Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

ilk üyeliği aramızdan biri sanıırm derdim varda topik açmış sevgilisiyle ilgili galiba...kim acaba? bizde saf saf yazıyoruz..gerçekten hasta ruhlu insan çok!

Vay karıya bak sen! Yalanmıymış o konu. Ulan safım ben bide üzüldüm ne kadar. Bu pislikler yüzünden insanlara olan insani duygularımızı kaybettik

Vay karıya bak sen! Yalanmıymış o konu. Ulan safım ben bide üzüldüm ne kadar. Bu pislikler yüzünden insanlara olan insani duygularımızı kaybettik

ben hiç üzülmedim okuyunca
hiç inandırıcı gelmemişti vallahi
ilk konuda istediklerini görünce yuh demiştim
kendini geçmiş bide misafir için tabak takımı filan istemişti
o değilde ne aklılla tekrar konuyu açıyosun
ne cesaret
böyle böyle gerçekten ihtiyacı olanlara inanmayacaklar insanlar
yazık yaa ne pis karaktersiz insanlar bunlar.bide sayfa boyu anlatmışta anlatmış
okumak için geçirdiğim zamana yazık pis

taşındık diye haber bırakmadınız küstüm
Adres zor değildi egem abla:128:

diğer ikisi kimlermiş

nasıl öğrenebiliriz

sen öğrenemezsen hiçbirimiz öğrenemeyiz.

ilk üyeliği aramızdan biri sanıırm derdim varda topik açmış sevgilisiyle ilgili galiba...kim acaba? bizde saf saf yazıyoruz..gerçekten hasta ruhlu insan çok!

ben olabilirmiyim acaba::26::26::26:44::44::44:

o değilde aslında böyle sahtekar üye durumunda o üyenin ilk üyeliği de açıklanmalı bence..

Kendimi sorguladım ben de.

Acaba içim çok mu fesat diye.

Ama yanılmadım yine.

Karşıdan karşıya geçme yardımı isteyip, koluna giren kızlarıa bayıltıcı iğne yapıp,sonra da onları kendi kızları gibi gösterip taksiye atan

ve kötü emellerine alet eden yaşlı insanlar var bu ülkede.

Vicdansız da değilim acımasız da. Sadece güvenimi,iyi niyetimi kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…