yani nasıl sana karşı bu kadar acımasız davranabiliyor? seven insan nöyle mi yapar?? hem neden aynı evde kalıyorsunuz ki ? fedakarlık harcamalrından kısıp aynı eve çıkmak değildir ki?
ayni sorulari ve daha fazlasini sordum ona. cok iyi laf cambazidir ama herseye lafi vardir kendisinede boyle dedim zaten.... sevseydin bu derecede beni incitmesdin dedim ama nafilee sanki////// burda yurttlar karma ve cok kotu ve ilk yilimda cok sorun yasadim mecbur kaldim eve cikmaya oda benimle birlikte yanliz birakmak istemedi .onun icin cikmak zorunda kaldik. birde simdiki okulumun yurttunda da yer yoktu onun icinde istemedim pek yurdu surekli sorun cikiodu
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN TATLIM AMA CİDDİ DÜŞÜNÜYORSAN ÖMÜRLÜK DÜŞÜNECEKSİN ! EVLENİNCE DE MADDİ SORUNLARIN OLABİLİR DOLAYISIYLA SİNİRLENİP SANA EL Mİ KALDIRCAK??? BU BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ!! BELKİDE AYNI EVDE OLMANIZ BUNA SEBEP? NE BİLİYM MESELA SEVEN İNSAN ÖZLEM DUYAR YANINDA OLABİLMEK İÇİN ÇOK ŞEY FEDA EDER AMA SİZ DAHA YENİ YENİ ARKADAŞKEN Mİ ÇIKTINIZ Kİ EVE ? SENİN ÖZLEMİNİ ÇEKİP DEĞERİNİ Mİ BİLMİYORKİ BÖYLE DAVRANABİLİR. GERÇEKTEN SEVSE ZOR GÜNLERDE SANA DESTEK OLMALI NE BİLİM BÖYLE KÖSTEK DEĞİL!! TOPLA EŞYALARINI GİT NE DEMEK ?? DÜŞÜNSENE AYNI EVDE OLMASANIZ HAA DEVAM EDECEKTİNİZ OZAMAN? BİRAZ TUHAF GELDİ BANA aklinialirimsmile
inanki senin dusuncelerini bende dusundum sabaha kadar... zaten kendisine dun dedim ben seninle evlensem dedim sen beni intahara sureklersin yada cinnet gecirtirsin yaa dedim..... 1 ci sene yurttaydik cok zor gunler cektik/ bu yil eve ciktik kotu gunumuz olmasin hersey daha iyi olsun diye....onca yasadigimiz seylerden sonra bu tarz davranmasi canimi acitiyor zaten,. aslinda farkindayim biz cok cabuk herseyi tukkettik yasadik bitirdik. sanki 10 yillik evliyiz gibi oldu. ama nedense kalbime soz geciremiyorum..yine de sorun yasayacagimizi bildigim halde ...suanda herseyimi alip gitsem pisman olmaktan cok korkuyorum heleki onu sonsuza kadar kaybet cok koyuyor bana.....
Sevgililerin aynı evde yaşamasına asla karşı değilim önce bunu belirteyim..
Ancak işte sonuçları her zaman iyi olmuyor maalesef...
Sevgiden daha çok alışkanlık oluyor çiftlerde..
Ayrılmak da o yüzden zor oluyor..
Ama her ne olursa olsun bana elini kaldıran adamı ben olsam affetmezdim..
3 gün ağlarsınız,1 ay ağlarsınız ama en azından bir daha tartıştığınızda acaba yeniden vuracak mı diye düşünmezsiniz..
haklisin artik seviyormuyum sevmiyormuyum yoksa artik hersey aliskanliga mi dondu..... bende affetmem asla diyordum giderim umrumda olmazdi diyordum ama simdi durumun icindeyim ve cok uzuluyorum buyuk konustum basima geldi.....evet eve gelsin kesin karara baglicam 3-4 gun aglarim yada 2 ay sonucta hayat devam ediyor kendimi avutmaliyim bir sekilde tskler laleee
aile parasıyla geçim bukadar olur ancak
calismak ikimizde istiyoruz ama yabanciyiz diye kimse is vermiyor yada diploma istiyorlar... azimsancak miktarda para gelm,iyor ama kira cok fena oluyor istee
Yurt dışında kira nedir çokk iyi bilirimm benn
3 yıl polonyada kaldımm ve her ay 1 milyar 700 tl para ödedimmmm
çok zor orda yaşamakkk
kendiniii çok ezdirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?