- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
Canım hiç gitmemeyi düşünüyorum,ev değiştirmek hamile halimle çok sorunlu :) o yüzden vazgeçtim arkadaşlar sağolsun doğru yolu gösterdiler.Kuzum öncelikle bu guzel haber icin tebrikler ,hamileymissin
Bence git ama askerde olacak nasil goruseceksiniz ki haftalık izinde eve gelcek gidicek sanırım. Baban biraz otoriter seninama kendilerince onlarda haklı hamilesin diye yardima ihtiyacin olcak vs dogum zamani donersin istanbula olmazmi esin bunu kabul eder bence
Kiz devre kaybi niyeynis 98 doğumlu kisi 20 yasinda oluyor askerlik yaşı 20 degil mi . Gec gidersemi devre kaybı olur. Yoklama kacagi olayida cok kötü sehir dışına vs cikamicaksiniz polis cevirdimi gbt olayi var ufffAnladım canım,sanırım torpil olayı yok.
Bizimkinin hayal ettiği 2-3 gün kaçar gelirim olayı da yok.
Yani kısacası en mantıklısı babamın dediği gibi yapmak kendi ilimde kalıp kendim ilgilenmek herşeyle.
En mantıklısı bu gözüküyor şuan,yazıların için çok teşekkür ederim canım,kararım kafamda netleşti sayende.
Seviliyorsun
Kuzum kolundan tutup goturemezler. Oyle seyler kalmadi okul ile tecil ettirebilir imkan varsa12 ay imiş.
O hep erteledi erteledi en sonunda erteletmeye gittiğinde şubedekilerde bizim hayallerimizi erteledi.
Gelmeme kelimesini ağzımdan çıkartmıyor onun duymak istediği cümle tam olarak "hayatım gitme kaçak olarak gez,vakti gelince bedelli yaparsın" ama demek istemiyorum ya birgün kolundan turup götürürlerse diye içim içimi yiyor.
Dogru zor olur yaaa kuzum:// amin ,bende seni seviyorummmCanım hiç gitmemeyi düşünüyorum,ev değiştirmek hamile halimle çok sorunlu :) o yüzden vazgeçtim arkadaşlar sağolsun doğru yolu gösterdiler.
Darısı sana güzelim benim,seni seviyorum. :)
Evet işte şuan yoklama kaçağıymış bizde oradan öğrendik normalde bir önceki devreyle gitmesi gerekiyormuş canım bir süre sonra da götürebiliyorlarmışKiz devre kaybi niyeynis 98 doğumlu kisi 20 yasinda oluyor askerlik yaşı 20 degil mi . Gec gidersemi devre kaybı olur. Yoklama kacagi olayida cok kötü sehir dışına vs cikamicaksiniz polis cevirdimi gbt olayi var ufff
Merhaba..
Şimdiden kuyup vakit ayıran bana bir yorum esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Başım her sıkıştığında bana yardım eden güzel kalpler,yeniden bir sorunla aranızdayım ama bu sorun hepsinden daha da büyük.
Genel olarak buraya ne kadar eşimle aramdaki problemleri onun suçuymuş gibi lanse etsem de o gerçekten masum,sadece ben biraz abartan sinirli huysuz bir tipim. Genelde sabrını son damlasına kadar sınayan da benim. Ama birşey var ki.. O benim herşeyim, onsuz yapamam.
Pazartesi askerliğimi tecil ettireceğim diye gittiği o yerden "yoklama kaçacağı gözüyorum,tecil edilmiyor,askere gitmek zorundaymışım" diyerek telefon etti. Pazartesiden beri uyku uyuyamıyor,bulunduğum her yerde,arabada,işyerinde,ailemin yanında sürekli ağlama modundayım. Hayatımda ayrı kaldığımız en uzun süre en fazla 3 haftaydı bu yüzden bana ağır geliyor. Herkesi ikna ettik artık evimizdeyiz bebeğimiz oluyor diye sevinirken şimdi ayrılmak beni çok üzüyor.. Kendisi de askerde bensiz durabilecek biri değil şimdiden o da mızıldanmaya başladı. Sinirden üzüntüden karnımın alt tarafları kasılıyor,ben kendimi sakinleştirsem de onu yanımda üzgün görünce yine ağlama moduna giriyorum.
Bir ihtimal var ki bende onu size danışmaya geldim.
Usta birliğinde,nereye giderse gitsin işi gücü evi herşeyi bırakıp o şehire yerleşmemi istiyor,bir problem olduğunda bebeğimizle ilgili bir sorunda yanımda olmak istiyor. Ben bunu kabul ettim,maddi olarak bir problemimiz yok. Eşyalı ev tutmayı düşünüyoruz,arada İstanbul-Antalya'ya gidip döneceğim,bu kadar.
Ama babam kesinlikle beni yollamayı reddediyor,gerekirse gitmesin,orada tek başına durmana izin veremem diyor,annem gelsin diyorum bu sefer kardeşim evde tek başına kalmak zorunda çünkü abimin ayrı evi var babam başka bir şehirde işle ilgileniyor bu yüzden annem de benimle gelemiyor. Eşimde sen gelmezsen ben ne yapamam 1. Ayda bırakıp gelirim benimle gel diyor. Genel olarak evet bende bu teklife sıcak bakıyorum ama bilemiyorum. Zorluklarını kafamda ölçüp tartamıyorum; Size soruyorum hanımlar,yapabilir miyim? Nasıl olur? Tavsiyelerinize hiç olmadığı kadar ihtiyacım var.
bedelli yapsın neden bu kadar kastınız ki??? en fazla 3 hafta ayrı kalırsınız ev tasımaay gerek kalmaz.Merhaba..
Şimdiden kuyup vakit ayıran bana bir yorum esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Başım her sıkıştığında bana yardım eden güzel kalpler,yeniden bir sorunla aranızdayım ama bu sorun hepsinden daha da büyük.
Genel olarak buraya ne kadar eşimle aramdaki problemleri onun suçuymuş gibi lanse etsem de o gerçekten masum,sadece ben biraz abartan sinirli huysuz bir tipim. Genelde sabrını son damlasına kadar sınayan da benim. Ama birşey var ki.. O benim herşeyim, onsuz yapamam.
Pazartesi askerliğimi tecil ettireceğim diye gittiği o yerden "yoklama kaçacağı gözüyorum,tecil edilmiyor,askere gitmek zorundaymışım" diyerek telefon etti. Pazartesiden beri uyku uyuyamıyor,bulunduğum her yerde,arabada,işyerinde,ailemin yanında sürekli ağlama modundayım. Hayatımda ayrı kaldığımız en uzun süre en fazla 3 haftaydı bu yüzden bana ağır geliyor. Herkesi ikna ettik artık evimizdeyiz bebeğimiz oluyor diye sevinirken şimdi ayrılmak beni çok üzüyor.. Kendisi de askerde bensiz durabilecek biri değil şimdiden o da mızıldanmaya başladı. Sinirden üzüntüden karnımın alt tarafları kasılıyor,ben kendimi sakinleştirsem de onu yanımda üzgün görünce yine ağlama moduna giriyorum.
Bir ihtimal var ki bende onu size danışmaya geldim.
Usta birliğinde,nereye giderse gitsin işi gücü evi herşeyi bırakıp o şehire yerleşmemi istiyor,bir problem olduğunda bebeğimizle ilgili bir sorunda yanımda olmak istiyor. Ben bunu kabul ettim,maddi olarak bir problemimiz yok. Eşyalı ev tutmayı düşünüyoruz,arada İstanbul-Antalya'ya gidip döneceğim,bu kadar.
Ama babam kesinlikle beni yollamayı reddediyor,gerekirse gitmesin,orada tek başına durmana izin veremem diyor,annem gelsin diyorum bu sefer kardeşim evde tek başına kalmak zorunda çünkü abimin ayrı evi var babam başka bir şehirde işle ilgileniyor bu yüzden annem de benimle gelemiyor. Eşimde sen gelmezsen ben ne yapamam 1. Ayda bırakıp gelirim benimle gel diyor. Genel olarak evet bende bu teklife sıcak bakıyorum ama bilemiyorum. Zorluklarını kafamda ölçüp tartamıyorum; Size soruyorum hanımlar,yapabilir miyim? Nasıl olur? Tavsiyelerinize hiç olmadığı kadar ihtiyacım var.
O kadar haklısınız ki.Yemin ederim soracaktım eşin 15 yaşında mı diye, sonra hatırladım sizin yaşlarınızı
Gereğinden fazla dramatik davranıyorsunuz ikiniz de.
Fakat nihayetinde sizin hayatınız ve siz orada yaşamak istiyorsanız yaşarsınız. Babanız karışmamalı. Ha ailenizden uzak, yeni bir düzen ortasında tek başına kalınca senin psikolojin ne olur, onu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?