Gitmeli miyim?

Alışır bir müddet sonra. Ama ailelerin tutumu en büyük etmen. Annen gidip yanında ağlar ederse alışması gecikir.

Evet bence de iyi bakılıyordur o şartlar evde zor ama kadın kalmak istemiyormuş , terkedilmişlik hissi ağır basıyor sanırım. Hastanede kalmaktan farkı yok aslında ama duygusal olarak hissettirdikleri farklı

Hiç biri kalmak istemiyor ilk birkaç ay. Sonra eve gitmek istemiyorlar.

Millet laf eder deyip istemeyen kim

Kızlar merhaba sanırım bir orta yol buldum bugün size de yazmak istedim.
Kardeşim bir iki haftaya buraya gelecek o buraya yerleştikten sonra büyük ablam işinden izin alacak masraflarını karşılayacağım o gidecek annemin yanına biraz destek olacak. O döndükten sonra da ben gideceğim annemin yanına. Şu an gitsek kardeşim de bizimle döneceği için annem daha çok üzülür ama böyle sırayla gidince umuyorum ki biraz moral olur. Ne diyeyim allah dermansız dert vermesin sağlıkla sevdiklerimizle sınamasın inşallah. beni düşünüp iyi niyetiyle fikir veren herkes hakkını helal etsin çok teşekkür ediyorum sizlere sevgiler.

Güncelleme...
Hemen hemen 2 haftayı geçmiş ben bu postu açalı. 2 gün önce nenemin bacağını kestiler damar tıkanıklığından dolayı. Şu an hala yoğun bakımda. Kardeşim geldi. Annem babam orada tek. Bir yandan hala gitmek istiyorum bir yandan üst üste olan depremler beni korkutuyor onları burada tek bırakıp gidemiyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Yazmak istedim

Allah sıze de muhtac durumunuzda yardım edecek bırılerını gondersın ınsallah bu hayrınız boşa değil inanın. Ötekilere de merhamet versin terbiyesiz ahlaksızlar......

Esiniz cok iyi düsünceli biriymis ALLAH razi olsun.. gidin bakin sonra vicdan azabi cekmemek icin pisman olmamak icin..

öncelikle çok geçmiş olsun eşin allahdan anlayışlıymıs bence git gör içinde rahat etsin

Esinizle gitmediniz anneannenizin cenazesine

Benim annem de iki cocugunu kocasina birakip defalarca uzak sehirdeki koyune gitti anne babasinin saglik sorunlari icin. Babam hem evi cekip cevirdi yemek yapti hem kucuk çocuklarına bakti. Annem gider bazen haftalarca gelmezdi hic de asla problem edilmedi.
Hatta en son dedem olum dosegindeyken gitti,son vazifelerini yapti. Dedem olunce de biz cenazeye gidip onu geri aldik. Birkac aylik bir surecti ama can bu,daha uzun surse de annem orada kalacakti.
Hassas seyler bunlar. Boyle durumda 'kocam da kocam' diye dusunmek bana sacma geliyor. Zaten kocanız bir ayi degil empati sahibi bir insanogluymus. Daha da neyi dert ediyorsunuz ki?
Adam yalniz kalmasin diyorsunuz ama besik kertmesi degilseniz adamin zaten sizsiz geçirdiği koca bir ömrü vardi. Pekala basinin caresine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…