• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği

şöyle deişik bişi olsun diye düşünüyorum kendiminkini

bişi buldum ama
heralde çalamam :roflol:

eğer hani rahat tatlı komik eğlenceli aileleri olan varsa

şiddetle öneririm :roflol:

salt n peppa lets talk about sex

türkçe: nalan (söz verdik)
yabancı : mariah carey: (hero) ikisinide dinlemeni tavsiye ederimmm...

canım,
ben de arıyorum giriş,ilk dans ve pasta müziği.... :)
Bir şarkı buldum hareketli,güzel bir şey.Kıpır kıpır ancak karar veremedim giriş müziği mi yapsam yoksa pasta müziği mi diye ,sen de bir dinle bakalım belki içine siner kullanırsın kimbilir :)

dugunum mayısta olucak hulya avsar yada gulsenden alnının yazısına karar verdık tabı sımdılık.
nişanımda serce dızı muzıgı vardı:)
girişmuzıgı kesınlıkle kayahan olmalı senınleherseye varım ben hem hızlı hem süper

bond-viktory şiddetle tavsiye ederim :teytey: diğer şarkıları da olabilir bond grubunun

evli değilim ama nişanda tual-canımın ta içisin sen
çaldı hem dans ediliyor hem müziği hareketli dikkat çekiyor kimse de de duymadım

düş sokağı sakinleri sevdan bir ateş
yabancı olarakda evanescensenin my ımmortal şarkısını seçerdim ikiside süper

Arkadaşlar bence şu dönemde en güzel düğün şarkısı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta
tek gecerım ,evlenen arkadaslara duyurulur :lepi:

kızlar nalan ın söz verdik şarkısını neden düşünmediniz hiç.bence süper bir şarkı sözlerini paylaşayım.en kısa zamanda dinleyin.haziranda düğünümde ben bu şarkıyı seçicem Ben umdugumu buldum hayattan oda sen
Gördüğüm duyduğum en güzel sey
Onunda adı sen (2x)

Söz verdik biz Allah’a
Candan öte bir aşkla
Bir daha gelsem dünyaya
Yine sen ol yanımda (2x)

Kücücük fırtınalar bizi bizden edemez
Kederli mutlulukla sınandık
Yinede aşkımız bitmez(2x)

Söz verdik biz Allah’a
Candan öte bir aşkla
Bir daha gelsem dünyaya
Yine sen ol yanımda

Biz Enya-Only time ile salona giriş yaptık, dans şarkımız da Mustafa Ceceli hastalık da sağlıkda parçasıydı. Önerebilirim :dance:

kayahan,bizimkisi bir aşk hikayesiydi bizim dans parçamız.(şiir bölümlerini çıkarttırdım ama parçadan)

Back