Gittik Gördük Beğendik...(resimli)

valla çok güzel başlık olmuş, yeni bi yere gidince bazen insan nereye gitsin nerde yesin bilemiyo, bilmeden oturulan yerlerde genelde hayal kırıklığı oluyo, paylaşım çok olur umarım

insan belirli yerler biliyor.
ama bazen yeni keşifler yapmak lazım.
bendede konu faydalı olacak,çünkü gözden kaçan haberimiz olmayan çok mekan var.

ayyy helal olsun
daha bugün aklımdan geçti valla dedim şöyle tavsiye alabileceğimiz bi yer bulsam diye
benim de favorim kız kulesi
üsküğdarda oturup onu seyretmek bile yetiyor bana

Süper bir düşünce; böyle bir topik açtığın için teşekkürler Karalahana....
Artık buranın müdavimi olurum...
Ellerine sağlık.....

ist süleymaniye ağa kapısı...
çok nezih ,huzurlu ,dingin br yer...
bayanlara özel blümü açıldı diye duymuştum.
birbirinden çeşitli muhteşem bitki çayları var.
her çeşit yiyecek.
sitesi mevcut dilerseniz bakabilirsiniz...

Süper bir düşünce; böyle bir topik açtığın için teşekkürler Karalahana....
Artık buranın müdavimi olurum...
Ellerine sağlık.....

olumunekankayizsmile
sağol canım.
paylaşaımları bekliyoruz...

üsküdarda sahil boyunca bu manzarayı izleyebileceğiniz çok mekan var:lepi:

üsküdar sahilde tamda kız kulesini karşıdan gören sedirli çay bahçesi çok severim kendilerii.
bide üsküdarda teras kafeye gitmiştim.
canlı müzik şahane ama çok kalabalıktı.

oyy oyyy az mı gittik buraya

çok hoş nezih bir mekan

hele girişi böyle nereye girdiğinizi asla tahmin edemeyeceğiniz gizemli kapısı yerimseniben

benden de tavsiyedir yolu beyazıta düşenler oralarda sorun mutlaka yolunuzu o tarafa düşürün derim aklinialirimsmile

alanya dimçayı nı kesinlikle tavsiye ederim huzuru orada buldum bol oksijen yeşillik su ve kuş sesleri soğuk suların üzerinde yapılan köy kahvatısıyla güne başlayıp akşama kadar dildiğiniz herşeyi bulabileceğiniz ve hoşça vakit geçirebileceğiniz bir mekan
resimde eklicektim nasıl yapacağımı bilemedim

cok güzel bir topic, kutlarim.

istanbul´da bogaz manzarali kahvalti edilecek rahat ve güzel mekanlari da yazar misiniz ?

burayı biliyorum. ben de çok gidiyorum.otantik bir mekan.buram buram osmanlı kokuyor...

cok güzel bir topic, kutlarim.

istanbul´da bogaz manzarali kahvalti edilecek rahat ve güzel mekanlari da yazar misiniz ?

sadabad korusunda kahvaltı yapabilirsiniz muhtesem bir manzara pahalıda değil kişi başı 25 tl mutlaka görülmeye değer

ortaköy the house cafe teras kısmı bahce sayılıyor yani cok guzel

kıbrıs girnede horbour da gece oturup sohbet etmek denizdeki yakamozun eşliginde muhtesem

şimdi eklemeye üşeniyorum resimleri ama, benim gittiğim daha doğrusu yalnız ve huzur bulmak için,kafa dinlemek için, mutlu olmak için gittiğim yer,
Eyüp Sultan' da Pierre loti tepesi var, ....(reklam olur mu)... Restaurant , Osmanlı mutfağı var, yemekleri harikadır.
İnanılmaz manzara ve Koca İstanbul'un cami siluetleri ile süslü, boğaz,haliç manzarası.
herkese tavsiye edebilirm.

beyoğlu çiçek pasajı çok güzel bir mekan aynı zamanda eğlenceli ve romantik eşim burda evlenme teklif etmişti bana :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…