kızlar sınava çalışıyorum ama ailem çok sorunlu. birbirleriyle kavga halindeler sürekli. ev çok huzursuz. normal bi ailede olan yemek temizlik ev düzeni denen şey yok hepsiyle kendim ilgileniyorum ilgilenirken de sürekli bi kavgaya müdahil oluyorum. özellikle ablam çok sıkıntı yapıyor bana bazen afedersiniz o girmek istediğinde tuvaletteysem bile burnumdan getiriyor onun dışarı çıkmasından önce özellikle girdiğimi falan düşünüyor ki uzun kalmıyorum. annem babam emekli ablam öğretmen hiçbir şey yapmıyorlar evde boş vakitleri çok bir de ananem var sadece kavga halindeler çok sıkıldım.
geçen gün yine kavga çıktı bişeyden ablam karşıma geçip hakaretler küfürler beddualar etti bir ton ama neler neler. şu yarışma programlarından kavga taktikleri vs alıyor yalanlar söylüyor annemlere tiyatro yapıyor resmen onların önünde farklı bana farklı annem de onu destekliyor işin kötüsü defol vs dedi. ben de annemlere artık şu durumu çekemeyeceğim diyip toparlanıp çıktım evden sevgilimin evine geldim kendisi başka bi ile gitti iş için evini kapatmadı benim gidecek yerim olsun diye. bu sefer de buraya gelince sabah akşam arıyorlar nerdesin vs diye.
napcağımı şaşırdım. sanki diplerinde olayım ki sürekli hayatlarının hıncını benden alabilsinler istiyorlar. şamar oğlanı olmak istemiyorum huzurum kalmadı hasta olucam artık stresten. ya tek istediğim sessiz huzurlu bir ortam ki oturup çalışabileyim zaten kendimce streslerim var bi de bu gereksiz kavgaları çekemiyorum. odamda otururken bile kapımın önünden geçerken bana beddua eden hakaret eden laf söyleyen bir ablam var. bu kadar nefreti nası buluyor kendinde anlamıyorum sıkıldım artık. büyüdükçe olgunlaşır dedim 35 yaşına geldi hala ergen gibi tavrı. benim karakterimi de bozuyor ruh dengem bozuldu resmen en ufak bir kötü anımda onun bana saydığı kötü şeyler çınlıyor beynimde.
sanki sınavı kazanamayayım diye yapıyor özellikle ruh halimi bozmak için odaklanamayayım diye.
ya en basitinden diyelim şu konuyu bitireyim diye düşünerek odadan çıkıyorum çay için mutfaktan bardak almaya o anda bi kavga çıkıyor benim kafa dağılıyor konsantrasyonum bozuluyor sürekli sinirim kalkıyor. herşeyi geçtim o kadar bunaldım ki resmen bu stresten bi yerimden hasta olacağım diye korkuyorum.