• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği, pasta müziği..

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
318
İstanbul
Kızlar bana giriiş için ve pasta kesimi için Türkçe şarkı önerebilirmisiniz?
pasta için daha çok hareketli şarkılar oluyor diyolar.giriş için de öyle ama ben bi türlü bulamıyorum.nişanım haftaya kızlaar ve salonda
aklınıza geleni yazın nolur:(
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

canım benim kimse cevap yazmamıs, görseydim kesin yazardım :(

benimki de iki hafta sonra. mutluluklar diliyorum sana... nasıldı nişanın? hangi müzikleri çaldın ?

Mutlumel gene de tavsiyede bulunabilirsin arayışta olanlar için, konu sahibide düğünü için fikir sahibi olabilir.

Kıyamam sağolun kızlar:)

Salona biz gelmeden oynatılması için birkaç slayt yaptım fotolarımızdan ve arka planına Kutsi- Melek , Göksel - Olmaz Olsun(bu arada gerçekten mükemmel oluyo) yapmıştım.
Pasta kesilirken salondakilere bıraktım ve yabancı hareketli güzel bir enstrumental müzik koydular.
Dans Müziğimiz ise ilk başta VJ Bülent- Can Damarımsın ve Niran Ünsal Özcan Deniz- Aklım Hep Sende yaptı.

Şimdi ekimde düğün var onun arayışları başladı:))
Napalım kızlar var mı aklınızda şarkı:21::21::21::21::21::21::21::21:

Salona biz gelmeden oynatılması için birkaç slayt yaptım fotolarımızdan ve arka planına Kutsi- Melek , Göksel - Olmaz Olsun(bu arada gerçekten mükemmel oluyo) yapmıştım.
Pasta kesilirken salondakilere bıraktım ve yabancı hareketli güzel bir enstrumental müzik koydular.
Dans Müziğimiz ise ilk başta VJ Bülent- Can Damarımsın ve Niran Ünsal Özcan Deniz- Aklım Hep Sende yaptı.

bzm düğün griş şarkımız 'oldu en sonunda oldu bimbambom' du:))))
dans müziğimiz soner arıca seni seviyorum (çoooook gzlll:)))
pasta şarkımızda ''senden başka senden başka sevemem ben hiç kmseyi:))))''
pasta volkanları sönerkende evli mutlu çocukluyu çaldılar ama onu ben istememiştim....

Back