• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

Kumral_Ela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
95
7
18
İstanbul
26 yaşındayım ve yıllardır fazla kilolarımla başım dertteydi. Aslında üniversiteyi bitirene kadar herhangi bir sorun yoktu herşey 5-6 yıl içerisinde oldu. Çalışma hayatına başlayınca (masabaşı işin etkisi çok büyük) sürekli kilo almaya başladım. Tabi 5 çaylarında yenilen kekleri, çikolataları, pastaları da unutmamak lazım. Ailem aldığım kilolar yüzünden sürekli uyarıyordu beni ama ben o an üzülsem de kendime hakim olamıyordum, hep tatlı bişeyler yeme isteğim oluyordu. En son tartıya çıktığımda 94 kiloya vardığımı görünce büyük bir üzüntü yaşadım. Kendime bu kötülüğü neden yaptım diye düşündüm. Bu duruma bir son vermem gerekiyordu ve 01.04.2014 tarihinde benim için yeni bir başlangıç oldu.

Uyguladığım diyet ve evde yaptığım sporlarla 06.08.2014 itibariyle 18 kg verdim. Şu an 75 kg dayım :3:

Kurban bayramına kadar 10 kg daha vermek istiyorum. Yoldaşlar bana katılın lütfen :) birbirimize destek olalım, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım :) zayıf, sağlıklı ve daha mutlu kızlar olalımmmm, haberlerinizi bekliyorum :34::34::34:

26 yaşındayım ve yıllardır fazla kilolarımla başım dertteydi. Aslında üniversiteyi bitirene kadar herhangi bir sorun yoktu herşey 5-6 yıl içerisinde oldu. Çalışma hayatına başlayınca (masabaşı işin etkisi çok büyük) sürekli kilo almaya başladım. Tabi 5 çaylarında yenilen kekleri, çikolataları, pastaları da unutmamak lazım. Ailem aldığım kilolar yüzünden sürekli uyarıyordu beni ama ben o an üzülsem de kendime hakim olamıyordum, hep tatlı bişeyler yeme isteğim oluyordu. En son tartıya çıktığımda 94 kiloya vardığımı görünce büyük bir üzüntü yaşadım. Kendime bu kötülüğü neden yaptım diye düşündüm. Bu duruma bir son vermem gerekiyordu ve 01.04.2014 tarihinde benim için yeni bir başlangıç oldu.

Uyguladığım diyet ve evde yaptığım sporlarla 06.08.2014 itibariyle 18 kg verdim. Şu an 75 kg dayım :3:

Kurban bayramına kadar 10 kg daha vermek istiyorum. Yoldaşlar bana katılın lütfen :) birbirimize destek olalım, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım :) zayıf, sağlıklı ve daha mutlu kızlar olalımmmm, haberlerinizi bekliyorum :34::34::34:

Merhaba canım diğer topiğinde de sana yazmıştım süper gidiyorsun forumlarda en çok dikkat ettiğim kilo veren bir sürü arkadas var ancak hemen geri alma şansları da var umarım sen bu duruma dikkat edersin aslında bende öyleydim ama bu sefer farklı bir inanç geldi 60ın altına inme hedefim var su an evde olmadığımdan kilomu bilmiyorum ama 68 falan dır pat buraya yazacağım kaç ay sürerse sursun
Ama önemli olan bir daha 60 In üstüne cıkmıcam son 10 yıldır 60 In altını görmemedim

arkadaşlar devam ediyormusunuz diyete
bende bir gurba dahil olmak istiyorumm
bayarama kadar bende vereebilsem 10 kilo süper olurr

hosgeldin kilolarımızı dert etmeyelim birbirimizi motive ederek verıcez hergun düzenli olarak gün içinde ne yedıklerimizş hangi sporu yaptıklarımızı paylaşalım
Hosbulduk Teşekkür ederim bugün sabah 1 tabak Nestle nesfit sütle yedim öğlen salatalık domates beyaz peynir zeytin 1 tane haşlanmış yumurta saat 3 gibi salata yaptım içine mısır ekledim akşam 5 buçuk gibi 3-4 kaşık süzme yoğurt metabolizma hızlandı diyene kahve şekersiz gün içinde de bol su.45 dak. Koşu bandında tempolu yürüdüm kızlar 45 dakikada 91 kalori yakmisim yuh dedim bu kadar yorgunluğa bumu ben bu 45 dakikayı 1 paket çikolataya 20 saniyede yerim :)Ay Karnım gurulduyor yemem bana sen zayıflamazsın diyen görümcemin inadına zayıflayacagım herkese sevgiler:))

Hosbulduk Teşekkür ederim bugün sabah 1 tabak Nestle nesfit sütle yedim öğlen salatalık domates beyaz peynir zeytin 1 tane haşlanmış yumurta saat 3 gibi salata yaptım içine mısır ekledim akşam 5 buçuk gibi 3-4 kaşık süzme yoğurt metabolizma hızlandı diyene kahve şekersiz gün içinde de bol su.45 dak. Koşu bandında tempolu yürüdüm kızlar 45 dakikada 91 kalori yakmisim yuh dedim bu kadar yorgunluğa bumu ben bu 45 dakikayı 1 paket çikolataya 20 saniyede yerim :)Ay Karnım gurulduyor yemem bana sen zayıflamazsın diyen görümcemin inadına zayıflayacagım herkese sevgiler:))

Bende boy 1.60 kilom 68 kurbana kadar 60-55 civarlari olmak istiyorum nasil verdin o kadar kiloyu yardimci olabilirmisin

canım bol bol su içtim. haftada en az 3 gün evde de olsa sporumu yaptım. abur cubur, beyaz ekmek, tatlı yemedim. zaten bunları yapınca gerçekten çok iyi kilo veriyorsun. birde önemli olan kafada bitirmek. yani kendine bi hedef belirleyeceksin kendini şartlandıracaksın. zayıf olacağını hayal edeceksin. ki yazdığın kilo bana göre hiç de fazla bir kilo değil. sanırım sen sadece tüm fazlalıklarımdan kurtulayım diyorsun yoksa sorun edecek bir kilon yok bnce :)

Merhaba canım diğer topiğinde de sana yazmıştım süper gidiyorsun forumlarda en çok dikkat ettiğim kilo veren bir sürü arkadas var ancak hemen geri alma şansları da var umarım sen bu duruma dikkat edersin aslında bende öyleydim ama bu sefer farklı bir inanç geldi 60ın altına inme hedefim var su an evde olmadığımdan kilomu bilmiyorum ama 68 falan dır pat buraya yazacağım kaç ay sürerse sursun
Ama önemli olan bir daha 60 In üstüne cıkmıcam son 10 yıldır 60 In altını görmemedim
mrb canım nasılsın :)
neler yaptın ben yokken diyete devam değil mi :) nasıl gittiğin konusunda hbrlerini bekliyorum :)

meraba bende katilmak istiyorum kurbana kadar bi 10 kg vermem gerek diyete 90 kg ole basladim 10 kg verdm. 70 e dusmem gerek
hoşgeldin aramıza :)
öncelikle kararın için tebrikler bnde bu yola daha önce yazdığım gibi 94 ile başladım. merak etme ilk aylarda kilolar rahat veriliyor sonra zorluyor. arasıra hbrlerini yazarsan birbirimize destek oluruz :) giden kilolarını paylaşmanı bekliyoruz öptm cnm :)

arkadaşlar devam ediyormusunuz diyete
bende bir gurba dahil olmak istiyorumm
bayarama kadar bende vereebilsem 10 kilo süper olurr
merhabaaa :)
durmak yok cnm devam ediyoruz tabiki :) biraz geç cvp verebildim bu sefer herkese ama ben devam ediyorum. paylaşmak veya sormak istediğin bişi varsa burdayım :) kaç kilosun zayıflamak için neler yapıyorsun hbrlerini bekliyorum :)

Kızlar şu sıralar kilo vermekte biraz zorlanıyorum. Sanırım bünyem diyete alıştı. ilk 20 kilomu zorlanmadan verdim ama şimdi aynı şekilde devam ettiğim halde aybaşında doktora gittiğimde 700 grm verdiğimi öğrendim :/ diyet listemi değişti biraz sporu da hergüne çıkardı doktor. bakalım bu perşembe yine gideceğim. bundan sonra çok zorlu bir dönem beni bekliyor. pes edip kilolarımı geri almak istemiyorum, desteklerinizi bekliyorum öptüm hepinizi :)

Back
X