• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği

bizim nikah törenimiz oldu, çıkarken şarkı da çaldıramadık; ama kınamız erkekliydi düğün gibi oldu...
bizim şarkımız olan Soner Arıca - Seni Seviyorum ile giriş yaptık. şarkının en başında tempolu bi kısım var o sırada merdivenlerden indik bööle iyi denk geldikaydirigubbakcemile3...tahmin ettiğimden daha güzel de olmuştu ilk dansımız:asigim:
şarkının sözleri de şöyle:

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim

yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim
senin için bitmez nöbetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim

seni seviyorum seni seviyorum
melekler şahit dursun
sevgilim aşkımız kutlu olsun

seni seviyorum seni seviyorum

sadece nikah oLacak oLan dügünüm icin giris müzigini meLih kibar mesaj oLarak beLirLedik.
diger dügünümüz icin oLan dans ve pasta müzigimiz haLa muaLLakta :uhm:

sadece nikah oLacak oLan dügünüm icin giris müzigini meLih kibar mesaj oLarak beLirLedik.
diger dügünümüz icin oLan dans ve pasta müzigimiz haLa muaLLakta :uhm:

TUAL____TİRYAKİNİM ben çok seviyorum pekte duymadım düğünlerde filan şiddetle tavsiye ederim...mutluluklara.s.:1hug:

ben seferaddan seni ne çok sevdiğimi bir ben Allah bilir parçasını çaldırıcam. tavsiye ederim. özellikle şarkının giriş melodisi tam piste doğru ilerleyişinize uygun

bizim düğünümüz nisanda olcak.. giriş parçası olarak epica cry for the moon u belirledik. ama dans parçası yok daha ortada:(

slm arkadaşlar bn nişanımda Sezen Aksu'dan Hoşgeldin şarkısında dans etmiştim nişanşlımla düğün için de çok uygun bi parça bnce tabi bn nişanda onunla dans ettiğim için dğünde girişte kullanamicam ama mutlaka aralara biyere sıkıştırıcam tavsiye ederim...

Giriş parçasını seçtim arkadaşlar , türk filmi tadında bir giriş olucak hihoyyyt

Mogollar - devlerin aski (live)
Çok beğeniyorum bu parçayıboshayallersmile

Back