Gitmeli miyim gitmemeli miyim?

Herkes çok ince,herkes çok uzun,herkes pürüzsüz bir tene sahip.Herkesin çevresi ona imrenerek bakıyor.Bi ben amele gibi dolaşıyorum herhalde :KK45:
Bende bazı Konuları okuyunca kendimi ekteki kız gibi hissediyorum.bazılarıda öyle bi anlatıyorki,kahretsin cok güzelim diye konu açacaklar diye korkuyorum :KK48:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 40
:KK70::KK70: Bir derdim var dehşet güzelim kızlar ne yapmam lazım :KK70:
:KK70::KK70:Güzellik başa belamı? Girdiğim her ortamda neden dikkat çekiyorum? Bana Angelina jolie büyüsü yapmıs olabilirlermi? Erkek arkadasım bana Adriana Lima gibisin dedi :KK61: gelecegin konu başlıklarından ufak bir derleme.pardon konu sahibi geyik yaptık affet :KK66:

:KK70::KK70:Güzellik başa belamı? Girdiğim her ortamda neden dikkat çekiyorum? Bana Angelina jolie büyüsü yapmıs olabilirlermi? Erkek arkadasım bana Adriana Lima gibisin dedi :KK61: gelecegin konu başlıklarından ufak bir derleme.pardon konu sahibi geyik yaptık affet :KK66:
Eski sevgilimin kız arkadaşı guzelim diye peşimi bırakmıyor? Aynalar neden hergün çatlıyor? Gozlerden uzak birgün geçiremeyecek miyim? Çirkin kızlar nasıl yaşayabiliyor? :KK53:

bi de şu versiyon var: 'eşim cok yakisikli kizlar, lutfen yardim!!!'

Once sen kendinle bi barisik olmayi ogren.
Saka gibisin.sirf elalem nederlagin yuzunde tatile gitmemeyi dusunuyorsun.

X