Gittik Gördük Beğendik...(resimli)

çok güzel konu canım türkiyemin okadar güzel yerleri varki devamlı tain gördüğümüzden dolayı keşfedilmemiş doğa harikası çok güzel yerler var inşallah bulabilirsem resimleri bende paylaşırım

Bir dahaki tayin İstanbul'a olur da görüşürüz inşallah.......Gezeriz birlikte..Küçümeme ben bakarım.Hep kucağımda taşırım onu...Bebişim benim....

var ya hayatından iz bırakan günlerden olacağına eminim
yazın sürekli tekneyle turları var
muhakkak kız kulesinden gün batımını izlemelisin
denizin ortasında deniz gök kızıllaşıyor ve sen tam içindesinboshayallersmileboshayallersmile

oofff ne yaptın sen yha zaten gidemedim diye içim yanıyor bir arkadaş ortamı olmadı
sen böyle anlattıkça ben daha çok gitmek isteyesim geldi kış gelmeden bir gitsem...

Bir dahaki tayin İstanbul'a olur da görüşürüz inşallah.......Gezeriz birlikte..Küçümeme ben bakarım.Hep kucağımda taşırım onu...Bebişim benim....

inşallahhhhh inşaallaah ozamana çıtır oluruz alışveriş yaparız çocukları babalarına burakırız istanbula hiç gitmedim çok merak ediyom doğularda görev yapmaktan hiç batıya gidemedik

camlica1.jpg

Çamlıca tepesi :)
kendimi osmanlı zamanına dalmış çıkmış gibi hissediyorum her gidişimde..simiti ,agacların arasından calan fasıl misali müzikler..ortamın hoşlugu iç dolduruyor.

Son düzenleme:
Çok güzel yerler paylaşılmış ... :asigim:
Bende aklıma gelenleri paylaşayım sizlerle...
Doğatepe Restaurant... Rumeli hisarüstünde çok güzel bir mekan...

Yakacık Aydos Ormanı

Yakacık Ayazma İstanbul'un balkonu 0rdada restaurantlar falan var

Burasıda Ayazmanın çay bahçesi

Son düzenleme:
bir tane resim bulabildim pcde ama gidersem mutlaka çekeceğim tekrar...
bakırköy meydandan aşağı doğru iniyorsunuz .
burger kingin sokağına dönüş yapıyorsunuz.
entel dantel satıcılar var ordan ilerlerken sağ tarafta lokal.
eskiden emeklile lokaliydi sanırım şimdi renkli bahçe oldu eğer değişmediyse yine ismi.
ön taraftan sadece kapı girişi var arkası küçük sevimli arka bahçe kıvamında.
kışın üzerine kapadılar.
simidimi alırım,çayımıda sölerim ,bi kafamı dinlerim diyorsanız işte tam burası.
çok bişiy beklemeyin çay bahçesi tadında.
ama hani beni görmesin kimse rahatsız etmesin diyorsanız sadece ön girişte kapısı olduğu için çok fazla bileni yok.
hani bazen kaçmak isteriz ya işte tam o kıvamda:)

1727.jpg

Şehirdışına açılalım birazda...
Manavgat Şelalesi

Burda küçük cimcimem manzaraya karşı ne kadaaa tatlı çıkmışş...
Şeniz :asigim:

Yolunuz düşerse uğrayın...bence ...mutlaka görülesi bir yer...

Son düzenleme:
benim de favori yerim yemek için antikkapı restoran çay kahve içip kafa dinlemek için NCity teras yaz akşamları harikalar sahili.

Şehirdışına açılalım birazda...
Manavgat Şelalesi

hiç tavsiye etmem .çok büyük hayalkırıklığı yaşadım. küçücük sular akıyor öyle yüksekten falan da değil. ayrıca aşağıda çay gözleme satan yerler var. acayip kazık fiyatları var. tövbe bir daha gitmem. resmen kazıklandık hayalkırıklığı da cabası :50:

ne güzel konum varmış unutmuşum valla varlığını.
yaz geldi artık tekrar gözden geçirmek gerek,
bol bol yeni yerler keşfetmek gerek....

:12::12::12:

Back