- 9 Ocak 2017
- 502
- 470
- 103
- Konu Sahibi esmergizmo
Kız ablan seni kıskanıyor olmasın tıpta uzmanlık sınavı demişsin ollallaa .. çekemiyordur bu durumu belki; sanki ders çalışmamı istemiyor dedin birde oladabilir valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ablan seni kıskanıyor olmasın tıpta uzmanlık sınavı demişsin ollallaa .. çekemiyordur bu durumu belki sanki ders çalışmamı istemiyor dedin birde oladabilir valla :)
Ah ah yapışıyor biraz.Evliliğimi de iyi yürütemedim bu yüzden...Bana iyi bir abla olamadılar.Mesela ablam evliliğinde hep kavgalıdır ama asla ayrılmazlar.Buyüzden ben de eski eşimle aramı bozmaktan çekinmedim.Öyle görmüşüm çünkü.Ama bunu söylesem kıyameti koparırlar.
ay çok güldüm.
çirkef olmaya çalıştım beni çok yoruyor ve vaktimi alıyor onla yarışıcam diye sesim kısılıyor vs yapamadım
sinirimi bozmadan nası çirkef olabilirim ki
bir de insanın kişiliğine oturuyor ya böyle şeyler korkuyorum ileride kendi eşime çocuğuma ablam gibi davranırım diye üstüme yapışmasın istiyorum
yapışmaz korkmayın.etkiye tepki meselesi .Karşınızdakinin davranışlarına göre şekilleniyor davranışlarınız.Eşiniz iyi ve iletişim kurulabilir bir insan olursa çirkef olmazsınız ki zaten hamurunuzda yok.Ben olsam ben dr.um diye kısaknıyosun ,tusu kazanıp uzmanlığımı almamı senden daha çok kazanacağım için istemiyosun 35 yaşına gelmişsin hala evlenememişsin falan tarzı konuşur belden aşağı vururdum .(normalde böyle biri değilim ama tırnaklarımı çıkarmayı hayat öğretti bana)
ay çok güldüm.
çirkef olmaya çalıştım beni çok yoruyor ve vaktimi alıyor onla yarışıcam diye sesim kısılıyor vs yapamadım
sinirimi bozmadan nası çirkef olabilirim ki
bir de insanın kişiliğine oturuyor ya böyle şeyler korkuyorum ileride kendi eşime çocuğuma ablam gibi davranırım diye üstüme yapışmasın istiyorum
Ah ah yapışıyor biraz.Evliliğimi de iyi yürütemedim bu yüzden...Bana iyi bir abla olamadılar.Mesela ablam evliliğinde hep kavgalıdır ama asla ayrılmazlar.Buyüzden ben de eski eşimle aramı bozmaktan çekinmedim.Öyle görmüşüm çünkü.Ama bunu söylesem kıyameti koparırlar.
Ay yok ya o kavgada söylenenler çok yaralıyor.Ben bir defa bilw ne ablamlara ne yeğenlerime bel altı vurmadım.Ama onlar çok yaptı.Çok yaralıyor.Bel altı vurmayın.Unutması da zor oluyor.O kadar çirkefliğe gerwk yok.Ben çok dua ettim.Faydasını gördüm..Bak dua et.Hemen olmasa da zamanla..yapışmaz korkmayın.etkiye tepki meselesi .Karşınızdakinin davranışlarına göre şekilleniyor davranışlarınız.Eşiniz iyi ve iletişim kurulabilir bir insan olursa çirkef olmazsınız ki zaten hamurunuzda yok.Ben olsam ben dr.um diye kısaknıyosun ,tusu kazanıp uzmanlığımı almamı senden daha çok kazanacağım için istemiyosun 35 yaşına gelmişsin hala evlenememişsin falan tarzı konuşur belden aşağı vururdum .(normalde böyle biri değilim ama tırnaklarımı çıkarmayı hayat öğretti bana)
yapışmaz korkmayın.etkiye tepki meselesi .Karşınızdakinin davranışlarına göre şekilleniyor davranışlarınız.Eşiniz iyi ve iletişim kurulabilir bir insan olursa çirkef olmazsınız ki zaten hamurunuzda yok.Ben olsam ben dr.um diye kısaknıyosun ,tusu kazanıp uzmanlığımı almamı senden daha çok kazanacağım için istemiyosun 35 yaşına gelmişsin hala evlenememişsin falan tarzı konuşur belden aşağı vururdum .(normalde böyle biri değilim ama tırnaklarımı çıkarmayı hayat öğretti bana)
Ay yok ya o kavgada söylenenler çok yaralıyor.Ben bir defa bilw ne ablamlara ne yeğenlerime bel altı vurmadım.Ama onlar çok yaptı.Çok yaralıyor.Bel altı vurmayın.Unutması da zor oluyor.O kadar çirkefliğe gerwk yok.Ben çok dua ettim.Faydasını gördüm..Bak dua et.Hemen olmasa da zamanla..
Tecrübesizlik diyelim ve geçmişin etkileri.Ama o da çok tecrübesisizdi.Çok çiğdi.ikimiz de çiğdik.Ailesi sıkıntılıydı.İkimiz de daha sağduyulu olarak çok güzel yürütürdük o evliliği.Çok uygunduk sevgi vardı.Neyse konuyla ilgisi bukadaryani siz de aynı şeyi yaptınız ama ayrıldınız ama onlar ayrılmıyor değil mi?
işte ben bunun farkındayım o yüzden evdekilerle başka kendi hayatımda başkayım. arkadaşlarım ve sevgilimle saygılı ama içinde sevgi düşüncelilik olan bir tarzda diyalogum var ben onları düşünürüm onlar beni düşünür içten gelir yani böyle de olmalı bence. bazı huylarım var annemden vs gelme ama düzeltmeye çalışıyorum.
Tecrübesizlik diyelim ve geçmişin etkileri.Ama o da çok tecrübesisizdi.Çok çiğdi.ikimiz de çiğdik.Ailesi sıkıntılıydı.İkimiz de daha sağduyulu olarak çok güzel yürütürdük o evliliği.Çok uygunduk sevgi vardı.Neyse konuyla ilgisi bukadar
Çok içten sınavınızı kazanmanızı diliyorum gerçekten...
Hani diyorlar ya tek taraflı değildir diye, oluyor tek taraflı maalesef. Kavga çıkarmak isteyen bit kadar şeyden nem kapıyor.
Sen doktor musun şimdi kanka? Madem paran pulun maaşın var çık bir 1+1 eve kafan rahat olsun. Karışan görüşen olmadan rahatça sınava kazanırsın. Bu olanlar saygısızlığı aşnış artık köstek olmaya dönmüş.
Bak canım
http://m.ofix.com/Ar-an-Kulak-Tikaci-Dispencer-Dolum-Paketi-200-Lu
Bu linkteki kulak tıpacını al en iyisini seçtim biliyorum kullandığım birşey bu sana rahat 2 sene yeter . Hiçbirşey duymaz dersine çalışırsın gecede mışıl mışıl uyursun
Aynen işyerlerinde standarttır bende senelerdir kullanıyorum aslında bayağı sesi kesiyor bunlar ben ders çalışırken hep kullanırdım. :)
çalışmıyorum şu an zorunlu yapmam lazımdı çalışmak için maaşım yok. ben hemen 1 senede hallederim dedim 3 sene oldu hala istediğim yüksek puanı alamadım bu saçmalıklarla uğraşmaktan yapabilirdim aslında kapasitem var ama düzenli odaklanmış çalışamadım
Zorunluyu yapma şansınız var mı?
Bir önceki konunuzda sanki bu ev olayı tatlıya bağlanmıştı. Siz neden hala ablanızla berabersiniz? Varlık içinde yokluk çekiyorsunuz. Bakın bu tusu çok acayip şartlarda kazanan insanlar var. Sizin şartlarınız da çok kötü ama en kötüsü değil. Hatta yokluklar içinde olan pek çok insana nazaran çok iyi durumdasınız. Hem huzursuzluk hem de yoklukla mücadele eden insanlar oluyor. En azından mecburimi yapmayacağım tusa hazırlanacağım deme lüksünüz olmuş.
Artık bu durumda olmuyorsa olmuyordur. Belki bir mecburi yapıp bu insanlardan uzaklaşmanız gerekiyordur. Böyle böyle kaç sene daha kaybetmeyi göze alabiliyorsunuz ki? Tus dersaneleri ve kampları vardı. Onlar da mı kapandı dershane kapatma döneminde?
Düzenli aralıklarla aynı konuyu açıyorsunuz. Demekki olmuyor, denediğiniz yolda olmuyorsa yöntem değiştirmek gerekiyor demek ki. Ablanızdan ayrı eve gidin ki size bir önceki konuda bu opsiyon sunulmuştu sanki. Ya da baktınız Nisan Tusunda olmuyor artık mecburi hizmet ya da alternatif şeylere yönelmek gerekiyor.
Eger maddi imkanlarin yetiyosa sinavin bitine kadar eve donme sessiz sakin dersini calis misler gibi
ilk zamanlar iyidiler hatta annem istemedi gitme gerek yok vs diye ben de yardımcı olurlar sandım. sürekli gidip istifa etme durumu olamıyor devlette. evet sunulmuştu yapınca da sıkıntı oluyor ama evde o yüzden ben de ne yapcağımı şaşırdım gidince de suçlu oluyorum evde. dersaneye gitmeme gerek yok kitabım vs var gittim geçmişte zaten. yöntem değiştirmeye çalışıyorum zaten. aynı konuyu açmıyorum ama öyle gibi geliyor sıkıldınızsa engelleyin beni görmezsiniz yazdıklarımı.
peki teşekkürler :)
Canım, bazı ailelerde kavga nefes almak gibi bir ihtiyaçtır. Ablanın da yaşı epeyce var. Sen ne yaparsan yap ne aileni ne de ablanı değiştiremezsin. Senin haklılığın veya verdiğin cevabın da önemi yok, o kavga ortamı devam eder. Onları değiştiremeyeceğine göre kaç git o evden. Suçluluk duymana da gerek yok. Ben de yıllarca ailemin beni anlaması için çabaladım ama nafile. Onlardan kendimi ruhen uzaklaştırınca rahatladım. Küs kalma tabi ama ruhen ve fiziken kopar kendini. Baya bir rahatlayacaksın . Sana bir kitap tavsiye edeceğim: "Zor bir ailede büyümek" , bu kitabı iyi oku o zaman suçluluk duymazsın çünkü suçlu olmadığını anlarsın ve hatta kendi yaşantında aynı hatalara düşmezsin.ilk zamanlar iyidiler hatta annem istemedi gitme gerek yok vs diye ben de yardımcı olurlar sandım. sürekli gidip istifa etme durumu olamıyor devlette. evet sunulmuştu yapınca da sıkıntı oluyor ama evde o yüzden ben de ne yapcağımı şaşırdım gidince de suçlu oluyorum evde. dersaneye gitmeme gerek yok kitabım vs var gittim geçmişte zaten. yöntem değiştirmeye çalışıyorum zaten. aynı konuyu açmıyorum ama öyle gibi geliyor sıkıldınızsa engelleyin beni görmezsiniz yazdıklarımı.
peki teşekkürler :)