- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
sayende ördek yumurtası da gördüm carrie cim sağol
evet bu tonlarda
eccik daha koyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızllar!
yoğunum, yorgunum, arada girip anca okuyorum biraz.
alt katımıza bir aile taşındı ki daha dün taşınmalarına rağmen ben bezdim! çocuklarının ne yediğini bile öğrendik sesleri sanki bizim evde. bağrış çağrış...kadın sürekli bağırıyor. güzel güzel anlatmıyor asıp keserek konuşuyorçocuklar son ses roman havası açmış demin, ışıklıktan bağrındım, yeter artık diye kıstılar azıcık.
bende komşu baskını yaşadım bugün,anlıyorum seni ..roman havası mı,evde mi dinliyorlar? göbecik de atıyodur şimdi onlar ..sen bağırınca bişey demedi mi?
yok, kibar kibar bağırdım, komşu müziğin sesinden çocuk uyuyamıyor dinlediğiniz yeter artık dedim. ne kusura bakmayın ne başka şey...sesi kıstılar. arka balkonda top oynuyor oğlanlar,arka balkon yatak odasında. e ben şimdi kızı uyutacağım küfür sesleri bağrış çağrış gırla...hiç muhattap olmayacağım direkt ev sahibimizi salacağım üstlerine.
Eee ne var ki bunda canım..Ben de bir kaç kez kendi fotomu koymuştum ?? :44:kızlar
bişey gördüm forumda
birinin avatarda kendi resmini gördüm
:26::26::26::26::26::26:
kızlar
bişey gördüm forumda
birinin avatarda kendi resmini gördüm
:26::26::26::26::26::26:
Saka mi ? Nasil yani foto nu mu calmis ?:26:
Kendi resmini diyor,benim resmimi demiyor ki..Ben mi yanlış okudum ??
Eee ne var ki bunda canım..Ben de bir kaç kez kendi fotomu koymuştum ?? :44:
Saka mi ? Nasil yani foto nu mu calmis ?:26:
senin resminimi koymuş?anlamadım
yok buralarda sorun çıkaran eski birinin fotosunu gördüm
açık açık yazamadım gelir basar beni
korktum:18::18::18::18:
Buralarda derken topikte mi ? Öyleyse boşver ya,takma kafana bence...Ne yapacak ki sana...??
yok buralarda sorun çıkaran eski birinin fotosunu gördüm
açık açık yazamadım gelir basar beni
korktum:18::18::18::18:
heheh neyse olaylar olaylar
evet geçelim bu konuyu
????????? :44: :44: :44: :44: Şaka mı yapıyorsun? Anlamadım seni....