• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

girişimcilik kredisi.

Ben projeyi herşeyi yaptım vazgeçtim dedim ya zaten dükkanım var piyasalarda kötü olunca vazgeçtim şuan diyorum en iyisini yapmışım kursdaki çoğu insanın işleri kötü ama kapatamıyorlar KOSGEB uzmanı seni her hafta ziyaret ediyor aldıkları malzemeleri kontrol ediyorlar satman yasak ve alternatif üretmeni istiyor

KOSGEB te haklı o kadar çok olay yaşamışlar ki art niyetli insan çok maalesef onlarda böyle bir sistem yapmışlar hak veriyorum sonuçta babamızın parası değil bizlerin vergileri ile kurulan bir kurum

KOSGEB te haklı o kadar çok olay yaşamışlar ki art niyetli insan çok maalesef onlarda böyle bir sistem yapmışlar hak veriyorum sonuçta babamızın parası değil bizlerin vergileri ile kurulan bir kurum
tesekkurler cnm verdigin bilgiler icin :) devlet destek veriyo ama pesini de birakmiyo ;)

Devletle yapacagin tek is devlet memurlugu olsun. Onun disinda devletin verecegi hicbir guvenceye guvenme.

Back
X