Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok riskli ya çünkü iyi satıcı da var kötü de var ben olsam büyük meblağlı bir alışveriş yapmazdım.imei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
alan bazı kişilerin telefonu kapanmış diye duydum. bilgisi olan veya alan varmı?
Ben hepsi buradan sitesinden aldım hiç sıkıntı yaşamadımimei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
alan bazı kişilerin telefonu kapanmış diye duydum. bilgisi olan veya alan varmı?
Biz hepsiburadadan 3 yil once telefon aldik sıkıntı cikmadi. 1 ay once de 2 telefon aldik. Hic bir sorun yok.imei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
Ben epttavm den huaweı mate 20 lite aldım. Türkiye garantili tabii ithalatçı garantisi olanı asla almam güvenmem zaten. Satıcı bitti bitiyor we çok memnunumimei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
Türkiye ( distribütör ) garantili alırsanız hiç sorun yaşamazsınızimei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
Ben hepsi buradan sitesinden aldım hiç sıkıntı yaşamadım
ben aldım hb dan aldım. Kulaklık yoktu ve normal telefonculardan alsam üzerine film çekiyorlar e netten alınca o da olmuyor üç yıl bitecek bir buçuk ay sonra. Sıkıntı yaşamadımimei numarasında falan sorun olur mu? alsam bir sıkıntı yaşarmıym?
hatta benim tel iki yıl önce çalındı ve imei numarası sayesinde buldular. Hani o açıdan sıkıntı olur mu demişsiniz ya olmadı yaniben aldım hb dan aldım. Kulaklık yoktu ve normal telefonculardan alsam üzerine film çekiyorlar e netten alınca o da olmuyor üç yıl bitecek bir buçuk ay sonra. Sıkıntı yaşamadım