- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
kızlar hani çarşamba günü souvvenur nikli arkadaş
Ağladım delice... Elimde boş bir şişe... Kutladım bu gece sarılmanı başka kollara... demişti
bende
nikine bakmadan bi an karşımda n**** var zannettim :))) demiştim hatırlayanınız varsa
işte o n**** isimli arkadaş yada yandaşları yüzünden uyarı geldi bana
hatunlar
tabur komutanı eşime izin vermiş, öğleden sonrası için
birazdan salon boyancak
hele şükür ki
kızlar birden bire dişlerimden kan boşaldı,ne olduğumu şaşırdım..sonra hemen dişçiye gittik.adam derin temizlemiş diş etlerimi..güya!
kolay gelsin mis gibi oluyor
Dişçiden eve geldiğinde birden bire mi kanama oldu ? Allah Allah....:44:
kızlar birden bire dişlerimden kan boşaldı,ne olduğumu şaşırdım..sonra hemen dişçiye gittik.adam derin temizlemiş diş etlerimi..güya!
sabah gittim,temizledi falan bişey yoktu.eve geldim,baya zaman geçti birden kan kokusu hissettim ağzmda.bi baktım kan boşalıyor.işte bu.bende bilmiyorum ki.
N**** isimli arkadaş kim ya ? Ben değilim sanırım..Çünkü yandaşım falan yok öyle ? Kafam karıştı ?
N**** isimli arkadaş kim ya ? Ben değilim sanırım..Çünkü yandaşım falan yok öyle ? Kafam karıştı ?
sabah gittim,temizledi falan bişey yoktu.eve geldim,baya zaman geçti birden kan kokusu hissettim ağzmda.bi baktım kan boşalıyor.işte bu.bende bilmiyorum ki.
hatunlar
tabur komutanı eşime izin vermiş, öğleden sonrası için
birazdan salon boyancak
hele şükür ki
Valla bişey anlamadım dediğinden doğa ??baaakkk bilemezsen küserim hem sen benle konuşmuyorsun neden benle konuşmuyorsunuz..:))
yok narmikciğim sen değilsin hani bi akşam sarhoş gelip keri ile tartışan n*** varya o
yok sen değilsin
nadiadan bahsediyor
yok sen değilsin
nadiadan bahsediyor