Senin o kürkünü yakarım ben.
Alabilen var,alamayan var.:84:
Kadesa lütfen bu mesajını bul ve senin avatarla bütünlüğüne bak.:60
Meraklı şişko kedi heyecanla topikte olanları izliyor ve tıkınıyor.
Buçuk derken.:44:
Hoşgeldin pudra.
Hem ortaokulda hem de lisede sahilde arkadaşlarımla dolaşırken falcı bir kadın israrla bakla falı bakmışlardı bana..Ayrı ayrı kadınlar tabi..Senin eşin doktor olucak ve ikizlerin olucak..Kapınızda hem sana hem eşine ait arabanız olucak demişti...O zamanlar falcı işte demiştim ama tuttu...Tek fark kapıda 1 araba var..Ödlekliğimden ehliyet almaya cesaretim olmadı...
bak alındım şimdi
1- şişko değilim
2-meraklı olabilirim,araştırmacı bi insanım ben
3-vallaha başka topikteyim aslında,ekşınlı bi yerde
Senin o kürkünü yakarım ben.
Alabilen var,alamayan var.:84:
Hem ortaokulda hem de lisede sahilde arkadaşlarımla dolaşırken falcı bir kadın israrla bakla falı bakmışlardı bana..Ayrı ayrı kadınlar tabi..Senin eşin doktor olucak ve ikizlerin olucak..Kapınızda hem sana hem eşine ait arabanız olucak demişti...O zamanlar falcı işte demiştim ama tuttu...Tek fark kapıda 1 araba var..Ödlekliğimden ehliyet almaya cesaretim olmadı...
Bugün şimdilik iyiyim canım,parkon sana da yapalım bi kürk
bugun biraz daha mı sakinsin sanki
ben acıktım
yemeğe gidiyorum
görüşürüz
Haşa Allaha eş koşmuyoruz ki..Ben eğlencesine foto çektim koydum...Şurada gırgır şamata yapıyoruz :)Fal allaha eş koşmakla aynıdır...kalben inanmayıp gırgır yapmak ayrı bişey....gerisi size kalmış conemlerim
enişdem doktormu yani :))))
belki de o kadınların öyle demesinden etkilenip enişteyle tanışınca sıcak bakmışsındır
:119:
:119::119:
:119::119::119:
:119::119::119::119:
:119::119::119::119::119:
Haşa Allaha eş koşmuyoruz ki..Ben eğlencesine foto çektim koydum...Şurada gırgır şamata yapıyoruz :)
Geleceği Allahtan başkası bilemez...
haşa canım tabiki bende dedimya gırgır şamata yapıoz dieee
Evet ama meslek vurgulamak için yazmamıştım..Falcının dediklerinin doğru çıktığı anlatmak istemiştim....
Carrie Hanım "Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun" konusunda adınız geçti,haberiniz olsun..