Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

okuyorum şimdi canımcım :103: sağolasın

Son düzenleme:
Kerinin de cezasıııı bitmişşşş gelmişşşş yeni konu açmışşşşşşşş

Başka konu hakkında yorum yapmak yasak diye biliyorum bayanlar

o zaman konuyu değişitiriym benim oğlan kayıt için evrakları toparlıyor nüfüs cüzdanı 2008 de değişmiş sorun olurmu çok kafaya takıyor değiştiricem diyor bilen varmı?

teşekkür ederim :13:

o zaman boşverin kızlar okşamayın
elinizi kana bulamayın :103:

pek bi munis gördüm seni

evet buradakilerin çogu evli barklı çoluk çocuk sahibi. konu sahibi kaba ve yaşına göre cahil. ama buradakilerin çoğuda onun gibi emin ol. evet o hatalı ama cevap verenlerin tavrı da " şakamısın sen yaa.. vs." ...
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır evet, o kıza da tatlı dille yaklaşılsa böyle edepsizliğe devam edemez, utanırdı..

o zaman konuyu değişitiriym benim oğlan kayıt için evrakları toparlıyor nüfüs cüzdanı 2008 de değişmiş sorun olurmu çok kafaya takıyor değiştiricem diyor bilen varmı?

Bilgim yok ama nüfus cüzdanını değiştirmek o kadar zor birşey değil galiba?
Yani eskiden öyleydi, şimdi herhangi bir prosedür var mı hatırlayamadım.

Eğer çok kafası takıldıysa, değiştirsin içi rahat eder.
Daha iyi bence...

Evet haklısın canım, kesinlikle!

gitmiş çok kalabalıkmış nüfüs müdürlüğü

mahalle isimleri,nolar hep değiştiği için değiştirmesi gerekir.yinede nüfus müdürlüğüne gidip baktırsın..değiştirme işlemide 5 dakika kadar çok kısa sürüyor..

Aaaaaaaaaaaa burası da nedir

hahahhah
bi kaç sene önce ben tekstil müşteri temsilcisiydim.
italyan bi müşterim vardı,toplantıya geldi yeni sezon için modelleri inceliyoruz. biri çook yakışıklı bi abiydi. böle içimiz erimişti kızlarla..
adam dedi ki pc mi şarja takayım. bi egildi. hönkk.. çatal meydanda..
şok olmuştuk

Üniversitede böyle bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum ben...Zaten nüfus cüzdanlarının yasal değişim süresi on yıl...Resim varsa ve resim şimdiki haline benziyorsa sorun olmaz bence...

resmi kafaya takıyor çok küçük durmuş orda falan bencede sorun çıkmaz

Üniversitede böyle bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum ben...Zaten nüfus cüzdanlarının yasal değişim süresi on yıl...Resim varsa ve resim şimdiki haline benziyorsa sorun olmaz bence...

eğer bilgilerinde değişiklik varsa nüfus cüzdanını değiştirmesini istiyorlar.nüfus müdürlüklerindede sıra aldığın numara ile.erkenden gidip numarasını alırsa işlerini çabucak halledebilir..inşallah okul hayatıda çok güzel olur..

Kızlar evlendim ehliyet ve pasaporttaki soyadım aynı kaldı.
pasaportla devam ettim tr de sorun yok ama dışarıdaki gümrük memurlarına laf anlatmak çok zor o yüzden çiplisini alcam soyadımı da değiştircem. vize ile tutmuyordu çünkü.

peki ehliyeti de değiştirmek lazım mı? bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…