Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

bak alındım şimdi

1- şişko değilim

2-meraklı olabilirim,araştırmacı bi insanım ben

3-vallaha başka topikteyim aslında,ekşınlı bi yerde

enişdem doktormu yani :))))

belki de o kadınların öyle demesinden etkilenip enişteyle tanışınca sıcak bakmışsındır

Fal allaha eş koşmakla aynıdır...kalben inanmayıp gırgır yapmak ayrı bişey....gerisi size kalmış conemlerim
Haşa Allaha eş koşmuyoruz ki..Ben eğlencesine foto çektim koydum...Şurada gırgır şamata yapıyoruz :)

Geleceği Allahtan başkası bilemez...

enişdem doktormu yani :))))

Evet ama meslek vurgulamak için yazmamıştım..Falcının dediklerinin doğru çıktığı anlatmak istemiştim....

off ben baktım 1.5 tane görünüyor çocuk koca beye baktım onda da 2.5 hadi buçuk,ilk bebeğimiz...eee bu adam fazladan çocuğu kimden yapacak. konu açarmışım kocamın çocuk sayısı benimkinden fazla çıktı diye

belki de o kadınların öyle demesinden etkilenip enişteyle tanışınca sıcak bakmışsındır

ilk tanıştığımızda ,konuşmaya başladığımızda eşimin mesleğini bilmiyordum...Hem daha önce sorunlu doktor erkek arkadaşlarım olduğundan hem de çok yakın akrabalarımdan doktorlar olduğundan pek de sıcak bakmıyordum aslında doktorlara.....Kısmetten öteye gidilmiyor...Ben falcı olayını unutmuştum bile..İki kez üst üste ikizlerim olunca hatırladım sonradan :) Eşimden önce başka biri ile nişanlıydım..Başka bir meslek gurubundadı...

Son düzenleyen: Moderatör:

canımm benım tabikiii ama ne güzel ne kadar kutsal bir meslek

Carrie Hanım "Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun" konusunda adınız geçti,haberiniz olsun..

kadınlar;

geleceğinizi söyleyebilirim size.

tam olarak, saçlar dahil

yüzünüzü görmem lazım. alın yanaklar ve çene komple.

ayrı ayrı olmaz.

bütün olarak görürsem bütün olarak yaşamınızı da görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…