Tatlım nikahın geçmiştir ama fikir olsun yinede ben nikahımda 15 tl ye yarım metre güpür aldım (metresi 30du yarım metreden çıkıyo zaten bir bolero) 15 tlye de diktirdim toplam 30 tl ye mal oldu benim bolero kaydirigubbakcemile3 Öyle abiye terzilerine ya da abiye diken gelinlikçilere diktirmene gerek yok onlar çok pahalı dikiyor ben sokak arası terzilerinden birine diktirdim çok da güzel oldu sositososito Hatta nikah abiyemde bana 50 tl ye patladı 30 tl ye satenini aldım 20 ye de diktirdim çokda güzel dikmişti Ben gelinliği düğünde giymeyi tercih ettiğim için nikahımda abiye giydim Bu arada gelinliği çok ucuza almışsın ben evlilik yıl dönümünde süpriz amaçlı düşünüyorum ama o fiyata kiralık bile bulabilirmiyim bilmiyorum buralarda pahalı gelinlikler ben kiraladım düğünümde 750 ydi düşünsenize farkı...Belki bana özel dikildiği içindir ama yinede pahalı tabiki ben en özel günüm olacak paraya kıyayım istediğim gibi olsun yeterki dedim yaptırdım ama hesaplı olması daha mantıklı tabi yerimseniben