- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi aysegguuul
Herkes çok ince,herkes çok uzun,herkes pürüzsüz bir tene sahip.Herkesin çevresi ona imrenerek bakıyor.Bi ben amele gibi dolaşıyorum herhaldevictorias angels lerden daha güzel bizim kk hatunları
Bende bazı Konuları okuyunca kendimi ekteki kız gibi hissediyorum.bazılarıda öyle bi anlatıyorki,kahretsin cok güzelim diye konu açacaklar diye korkuyorumHerkes çok ince,herkes çok uzun,herkes pürüzsüz bir tene sahip.Herkesin çevresi ona imrenerek bakıyor.Bi ben amele gibi dolaşıyorum herhalde
Bende bazı Konuları okuyunca kendimi ekteki kız gibi hissediyorum.bazılarıda öyle bi anlatıyorki,kahretsin cok güzelim diye konu açacaklar diye korkuyorum
Bir derdim var dehşet güzelim kızlar ne yapmam lazım
Eski sevgilimin kız arkadaşı guzelim diye peşimi bırakmıyor? Aynalar neden hergün çatlıyor? Gozlerden uzak birgün geçiremeyecek miyim? Çirkin kızlar nasıl yaşayabiliyor?Güzellik başa belamı? Girdiğim her ortamda neden dikkat çekiyorum? Bana Angelina jolie büyüsü yapmıs olabilirlermi? Erkek arkadasım bana Adriana Lima gibisin dedi gelecegin konu başlıklarından ufak bir derleme.pardon konu sahibi geyik yaptık affet
Eski sevgilimin kız arkadaşı guzelim diye peşimi bırakmıyor? Aynalar neden hergün çatlıyor? Gozlerden uzak birgün geçiremeyecek miyim? Çirkin kızlar nasıl yaşayabiliyor?
Sende çok yaşa.Allah çirkin şansı versin bizeAy cok güldüm gece gece ya,çok yaşa sen
Amin tatlımSende çok yaşa.Allah çirkin şansı versin bize
bi de şu versiyon var: 'eşim cok yakisikli kizlar, lutfen yardim!!!'Güzellik başa belamı? Girdiğim her ortamda neden dikkat çekiyorum? Bana Angelina jolie büyüsü yapmıs olabilirlermi? Erkek arkadasım bana Adriana Lima gibisin dedi gelecegin konu başlıklarından ufak bir derleme.pardon konu sahibi geyik yaptık affet
bi de şu versiyon var: 'eşim cok yakisikli kizlar, lutfen yardim!!!'
Evet tatlım onlarda ayrı bi kafa zaten! Eşim diye demiyorum diye Başlayan cümleleri tamamen okumuyorum,tahminde bulunmak yeterli
'bi bakan bidaha bakiyo kizlar, ne yapmaliyim!!!'Evet tatlım onlarda ayrı bi kafa zaten! Eşim diye demiyorum diye Başlayan cümleleri tamamen okumuyorum,tahminde bulunmak yeterli
Tasmasını gevşetme desek olmaz,sal koşsun kırlarda desek hiç olmaz'bi bakan bidaha bakiyo kizlar, ne yapmaliyim!!!'
hayir yani nasil bi tavsiye istiyo anlamadim ki..
Tasmasını gevşetme desek olmaz,sal koşsun kırlarda desek hiç olmazAllahtan erkek arkadasım çok yakışıklı değil içim rahat
Aynen tatlım hayat mottom bu zatenAhhahaha dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır beybisi.
Tasmasını gevşetme desek olmaz,sal koşsun kırlarda desek hiç olmazAllahtan erkek arkadasım çok yakışıklı değil içim rahat