Giriş müziği

nİKAH SALONUNA GIRERKEN RULE THE WORLD CALDIRDIK BIZIM SARKIMIZDI,BALO SALONA GIRERKEN YANOO DAN FOR ALL SEASONS CALDIRMISTIK HERKESIN TUYLERI DIKEN DIKEN OLMUSTU AMA BAYILDILAR TABI DAVETLILER HER DINLEDIGIMDE HALA HEYECANLANIYORUZ ESIMLE.

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlü bir müzik prodüksiyon şirketi kişiye özel düğün marşı hazırlıyormuş. Bende belki ilgilenenler olur diye paylaşmak istedim.

DÜĞÜN MARŞI

Siz de kendi düğününüzde, aşkınızı anlatan sadece size özel olan bir şarkıda dans etmek istemez misiniz?

Türkiye’nin en önemli prodüktörlerinin, en başarılı söz yazarlarının, genç ve yetenekli solistlerinin sizin düğün marşını hazırlamasını istemez misiniz?
Başarılı teknik ekibimiz, tanınmış nadide sanatçı kadromuzla sizin aşk hikayenizi anlatan bu şarkıyı biz yapmak istiyoruz…

Siz de kendi düğün marşınızda dans etmek ve hatta bu özgün şarkıyı en mutlu gününüzde mutluluğunuza şahit olan dostlarınızla paylaşmak isterseniz, bize aşkınızın hikayesini yazarak başvurabilirsiniz.

Filmlere konu olabilecek aşkınızın şahidi bir "DÜĞÜN MARŞINIZ" olsun.

kenan doğulu-en kıymetlim süper şarkı
kısmetse 1 ağustos'da bu şarkıyla dans edeceğiz.
giriş müziği:fun fun
pasta müziği:victory-bond

kenan doğulu-en kıymetlim süper şarkı
kısmetse 1 ağustos'da bu şarkıyla dans edeceğiz.
giriş müziği:fun fun
pasta müziği:victory-bond

biz de fun fun ı düşünüyoruz giriş için ama bi türlü bulamadım şarkıyı. sen de varsa hala bana gönderir misin? çok sevinirim.. ama nasıl göndericeğini bilmiyorum yeni üyeyim beni yönlendirmen gerekecek sanırım:/ bu arada tebrikler..a.s.

chris de burq lady in red (evleniym bunu calacagım ozellıkle:)
george michael careless whispers
whitney houston ı will always love you
whitney houston and enrique iglesias-could ı have this kiss forever (bundan da vazgecemıyorum)

kızlar fun fun süper... ama şarkının tam adını bilmiyorum isterseniz dinleyebileceğiniz sitenin linkini yazarım size..... victory bond da pasta müziği olabilir mesela......

Bende giriş ve dans müziği arıyorum.Giriş için funfun hoşumuza gitti ama az önce tarkan gül döktüm yollarına dinledim tesadüfen salona giriş için güzel anlamlı olabilir.Dans içinse bizim için özel olan nilüfer ta uzak yollardan düşünüyoruz kenan doğulu en kıymetlimsinde çok güzel ama dans edilebilir mi bilmiyorum.Kutsi ilanı aşk eskidi belki ama o atmosfer için ve dans için güzel bi melodi. bende karar vermiş değilim yerimseniben

ilk dans müziği için goran karan stay with me'yi öneririm gerçekten güzel bi şarkı ve tam bi dans şarkısı

melih kibar enstrumantal_mesaj çalmıştı dügünümde herkesin tüyleri diken diken olmuş çok etkilenmişler tavsiye ederim ilk dans müzigim de can damarımsındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…