• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği

MELİH KİBAR mesaj.giriş müziği için çok ideal tavsiye ederim:)

tam bunu yazmak için girdim foruma harika gerçekten ama nişanlımı bir türlü kandıramadım bu müzik için çok yavaş diyor oysa çok güzel linki atıyorum bence kullanabilirsiniz bu müziği..daha önce başka birşeye karar vermiştim ama o çok hareketli geliyor artık bana birde bunu dinledikten sonra tamamen vazgeçtim diğerinden..

MELİH KİBAR-MESAJ & NİKAH-DÜĞÜN GİRİŞ MÜZİĞİ - YouTube

tam bunu yazmak için girdim foruma harika gerçekten ama nişanlımı bir türlü kandıramadım bu müzik için çok yavaş diyor oysa çok güzel linki atıyorum bence kullanabilirsiniz bu müziği..daha önce başka birşeye karar vermiştim ama o çok hareketli geliyor artık bana birde bunu dinledikten sonra tamamen vazgeçtim diğerinden..

bnm giriş müziğim buydu canım ve çok hoş oluyor kesinlikle öneririm :)) mutluluklar :)

Düğün falan hiç sevmem ama bunun özel bir yeri vardır bende.
[video=youtube;fjDojEOiMcE]https://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE[/video]

gülben ergen- teşekkür ederim
zekai tunca-gülü susuz seni aşksız bırakmam
nilüfer-ta uzak yollardan
zuhal olcay-pervane

çok beğendiğim şarkılar hepsninde sözleri çok güzel

bende bunla evlendim 10 eylül 2012 ay duyunca tüylerim diken diken oluyor:123:

Back