- Konu Sahibi Kumral_Ela
26 yaşındayım ve yıllardır fazla kilolarımla başım dertteydi. Aslında üniversiteyi bitirene kadar herhangi bir sorun yoktu herşey 5-6 yıl içerisinde oldu. Çalışma hayatına başlayınca (masabaşı işin etkisi çok büyük) sürekli kilo almaya başladım. Tabi 5 çaylarında yenilen kekleri, çikolataları, pastaları da unutmamak lazım. Ailem aldığım kilolar yüzünden sürekli uyarıyordu beni ama ben o an üzülsem de kendime hakim olamıyordum, hep tatlı bişeyler yeme isteğim oluyordu. En son tartıya çıktığımda 94 kiloya vardığımı görünce büyük bir üzüntü yaşadım. Kendime bu kötülüğü neden yaptım diye düşündüm. Bu duruma bir son vermem gerekiyordu ve 01.04.2014 tarihinde benim için yeni bir başlangıç oldu.
Uyguladığım diyet ve evde yaptığım sporlarla 06.08.2014 itibariyle 18 kg verdim. Şu an 75 kg dayım
Kurban bayramına kadar 10 kg daha vermek istiyorum. Yoldaşlar bana katılın lütfen :) birbirimize destek olalım, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım :) zayıf, sağlıklı ve daha mutlu kızlar olalımmmm, haberlerinizi bekliyorum

Uyguladığım diyet ve evde yaptığım sporlarla 06.08.2014 itibariyle 18 kg verdim. Şu an 75 kg dayım

Kurban bayramına kadar 10 kg daha vermek istiyorum. Yoldaşlar bana katılın lütfen :) birbirimize destek olalım, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım :) zayıf, sağlıklı ve daha mutlu kızlar olalımmmm, haberlerinizi bekliyorum