Gitmek mi gitmemek mi? Hangisi doğru

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.616
851
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.
İç yıldır görusuyorsunuz sanal sonuçta ne kadar güven duyabilirsiniz ki ya da güven oluştu mu.bence siz gitmeyin ve üç yıldır nasıl yani hiç yüzyüze görüşme olmaz.temkinli olun derim.

Bence 3 senede birsey olmayan bundan sonra da olmaz. Görmek isteyen sizi görürdü. Ben kalkip ayagina bu durumda asla gitmezdim. Belki evli ve 3 cocuklu nerden belli

Güzelim ne yapabilirsin ki? Evine mi git diyelim? Adam memleketine kadar gelmiş ama görüşmemiş. Şimdi de kendi ayağına çağırıyor bir de evine. Sadece sarılıp film izlemeye herhalde.

Kart oynamak için evine cagirmiyordur, arka düşünceleri var. Gitme. İlk buluşma olsun ikinci buluşma olsun, katiyyen evde yapılmaz, ya Cafe de ya da restoranda.

X