Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

kızlar bana bı el atın yaw
konu actık kopğyalıyorumm
ıllakıı bılen bırılerı vardır ınsallalhhh
lam kizlar haftaya bugun dugunum var dun gelinligimi aldim
biraz sorunu var ama artik yapilicak bisey olmadigi icib problem cikarmadim
ilk gorusrugumuzde ve her provada goguse cift destek koyup cok guzel olacagini soyledi
dun gittimde icinde hic destek olmadigini fark ettim
bir destek birde magic sisme gogus pediyle denedim tabi fark etti eh iste diyim ama oyle suoer olmadi
iki destegin cok yapay duracagini soyleyio tek destek yaptilar simdi acaba ikinci olsaydi dolgun dururmuydu diye dusunmeden edemiyorum
bi gelinlikciye goturebilirim bu konida hassas olan gelinler nasil yaptiniz fikir verebilirmisiniz

sonucta bı cok mankenınde bır bakıyorsun goguslerı mınıcık bı bakıyorsun agzındaaa
yokmu bı yolu goguslerı tasırmanınnn dolgun gostermenın

kızlar bana bı el atın yaw
konu actık kopğyalıyorumm
ıllakıı bılen bırılerı vardır ınsallalhhh
lam kizlar haftaya bugun dugunum var dun gelinligimi aldim
biraz sorunu var ama artik yapilicak bisey olmadigi icib problem cikarmadim
ilk gorusrugumuzde ve her provada goguse cift destek koyup cok guzel olacagini soyledi
dun gittimde icinde hic destek olmadigini fark ettim
bir destek birde magic sisme gogus pediyle denedim tabi fark etti eh iste diyim ama oyle suoer olmadi
iki destegin cok yapay duracagini soyleyio tek destek yaptilar simdi acaba ikinci olsaydi dolgun dururmuydu diye dusunmeden edemiyorum
bi gelinlikciye goturebilirim bu konida hassas olan gelinler nasil yaptiniz fikir verebilirmisiniz
sonucta bı cok mankenınde bır bakıyorsun goguslerı mınıcık bı bakıyorsun agzındaaa
yokmu bı yolu goguslerı tasırmanınnn dolgun gostermenın

GÜNAYDIN Canım ben sana dans müzigide tavsiye attim bu arada silikonlar varmış onlardan denedinmi?

GÜNAYDIN Canım ben sana dans müzigide tavsiye attim bu arada silikonlar varmış onlardan denedinmi?

bıbakayım canımmm ne tavsıye ettın
sılıkon var zaten ıcınde aslında yanı ıkı tane bırı sutyen gorevı gorecek bırıde silikon sısme pek ufak
ama sankı yeterlı degıl :KK43:

bıbakayım canımmm ne tavsıye ettın
sılıkon var zaten ıcınde aslında yanı ıkı tane bırı sutyen gorevı gorecek bırıde silikon sısme pek ufak
ama sankı yeterlı degıl :KK43:

tatlım selami şahin burcu güneş ben tek bir kadın sevdim tavrsiye ettim bayılıyorum o şarkıyaaaaaaa

Kadesa bunu görür müsün çok geride mi kalır bilmiyorum.

Benimki seninkilerle, yeğenim de (kız bebesi) 1,5 yaşında hep montessori metoduna uygun oyuncak alıyoruz. Öyle çok fazla araba, tabanca, bebek yok.

Sence doğru mu, çeşitlendirelim mi ?

Kadının bugün doğumgünü ya oaradan aklıma geldi.

Son düzenleme:
bu arada günaydın demeyi unuttum

günaydın online olan kızlarım benim :KK53:

Son düzenleme:

tatlım selami şahin burcu güneş ben tek bir kadın sevdim tavrsiye ettim bayılıyorum o şarkıyaaaaaaa

sarkı sozlerınıb ılıyorum ama yakın zamanda dınlemedım

bunuda bır dınlıyeyım

kızlar
dınleyın bı
sezen aksu hosgeldın(bunu herkez sozleırnden oturu ıma var yapma dıyor)
rafet - omrumun sahıbı

bırde selamı burcu ? hangısı olabılır dans muzıgı turkceee amaaa

sarkı sozlerınıb ılıyorum ama yakın zamanda dınlemedım

bunuda bır dınlıyeyım

kızlar
dınleyın bı
sezen aksu hosgeldın(bunu herkez sozleırnden oturu ıma var yapma dıyor)
rafet - omrumun sahıbı

bırde selamı burcu ? hangısı olabılır dans muzıgı turkceee amaaa

yabancı isteseydin ben yabancı yazıcaktım ama...
türkçe pek bilmiyorum :KK24:

X