• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği

Bizim giriş şarkımız "alnının yazısııı,ömrünün yarısıı,başının belası olmaya geldim" di:asigim: gülşenin söylediğimi hülya avşarın söylediğimi diye çok ikilemde kaldık ama hülya avşarın söylediğine karar vermiştik çünkü onun müziği dnsa daha uygundu...Herkesde çok beğenmişti :utangac:

bende önerilerde bulunayım ilginç ve değişik gelcek.. sanırım

Enya veya Lorena Mc Kennitt şarkıları olabilir, new age tarzı güzel şeyler.. hemde ses celine dion sesinden çok daha iyi.. harika yorumladıkları şarkılar var.. ya da yine newage tarzı olmuş olacak ama

Can Atilla'dan parçalar önereceğim, fırsat buldukça dinlersen karar vermen kolay olur, işte parçalar: Mara Despina- Akdenizde Gün Batımı-Cariyeler ve Geceler(hem hareketli hemde çok hoş)

ve unutmadan Farid Farjad'dan da seçebilirsin ama misafirlerin içi kararabilir.. yinede soft ve dinlendirici bir müzik olcağı kesin...

*****gelelim ilk dans için müziklere:
whitney houston----> I will always love you
cant help falling in love -elvis presley
you were always on my mind - elvis presley
are you lonesome tonight - elvis presley
wonderful tonight - eric clapton
right here waiting - richard marx
lady in red - chris de burgh
girl - the beatles
unchained melody - the righteous brothers
alison - elvis costello
love me tender - elvis presley
careless whisper - george michael
I'd Do Anything For Love - meat loaf
unforgetable - nat king cole
Billy Joel - For the Longest Time
Bonnie Tyler - Total Eclipse of The Heart
Diana Ross and Lionel Richie - My Endless Love
Foreigner - I Want To Know What Love Is
Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart
evanescence - my immortal
Brain Adams - Everything I Do, Do It For You......

ben damat beyin yeteneği varsa o sana solesın değişik olur:))...kenan doğulu dan gelinim şarkısı..ben bole isticem:)) yada emre altuğ un çağla sıkel e soyledigi şarkı gibi neyleyim de olur ;))

whitney houston--I will always love you bu şarkı muhteşem ya çok bilindik ve çok tercih edilen bir şarkı ama kesinlikle giriş müziğimin bu olması lazım.Birazda yüksek sesle olmalı. Şu anda dinliyorum ve sanki düğüm anıma gittim insanın duygularını maximum seviyeye çıkarıyor senağlamasenağlama

zuhal olcay pervane. can atilla aşkı hürrem, soner arıca seviyorum, enya only time ama ben hala karar veremedim çok farklı bişi arıorum türkçe olcak.

Göktan - Gözbebeğim (bizim şarkımız) :asigim:

Orhan Ölmez - Seni Seviyorum

Tarkan - Vazgeçemem

Levent Yüksel - Medcezir

Enrique İglesias - Hero

bende önerilerde bulunayım ilginç ve değişik gelcek.. sanırım

Can Atilla'dan parçalar önereceğim, fırsat buldukça dinlersen karar vermen kolay olur, işte parçalar: Mara Despina- Akdenizde Gün Batımı-Cariyeler ve Geceler(hem hareketli hemde çok hoş)

.....

cariyeler ve geceler çok güzel..bikaç yıl önce dinlemiştim bayılmıştım..düğün zamanı nedense aklıma gelmedi hiç..

nişanda ilk dans şarkımız samanyolu

düğünde ise despina vandi-thelo na se do....
http://www.plak1.com/dinle/despina-vandi/thelo-na-se-do/4778.html

Son düzenleme:
cnm bende serçe dizisi vardı ama o diziyi hiç izlemedim bi arkadaşım aracılığıyla müziğini dinledim çok hoş ve çok romantik o olabilir...

eski bir türkçe tango parçası düşünüyorum ben.. hem nostaljik hem de şirin yani ne bilim..
papatya gibisinnn beyaz ve inceeeee :)

en iyi dans müziği gani görkapten gelinliğinle gel bir kuğu gibi bu süper bir dans müziği oluyor ben yapacaktım ama teyzemin oğlu kaptı kullandı bu müziği buna benzer varmı bakarmısınz

giriş müziği olarak füsun önaldan senden başka olucak
dans müziğimiz hakan yeşilyurttan sen aşksın olucak
yanlız ilk dansımızda pistte sadce biz olucaz . ikinci dansımızda başkaları katılıcak.ikinci dans şarkımızda damla damla olsun istiorum .orhan ölmez

Son düzenleme:
şık ve klas bir düğünse ve fonda pink martini -amado mio harika olacaktır bence

arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim düğün ilk dansı için aslı güngör-aşk herşeye değer çok güzel.benim düğünüm haziranda onu çalmayı düşünüorum.umarım güzel olur:)))

Back