- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
aslinda konum o kadar uzun ve birbiriyle baglanmis vaziyetteki nerden basliyacagimi bilemiyorum ama anlatmaya calisacagim. biz yurt disindayiz ve ayni evi paylasiyoruz sevgilimle cok fedakarlik ve cok emekle bu iliskiyi bu hadde tasiyabildim. ama sevdigim icin herseyimden vazgectim dun sabah ise gune guzel baslamistik. kahvalti yaptik okula o gun gitmedim ve temizlik yapiyim dedim o siradada enes sevgilim, okula gitmek icin hazirlaniyordu. o sirada sakalasiyorduk ve saka kaka oldu!.... arada sakalasiyorduk ama bu kez cok ileriye gitti. ustume gelme dedim sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim canim acidigi icin ve yine altta kalmadi ustume ustume geldi. sonra ben agladim yarim saat kadar oda sigara icti sonra bana (oyku kendine ark bul artik ayrilalim dedi olmuyor dedi boyle surekli bagirip carisiyorz anlasamiyoruz) dedi. bende yine soylenmeye basladim gerci o sinir halimle ne dedigimide hatirlamiyorum valla geldi bana oyle bir tokat atti ki neye ugradigimi sasirdim/ bende defol git dedim yeter dedim babam bana vurmazken sen nasil bu sekilde bana davranirsin dedim/ o zamanda niye benmlesin dedi. bende her sorunun oldugu zaman bu kavga ederek mi sorununu cozceksin yeter dedim aldim bavulumu toplanacakken. hep ayni tantana dedi ben 1 hafta eve gelmiyecegim dedi aramassam merak etme dedi cikti. bende evde kalsam delircektim hava almak icin ciktim....... aslinda sorunun bundan kaynaklanmadigini biliyorum ayrilsam dertt ayrilmasam dert oldu. bu eve benim yuzumden ciktik benim icin yapmadigi fedakarlik kalmadi hakkini yemiyorum biside diyemem benim yuzumden kendisinden hep kisti. ama bende bunlari hak etmedim bende sonucta fedakarlik yaptim icimden gelerek. hep alttan alan oldum oda aldi yeri geldiginde ama simdi ne yapacagimi bilmiyorum. gitmek istiyorum acikcasi daha fazla birbirimiz yipratmak istemiyorum ama cokda seviyorum onu onsuz ben ne yaparim. her saatim hergunum yanyana gecti. onsuz bir hayat dusunemiyorum ......ozelliklede acele verilip bir kararla 2 gun sonra pismanlik yasamakta istemiyorum dunden beri sinirlerim cok bozuldu demedigim laf kalmadi ama napicagim ben..........cok karmasik yazdim belki ama inanin aglamaktan uzulmekten hala kafami toplayamadim ve cozumu size yazmakla buldum mafoldumben
Son düzenleme: