• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gittigidiyordan telefon almak??

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
imei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
alan bazı kişilerin telefonu kapanmış diye duydum. bilgisi olan veya alan varmı?

alan bazı kişilerin telefonu kapanmış diye duydum. bilgisi olan veya alan varmı?
çok riskli ya çünkü iyi satıcı da var kötü de var ben olsam büyük meblağlı bir alışveriş yapmazdım.

Ben hepsi buradan sitesinden aldım hiç sıkıntı yaşamadım

iyi güvenilir sicili temiz satıcı bulmak lazım.ama büyük meblağlarda ben riske girmem.gerekirse bir indirim dönemi (turuncu indirim gibi) yakalar mağazasından alırım.

Biz hepsiburadadan 3 yil once telefon aldik sıkıntı cikmadi. 1 ay once de 2 telefon aldik. Hic bir sorun yok.

Ben epttavm den huaweı mate 20 lite aldım. Türkiye garantili tabii ithalatçı garantisi olanı asla almam güvenmem zaten. Satıcı bitti bitiyor we çok memnunum

İki yıl önce yaklasık 7bin tllik televizyonu gittigidiyordan bulup kullanıcının kendi internet sitesinden alıs işlemi yapmıstım
Aynı sekilde bu sene yaklasık 5bin tllik klima aldım
Gittigidiyorda yazan kullanıcı adını yada firma adını al google a yaz internet sitesi cıkar
Sikayet varda arastır
Öyle satın al derim

Ben hepsi buradan sitesinden aldım hiç sıkıntı yaşamadım

Benim hepsi buradadan garantili sıfır diye aldığım telefon teşhir garanti dışı çıktı. Tesadüfen öğrendim. Üstelik geri almadılar. Aylarca uğraşıp iade ettim

ben aldım hb dan aldım. Kulaklık yoktu ve normal telefonculardan alsam üzerine film çekiyorlar e netten alınca o da olmuyor üç yıl bitecek bir buçuk ay sonra. Sıkıntı yaşamadım

ben aldım hb dan aldım. Kulaklık yoktu ve normal telefonculardan alsam üzerine film çekiyorlar e netten alınca o da olmuyor üç yıl bitecek bir buçuk ay sonra. Sıkıntı yaşamadım
hatta benim tel iki yıl önce çalındı ve imei numarası sayesinde buldular. Hani o açıdan sıkıntı olur mu demişsiniz ya olmadı yani

Bende gittigidiyordan telefon çamaşır makinası aldım yorumlar iyiyse sorun olmuyor birde onaylayınca para hesaba geçiyor

Back
X