- 24 Haziran 2014
- 217
- 31
-
- Konu Sahibi aysegguuul
Kusursuz insan mı var ? Seni sevecek insanlar kulaklarınla sevsinler. Sana gerçekten seven insan kusurlarını da sever. Hatta bir kusurun olduğunu farketmez bile. Kusurunla dalga geçenleri ise boşver, istedikleri kadar dalga geçsinler. Sen kendinle barışık ol. Dalga geçtiklerinde kızmadığnı sinirlenmediğini hatta güldüğünü görürlerse bir daha yapmazlar. Kendini böyle eğlencelerden mahrum bırakma.Ben lise öğrencisiyim okul 1-3 mayıs arasında bodruma götürüyo 3 günlük ailem izin verdi ama ben gidip gitmeme konusunda karar veremedim hoşlandıgım cocukda gelecek fakat benim fiziğim güzel uzun boylu zayıfım bu sıkıntı değilde kulaklarım kepçe... Okulda kimse kepce oldugumu bilmiyo cunku genelde saclarımı acarak giderim orada havuzda falan saclarım ıslancağından kulaklarım gözükücek hoslandıgım cocukda olucağindan rezil durma düserim diye korkuyorum kulaklarımı görünce dalga konusunu olucam vs birde birkac okuldan kavga ettiğim kızlarda gelicek tabi... Bi kavga bi sorun cıkar gittiğime pisman olucam diye cok korkuyorum... Birde sınıfta yakın oldugum kisiler gelmezse gitmem zaten sizce napmalıyım
Cnm sen çok yanlış gelimşsin, ergenler klübü şu tarafBen lise öğrencisiyim okul 1-3 mayıs arasında bodruma götürüyo 3 günlük ailem izin verdi ama ben gidip gitmeme konusunda karar veremedim hoşlandıgım cocukda gelecek fakat benim fiziğim güzel uzun boylu zayıfım bu sıkıntı değilde kulaklarım kepçe... Okulda kimse kepce oldugumu bilmiyo cunku genelde saclarımı acarak giderim orada havuzda falan saclarım ıslancağından kulaklarım gözükücek hoslandıgım cocukda olucağindan rezil durma düserim diye korkuyorum kulaklarımı görünce dalga konusunu olucam vs birde birkac okuldan kavga ettiğim kızlarda gelicek tabi... Bi kavga bi sorun cıkar gittiğime pisman olucam diye cok korkuyorum... Birde sınıfta yakın oldugum kisiler gelmezse gitmem zaten sizce napmalıyım
Cnm sen çok yanlış gelimşsin, ergenler klübü şu taraf
Ama azmini takdir ettim, üşenmeden de yazmışsın filan
Cnm sen çok yanlış gelimşsin, ergenler klübü şu taraf
Ama azmini takdir ettim, üşenmeden de yazmışsın filan
Şu forumda da biri çirkinim,fiziğim kötü yazsın dişimi kırıcam.
Ablacım sana gelince.Eğer arkadaşların gidiyorsa git değişiklik olur senin içinde. Kulaklarından rahatsızsan da bone kullanabilirsin.