- 5 Eylül 2010
- 112
- 38
- 118
- Konu Sahibi balkonkusu
çok teşekkür ederim canım.çok iyi oldu buraya konu açmam fikirlerini ,bilgilerini paylaştığın için sağol canım..henüz eşimle koşmadım sadece ona evler yapılırsa bir dükkan açmak istiyorum dedim o kadar ..bakalım kısmetimizde varsa olur..evet bnde çok önem veriyorum güler yüzlü olunmasına çünki benim yakın akrabamın pastanesi var oraya bi arkadaşımla gittim doğru düzgün ilgilenmedi ve surat beş karış bi şekilde konuştu tam olarak ne içersiniz ne yersiniz diye sormadı bile..o anda o kadar kötü hissetimki kendimi birdaha gitmeyeceğim dedim..bnce çok önemli ikinci güvendiğim yerde eşimin çevresi çoğu kişi akraba zaten eşimin çevreside var..inş boşa hayal kurmam gerçekleştiririm ..
siz neler yaptınız alabildinizmi kırediyi siz..nasıl gidiyor çalışmalarınız..
Canım sende sağol

Şirketimi açtım, daha kartvizitlerim basılmadan müşteriler aramaya başladı sağolsunlar. Bunu da güleryüzlülüğe borçluyum. o kadar önemli bişey ki sırf güleryüzlü olduğu için çook uzağımda olsa bile gider ordan alışverişimi yaparım ve tanıdıklarıma da tavsiye ederim.
Ben projeyi yazmaya 1 hafta sonra falan başlıycam çünkü bazı eksiklerimi almadım. buzdolabı klima falan... proje yazdıktan sonra kosgebin kurulu toplanıyo onlarda ellerinde ki proje sayısına göre toplanıyo. (mesela 10 kişi proje sunduktan sonra) Şimdi 3 hafta sonra bi kurul toplantısı varmış ona yetiştirmeye çalışacağım. Sonra onlar benim iş yerime gelip kontrol edecekler gerçekten böyle bi iş açmışımmı diye. aldığım eşyalara falan bakıp fatura ve dekontlarını isteyecekler. onaylandıktan sonrada paramı verecekler ( İnşallah