Bende hergün tost yapmaya başladım ya 800 gr almışım kendime geldim yoksa 5 kiloyu bulurdu.Ben de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
1 haftada 4 kg nasıl alınır yaaaa
Çok kötü oldum.
Bu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.
Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Testler yapildi hersey normal. Hamile falanda degilim.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.
Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.
Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.
Yardimci olun bana lütfen.
Hic yemek yiyesim bile yok hareket edesim.kendimden utaniyorum resmen.
1 hafta da 4 kg mi ? Yok artıkBen de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
Çok kötü oldum.
55 den 70 e nasil ciktiniz oyleDepresyon ruh halindeki degisim sebep bence once bununla ilgili bi cozum bulmalisiniz. Ben de moral bozuklugu depresyon zamanlarimda kilo aldim ruh hali iyi olunca kilo vermek icin motivasyon kolay oluyor.
Abooov. Naptın senBen de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
Çok kötü oldum.
Polikistikoveriniz olabilir mi??
Evet yaa.kafayı yedim tartıda görünce 61 i.1 hafta da 4 kg mi ? Yok artık
Bazi insanlarda sinir asabilik vb seyler kilo yapar mesela ben sinirliyken daha cok yerim ve ne yedigimi ne kadar yedigimi hic anlamam. Canm nasil desem bilmiyorum ama senin tedavin ne biliyomusum abdest namaz kuran zikir . Rabbime yonel dua et seccadenin basina otur hic bir sey demesende Rabbim senin icini bilir sana sah damarindan daha yakindir . sen bu bunalimdan anca boyle cikabilirsin Allaha emanet ol canm hoscakalBu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.
Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Testler yapildi hersey normal. Hamile falanda degilim.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.
Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.
Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.
Yardimci olun bana lütfen.
Hic yemek yiyesim bile yok hareket edesim.kendimden utaniyorum resmen.
Bazi insanlarda sinir asabilik vb seyler kilo yapar mesela ben sinirliyken daha cok yerim ve ne yedigimi ne kadar yedigimi hic anlamam. Canm nasil desem bilmiyorum ama senin tedavin ne biliyomusum abdest namaz kuran zikir . Rabbime yonel dua et seccadenin basina otur hic bir sey demesende Rabbim senin icini bilir sana sah damarindan daha yakindir . sen bu bunalimdan anca boyle cikabilirsin Allaha emanet ol canm hoscakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?