Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

selam kızllar!
yoğunum, yorgunum, arada girip anca okuyorum biraz.
alt katımıza bir aile taşındı ki daha dün taşınmalarına rağmen ben bezdim! çocuklarının ne yediğini bile öğrendik sesleri sanki bizim evde. bağrış çağrış...kadın sürekli bağırıyor. güzel güzel anlatmıyor asıp keserek konuşuyorçocuklar son ses roman havası açmış demin, ışıklıktan bağrındım, yeter artık diye kıstılar azıcık.

selam kızllar!
yoğunum, yorgunum, arada girip anca okuyorum biraz.
alt katımıza bir aile taşındı ki daha dün taşınmalarına rağmen ben bezdim! çocuklarının ne yediğini bile öğrendik sesleri sanki bizim evde. bağrış çağrış...kadın sürekli bağırıyor. güzel güzel anlatmıyor asıp keserek konuşuyorçocuklar son ses roman havası açmış demin, ışıklıktan bağrındım, yeter artık diye kıstılar azıcık.

bende komşu baskını yaşadım bugün,anlıyorum seni :KK14:..roman havası mı,evde mi dinliyorlar? göbecik de atıyodur şimdi onlar :KK9:..sen bağırınca bişey demedi mi?

bende komşu baskını yaşadım bugün,anlıyorum seni :KK14:..roman havası mı,evde mi dinliyorlar? göbecik de atıyodur şimdi onlar :KK9:..sen bağırınca bişey demedi mi?

yok, kibar kibar bağırdım, komşu müziğin sesinden çocuk uyuyamıyor dinlediğiniz yeter artık dedim. ne kusura bakmayın ne başka şey...sesi kıstılar. arka balkonda top oynuyor oğlanlar,arka balkon yatak odasında. e ben şimdi kızı uyutacağım küfür sesleri bağrış çağrış gırla...hiç muhattap olmayacağım direkt ev sahibimizi salacağım üstlerine.

yok, kibar kibar bağırdım, komşu müziğin sesinden çocuk uyuyamıyor dinlediğiniz yeter artık dedim. ne kusura bakmayın ne başka şey...sesi kıstılar. arka balkonda top oynuyor oğlanlar,arka balkon yatak odasında. e ben şimdi kızı uyutacağım küfür sesleri bağrış çağrış gırla...hiç muhattap olmayacağım direkt ev sahibimizi salacağım üstlerine.

Allah kolaylık versin.bizim üst kattakiler öyleydi,2 yıl dayandık.sonra güzelce konuştuk,uyardık..dinleyen olmadı.en son eşim bir bağırdı bir anda bütün sesler kesildi..o gün bu gündür gayet rahatız :)

Seda hani dün kedilerden bahsettik ya bak fece profil resimlerimde Pamuğun fotosu var :)

Şu an bahçeli müstakil dubleks bir evde kiracı olarak oturuyoruz 1,5 aydır...Seslerini gürültülerini duyabileceğimiz yakınlıkta komşularımız yok çevrede..Evler bahçeli ve birbirine uzak uzak hep..Gece 3 te 4 te bile elektirik süpürgesi ,çamaşır makinası kullanabiliyorum... O yönden çok büyük rahatlık oldu bana... Bir de ikide bir kesilen sularımız olmasa.....

kızlar
bişey gördüm forumda
birinin avatarda kendi resmini gördüm
:26::26::26::26::26::26:

X