Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Herkese günaydıınn :KK200:
Bugüne yine pozitif başlamaya çalıştım, uyanınca büyük bir bardak limonlu su içtim, kahvaltıyı eşimle birlikte yaptık ; 3 yumurtadan tereyağlı omlet yaptım yarı yarıya bölüştük, bir parça beyaz peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 1 dilim ekmek, domates salatalık, iki lokma bıçak ucuyla labne ve vişne reçeli yedim. Şimdi çay keyfi yapıyorum, eşim işe gitti, ardından kavanozlanacak domatesler, temizlik,çamaşır falan hepsi beni bekliyor ama o çay keyfini yapacağııımmmm :))))

Teşekkür ederim seker ilâvesiz degil mi bu

İçeriği temiz, şeker vs. yok, ben bunu ilk kez 2009 da bir türlü geçmeyen bronşitim için kullandım, Antalya'da bir tanıdığım vardı kargo ile yolladı bana günde iki kaşık iç bir şeyin kalmayacak dedi, ilk o zaman tanıştım. Sonrasında aşırı kanama tedavilerim sırasında takviye olarak kullandım kan değerlerim çok düştüğü için, çok faydasını gördüm o yüzden konusu geçen her yerde tavsiye ederim. Pekmezin kendi doğal şekeri var, tadı biraz acımsı zaten kullanınca göreceksin keçiboynuzu tadını alıyorsun yerken

Herkese günaydıınn :KK200:
Bugüne yine pozitif başlamaya çalıştım, uyanınca büyük bir bardak limonlu su içtim, kahvaltıyı eşimle birlikte yaptık ; 3 yumurtadan tereyağlı omlet yaptım yarı yarıya bölüştük, bir parça beyaz peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 1 dilim ekmek, domates salatalık, iki lokma bıçak ucuyla labne ve vişne reçeli yedim. Şimdi çay keyfi yapıyorum, eşim işe gitti, ardından kavanozlanacak domatesler, temizlik,çamaşır falan hepsi beni bekliyor ama o çay keyfini yapacağııımmmm :))))
süpersin :KK36:

Bunca işim varken kendi kendime tutturdum çay keyfi diye :))) ama napim bütün hafta bu sabahı bekliyorum :))
çok iyi yapmışsın, valla hakkın çay keyfi ve yapılacak en sağlıklı haliyle yapmışsın zaten şifa olsun :KK200: topladığın enerjiyle işlerini daha güzel tamamlarsın sıkıntı etme hiç yetişir hepsi

bende alıcam ahsene de çok faydası olur okul döneminde :KK200:

Bu markanın keçiboynuzu unu ve keçiboynuzu tozu da var. İkisi de çok sağlıklı, toz olanı aynı kakao gibi hiç farkı yok tat olarak, eskiden firmanın kendi sitesinde online satışı vardı oradan alıyordum, şimdi kaldırmışlar farklı sitelerden alıyorum, tüm ürünlerinden çok memnun kaldım

Merhaba herkese 🙌 2 sezeryan doğum 1 tek bir ikiz 3 kız annesiyim. Ilk kızımdan sonra 30 küsür kiloyu 4 5 ayda sporla biraz dikkat etmeyle verip 56 ya düşmüştüm.

İkizlerden sonra cok almamıştım ama 73 ten bir yil içinde peşlerinde koşmaktan 62 ye düştüm ama fit değilim. 3 gündür spora başladım haftanın 5 günü. Biraz da dikkat ediyorum. Hep birlikte gun içinde neler yediğimizi neler yaptığımızı tarifler de vererek paylaşalım mii?? Biz değil kilolar korksun bizden🤩 güncel ölçümlerim

Göğüs:93
Bel :78
Karın:91
Kalca : 101
Bacaklar:58
Basen: 89

N nscckts
@Aylakkadin
Merhaba ben de ikiz annesiyim
Gebeyken 22 kilo aldım ve çok hızlı verdim ama dediğiniz gibi asla fit görünmüyordum
İkizler 9 aylık olunca spora başladım, 4 ay devam ettim ama yaklaşık son 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Arayı çok uzatmadan geri başlamak istiyorum
Siz salona mi gidiyorsunuz?

Bu markanın keçiboynuzu unu ve keçiboynuzu tozu da var. İkisi de çok sağlıklı, toz olanı aynı kakao gibi hiç farkı yok tat olarak, eskiden firmanın kendi sitesinde online satışı vardı oradan alıyordum, şimdi kaldırmışlar farklı sitelerden alıyorum, tüm ürünlerinden çok memnun kaldım

çok teşekkür ederim tamda ihtiyacım olan şeyler :KK19:

Merhaba ben de ikiz annesiyim
Gebeyken 22 kilo aldım ve çok hızlı verdim ama dediğiniz gibi asla fit görünmüyordum
İkizler 9 aylık olunca spora başladım, 4 ay devam ettim ama yaklaşık son 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Arayı çok uzatmadan geri başlamak istiyorum
Siz salona mi gidiyorsunuz?
Merhaba, ilk doğumdan sonra evde özel ders aldım. Cok güzel sonuç aldım. İkizlerde de başlayacaktık bir takım aksilikler oldu. Salondan önce evde burpee girl videoları yaptım her gün ve her akşam yürüdüm bi saat. Geçen hafta ise salona başladım 5 gün pilates ve kardiyo . Bakalım daha 3 hafta var ama belli etmeye başladı kendini. Bir de kızkardeşim diyetisyen bana göre bi progam hazırladı ona uymaya çalışıyorum

Sizin ikizler kaç aylık ya da yaşında?

bende alıcam ahsene de çok faydası olur okul döneminde :KK200:
Aynen canım bende var aslında dutpinardan almıştım bir de keçiboynuzu unu yulaf unu ruseym her şey var da aklıma gelmiyor pek. Toz ve kuru gıdaya bie şey olmaz demi mutfak dolabında burası urfa antep kadar sıcak değil

Aynen canım bende var aslında dutpinardan almıştım bir de keçiboynuzu unu yulaf unu ruseym her şey var da aklıma gelmiyor pek. Toz ve kuru gıdaya bie şey olmaz demi mutfak dolabında burası urfa antep kadar sıcak değil
birşey olmaz bence, kokusunda tadında değişiklik var mı anlarsın bir sıkıntı olsa

Merhaba, ilk doğumdan sonra evde özel ders aldım. Cok güzel sonuç aldım. İkizlerde de başlayacaktık bir takım aksilikler oldu. Salondan önce evde burpee girl videoları yaptım her gün ve her akşam yürüdüm bi saat. Geçen hafta ise salona başladım 5 gün pilates ve kardiyo . Bakalım daha 3 hafta var ama belli etmeye başladı kendini. Bir de kızkardeşim diyetisyen bana göre bi progam hazırladı ona uymaya çalışıyorum

Sizin ikizler kaç aylık ya da yaşında?
Benimkiler 14 aylik oldular
9.aydan sonra bi arkadaşım p90x3 üyeliği hediye etmişti 3 ay düzenli olarak onu yaptım
1 ay da aynı üyelik üzerinden insanity max 30 videolarını yaptım ama gerçekten insanity yani canım çıktı
Zaten onları devam ettiremeyip bıraktım
Şimdi de evde tadilat var nasılsa yapamam diye iyice saldım
En azindan bi 10 gün kadar gunde 10 dakika pamela reif tarzı egzersizlerle spor alışkanlığını yeniden kazansam geri p90x3e başlamayı düşünüyorum
İnanılmaz sonuç aldım 3 ayda karın kaslarım çıkmıştı
Ben beslenme konusunda sorun yaşamıyorum malum ikiz annesi olmak günün 3/4'ünü aç geçirmek demek
Aralikli oruç yapıyorum çok uzun süredir zaten
Tek derdim kas kaybetmemek aslında şu an

Benimkiler 14 aylik oldular
9.aydan sonra bi arkadaşım p90x3 üyeliği hediye etmişti 3 ay düzenli olarak onu yaptım
1 ay da aynı üyelik üzerinden insanity max 30 videolarını yaptım ama gerçekten insanity yani canım çıktı
Zaten onları devam ettiremeyip bıraktım
Şimdi de evde tadilat var nasılsa yapamam diye iyice saldım
En azindan bi 10 gün kadar gunde 10 dakika pamela reif tarzı egzersizlerle spor alışkanlığını yeniden kazansam geri p90x3e başlamayı düşünüyorum
İnanılmaz sonuç aldım 3 ayda karın kaslarım çıkmıştı
Ben beslenme konusunda sorun yaşamıyorum malum ikiz annesi olmak günün 3/4'ünü aç geçirmek demek
Aralikli oruç yapıyorum çok uzun süredir zaten
Tek derdim kas kaybetmemek aslında şu an
Aykut hocamı bilmez miyim
Orda sayfada bi kadınla da tanışmıştım beraber 90x alacaktık ben ikizlere hamile kaldım. Yapabilebilir miyim bimiyorum da fatandfit filiz var aykut hocanin çok güzel sonuç aldığı birisi çok takipçili hesabı var.

Aç kakmak sağlıklı değil aslında ben oyle olunca hic yememem gereken saatlerde yrmemem gereken şeyleri yememem gereken miktarda yiyorum 😬🤭

Aykut hocamı bilmez miyim
Orda sayfada bi kadınla da tanışmıştım beraber 90x alacaktık ben ikizlere hamile kaldım. Yapabilebilir miyim bimiyorum da fatandfit filiz var aykut hocanin çok güzel sonuç aldığı birisi çok takipçili hesabı var.

Aç kakmak sağlıklı değil aslında ben oyle olunca hic yememem gereken saatlerde yrmemem gereken şeyleri yememem gereken miktarda yiyorum 😬🤭
Evet öyle malesef
Aralikli oruç yapınca aklım yiyemediklerimde kalmıyor hiç değilse 🤣
Bi de benim aksam 4 ve 6 arasi iştahım inanılmaz açık oluyor
Günlük almam gereken kalori miktarını o saatlerde rahatlıkla alabiliyorum bi de kahvaltı yapıyorum yetiyor
Spor yaparken 2000-2100 kalori arasi besleniyordum kilomda değişiklik olmadı ama görüntüde epey fark olmuştu
P90x hiç denemedim ama x3 kesinlikle yapılmayacak gibi değil bana çok eğlenceli gelmişti
Salona da gittim yıllar önce 3 set 10 tekrar surekli aynı hareket bir yerden sonra rutine bağlıyor ben o olayı sevmiyorum
X3 motivasyonu olsun dersen özelden öncesi sonrası paylasabilirim😊

Evet öyle malesef
Aralikli oruç yapınca aklım yiyemediklerimde kalmıyor hiç değilse 🤣
Bi de benim aksam 4 ve 6 arasi iştahım inanılmaz açık oluyor
Günlük almam gereken kalori miktarını o saatlerde rahatlıkla alabiliyorum bi de kahvaltı yapıyorum yetiyor
Spor yaparken 2000-2100 kalori arasi besleniyordum kilomda değişiklik olmadı ama görüntüde epey fark olmuştu
P90x hiç denemedim ama x3 kesinlikle yapılmayacak gibi değil bana çok eğlenceli gelmişti
Salona da gittim yıllar önce 3 set 10 tekrar surekli aynı hareket bir yerden sonra rutine bağlıyor ben o olayı sevmiyorum
X3 motivasyonu olsun dersen özelden öncesi sonrası paylasabilirim😊
Valla sevinirim bilgi alayım bir 'de bilgi alırım. P90 mi 90x mi kolay bi de insane olan delilik seviyesinde olan vardı.

Reformer plates ben çok sevdim mesela normal mat pilatesten daha etkili buldum. Aykut hoca min çok hoplama zıplamalı mü ben de öyle çok sevmiyorum. Daha sakin ama aynı etkiyi veren hareketler tercihim

İyi akşamlar hanımlaaarr :KK200:
Dolu dolu yorucu bir günü bitirmek üzereyim, bu sabah huzurla yaptığım kahvaltı ve çay keyfinden sonra kendimi mutfağa attım, 13 kg domatesi kavanoz yaptım, eşim için etli taze fasulye ve bulgur pilavı, kendim için imambayıldı pişirdim, domatesler çok uğraştırıyor insanı saat 4 de ancak mutfaktan çıkabildim. Bu arada onlar olurken mutfak halımı yıkadım, iki makinada çamaşır attım ardından. 14:30 da nefeslenmek için mola verdiğimde orta boy bir kase yoğurda bir tane armut doğrayıp yedim, epey acıkmıştım. 4 ten sonra temizlik faslı başladı, iki banyomu da cillop gibi temizledim, evimi sildim süpürdüm, toz aldım, az önce yoğurdun beni tutmadığını fark ettim, eşimin gelmesine de daha çok var, mesai de o yüzden büyük bir salatalıkla birlikte yarım tabak imambayıldı yedim. Bu arada domatesleri 90 lar pop eşliğinde yaptım, iş yaparken dans ettim çünkü bugün artık spor yapacak halim kalmadı. Şimdi son gücümle duşa gideceğim, akşama görüşürüz inş. , bugünden memnunum, çok yemedim, bol su içtim , hareketli, bereketli bir gün oldu, sizde neler var yazın sohbet olsun akşama :)

İyi akşamlar hanımlaaarr :KK200:
Dolu dolu yorucu bir günü bitirmek üzereyim, bu sabah huzurla yaptığım kahvaltı ve çay keyfinden sonra kendimi mutfağa attım, 13 kg domatesi kavanoz yaptım, eşim için etli taze fasulye ve bulgur pilavı, kendim için imambayıldı pişirdim, domatesler çok uğraştırıyor insanı saat 4 de ancak mutfaktan çıkabildim. Bu arada onlar olurken mutfak halımı yıkadım, iki makinada çamaşır attım ardından. 14:30 da nefeslenmek için mola verdiğimde orta boy bir kase yoğurda bir tane armut doğrayıp yedim, epey acıkmıştım. 4 ten sonra temizlik faslı başladı, iki banyomu da cillop gibi temizledim, evimi sildim süpürdüm, toz aldım, az önce yoğurdun beni tutmadığını fark ettim, eşimin gelmesine de daha çok var, mesai de o yüzden büyük bir salatalıkla birlikte yarım tabak imambayıldı yedim. Bu arada domatesleri 90 lar pop eşliğinde yaptım, iş yaparken dans ettim çünkü bugün artık spor yapacak halim kalmadı. Şimdi son gücümle duşa gideceğim, akşama görüşürüz inş. , bugünden memnunum, çok yemedim, bol su içtim , hareketli, bereketli bir gün oldu, sizde neler var yazın sohbet olsun akşama :)
E daha ne yapasın bugünün altın madalyonunu sana takıyorum 😂❤ Allah afiyetle yemeyi nasip etsin inşallah.

Ben 6 yıllık evliyim fasulye barbunya bezelye dışında kışlık ganimetler domates konserveleri annemden patlıcan kuru domates semiz otu gibi seyler kv den gelir turşu da annemden 😆 ben pratik çalışma hayatında işime yarayan bebekler iç in gerekli şeyleri atarım dolaba.

Bugün 3 de şeftali yedim kahvaltı 11.30 da yapmıştım. Kv lerin erik elma kiraz ceviz vs ağaçlarının olduğu bahçeye gittik yanıma et köftesi fırın patates görürdüm ama lahmacun yapmışlardı. Bi tik ondan biraz getirdiklerimden yedim. Bol su içtim. Az önce bi ısırık alaman cakliti ısırdım bi sigara şekersiz kahve içtim. Ağzımi kapattım. Uyumadan kefire kolajen katıp içerim belki. Benim de günüm böyle geçti. Mutfaktaki kocaman masayı koltugu çıkardım salona. Bizim ikizler komando gibi bacaklarını attıkları her yükseltiye tırmanıyorlar cok tehlikeli. Evimiz zaten kreşten hallice ne dekorasyon ne süs pus bisey yok olam ya kırılıyor ya kayboluyor. Bugün kaç gündür aradığım celik spatula petegin arkasından cıktı. Evi alt üst yapsam bulamazdım heralde 🤭😂

X