Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

vay be o kız aslında yalancıktan yardım istemiş. ben de tuttum bi de dalga geçenlere çemkirdim. çok mu safımki ya özür dilerim çemkirdiklerim burdaysa :KK17:
haline çok üzülmüştüm ondan oldu:KK17:

Çemkirdiklerinin çoğu burda, rica ederiz :21:
Saf değilsin de, biz tecrübeliyiz :KK39:

evet çok ateşli savunucuları vardı..siz şeytan onlar melek :)
konuyu okumaya başladı şimdi.o savunuculara şimdi sormak lazım,kim melek kim şeytan:KK50:
o değilde aslında böyle sahtekar üye durumunda o üyenin ilk üyeliği de açıklanmalı bence..

bende hep bunu savunuyorum.kimler tarafından kandırıldığımız bilmek hakkımız:KK34:

konuyu okumaya başladı şimdi.o savunuculara şimdi sormak lazım,kim melek kim şeytan:KK50:

bende hep bunu savunuyorum.kimler tarafından kandırıldığımız bilmek hakkımız:KK34:

Özel mesajla taciz edelim mi abla, ''hıııı bu da mı gol değil'' diye :KK53::KK52:

ben hiç üzülmedim okuyunca
hiç inandırıcı gelmemişti vallahi
ilk konuda istediklerini görünce yuh demiştim
kendini geçmiş bide misafir için tabak takımı filan istemişti
o değilde ne aklılla tekrar konuyu açıyosun
ne cesaret
böyle böyle gerçekten ihtiyacı olanlara inanmayacaklar insanlar
yazık yaa ne pis karaktersiz insanlar bunlar.bide sayfa boyu anlatmışta anlatmış
okumak için geçirdiğim zamana yazık pis

Gerçekten ihtiyacı olan insan böyle internet ortamında dilenmez...Varsın yemek takımı eksik olsun,tv si eksik olsun ne olur...Eli ayağı tutuyorsa çalışır ,sonradan da alır bazı ihtiyaçlarını... O kadar çok çoğaldı ki bu aralar insanların duygularını sömürüp te para dilenenler...O internette geçireceğin vakitte çalış,birşeyler yap,bir kaç kuruş kazan da alın terinle kendine katkın olsun....

X