- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda kulitta çok yardımcı oluyor ona resmi gönderirsen yeniden boyutlandırır.Arama butonuna kulitta yaz açtığı konulardan birine resmi yükle
Selamlar herkese... Kimse var mı :26:
be n burdayım canım,nasılsın.
günaydın kızlar
tatil bugun ama hala aynı saatte ayaktayım git uyu deme bana gelsin
günaydın herkese...keri ve mona sizi rüyamda gördüm..süt pişiyordu sizde sıcak sıcak içmeye çalışıyordunuz.Hayırlara çıksın.
Günaydınlarrrrrrrrr
Bu konuda kulitta çok yardımcı oluyor ona resmi gönderirsen yeniden boyutlandırır.Arama butonuna kulitta yaz açtığı konulardan birine resmi yükle
Selamlar herkese... Kimse var mı :26:
Tünaydın herkese....Hava çok güzel bu gün..Eşim dışarda bahçeyi temizliyor..Ben de çocukları öğle uykusuna yatırdım...Sizler nasılsınız ?
Tünaydın herkese....Hava çok güzel bu gün..Eşim dışarda bahçeyi temizliyor..Ben de çocukları öğle uykusuna yatırdım...Sizler nasılsınız ?
hepicinize tünaydınlar sevgili kk üyeleri :13:şöle bi geçmişe bakmaya çalışıp döndüm bugün genelde her yer tail ama biz çalışmaktayız .
herkes tatilde,bana hep tatildi gerçi son 3 gün kaldı :)
Parkon o üyeye cevap verme,bak özellikle yapıyor..aklında bazı isimler var onlar banlansın diye çaba harcıyor.lütfen..kib yaptım ben,yine..
Anlıyorum,herkes çocuk sahibi olmak istemeyebilir,bu sorumluluk ağır gelebilir ama.... Çocuklar için bu şekilde düşünen insanlar olduğunu gördükçe tüylerim ürperiyor.........
Ben çok iyiyim sen nasılsın...
herkes tatilde,bana hep tatildi gerçi son 3 gün kaldı :)
Parkon o üyeye cevap verme,bak özellikle yapıyor..aklında bazı isimler var onlar banlansın diye çaba harcıyor.lütfen..kib yaptım ben,yine..
İyiyim canım.kendimi sokaklara atcam şimdi.
Bu konuyu hala niye kapatmıyorlar anlamadım ben.
Konu sahibide banlanmadı.
Arada kaynarım bana bişey olmaz diye düşünüyorum.Benden önce epey banlanacak mesaj var ,zaten Mune de izinli heralde.1 haftadır yok ortada.
narmik anlamıyorsunuz..derdi çocuk falan değil onun..o kültürsüz diye hitap ettiği kadınların aslnda zayıf noktasının çocuk olduğunu çok iyi biliyor.birçok konuda yaptı bunu.geldi,sataştı,milleti kışkırttı ve gitti...onun bi hedef kitlesi var,tek derdi o..
ben kiblerimi yaptım dünden beri...mune yok,evet.neyse bakalım ne olacak...
İyiyim canım.kendimi sokaklara atcam şimdi.
Bu konuyu hala niye kapatmıyorlar anlamadım ben.
Konu sahibide banlanmadı.
Arada kaynarım bana bişey olmaz diye düşünüyorum.Benden önce epey banlanacak mesaj var ,zaten Mune de izinli heralde.1 haftadır yok ortada.
Valla canım bana gelene kadar epey banlancak mesaj var diye düşünüyoruz ama bir bakıyoruz biz gitmişiz,o mesajları yazanlar kalmış... Her zaman ayrıntısıyla incelenemeyebiliyor mesajlar..Arada kaynayanlar çok oluyor malesef....Yırtıyorlar yani.......
Şimdi ukalalık yapcam,arkasındanda banlanırım kesin.
4 senedir hiç ban yemedim.
Şimdi ukalalık yapcam,arkasındanda banlanırım kesin.
4 senedir hiç ban yemedim.