Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ?Herkese merhaba.. Dediğim gibi girerken boşalan erkeğe çözüm var mıdır ? Normalde 6-7-8 saniye de boşalıyordu ama artık girerken boşalmaya başladı.Ama 2-3 boşalmadan sonra süre artıyor.Var mı çözüm ve önerileriniz ? Krem veya sprey
2- 3 bosalmadan sonra 90 saniyeye çıkabiliyorsa o da bir başarı seninki için.Herkese merhaba.. Dediğim gibi girerken boşalan erkeğe çözüm var mıdır ? Normalde 6-7-8 saniye de boşalıyordu ama artık girerken boşalmaya başladı.Ama 2-3 boşalmadan sonra süre artıyor.Var mı çözüm ve önerileriniz ? Krem veya sprey
40 falandı galiba.konu sahibi de sanir8m 24_25 olmasi lazim.yanlis hatirlamiyorsamYasi kac
Tesekkur ederim 40 yas icin sorunun baslaamasi gayet normal yani40 falandı galiba.konu sahibi de sanir8m 24_25 olmasi lazim.yanlis hatirlamiyorsam
Normal değil. 40 yaş çok erken.Tesekkur ederim 40 yas icin sorunun baslaamasi gayet normal yani
Bir yerde sey okumustum gencken cok iliskiye giren erkeklerde cokme oluyro kirk yasindan sonra problem bosalma sorunu basliyor diyeNormal değil. 40 yaş çok erken.
7 8 saniyeyi çözebilecek bir mucize olduğunu hiç sanmıyorum. 2 3 boşalmadan sonra süre artmıyor aslında bedende çıkacak malzeme kalmadığından oluyor o. Yaşlanıyorum eskiden böyle değildi demesine de sakın inanma 40 yaş şeker ve kalp damar sorunu olmayan normal erkeğin performansının en yüksek olduğu dönem içindedir. Yerinde olsam bu adamla birlikte olup bedenimi de kalbimi de yormam. Şimdi 2 3ün üzerine çıkabiliyor yarın onu yapamayınca ne olacakHerkese merhaba.. Dediğim gibi girerken boşalan erkeğe çözüm var mıdır ? Normalde 6-7-8 saniye de boşalıyordu ama artık girerken boşalmaya başladı.Ama 2-3 boşalmadan sonra süre artıyor.Var mı çözüm ve önerileriniz ? Krem veya sprey
Yaş ilerleyince erken boşalma sorunu ortaya çıkmaz. Aksine 40 yaş civarı erkekler kendilerini daha iyi kontrol edebilirler sevişirken.Tesekkur ederim 40 yas icin sorunun baslaamasi gayet normal yani
Bilmiyorum dedigim gibi okumustum bir kitapta cok iliski yasayan erkeklerde boyle sorunlarin ortaya ciktiginiYaş ilerleyince erken boşalma sorunu ortaya çıkmaz. Aksine 40 yaş civarı erkekler kendilerini daha iyi kontrol edebilirler sevişirken.
İleri yaşlarda sertleşme problemi ortaya çıkabilir ancak onun için de kırk yaş çok erken. Yani sorununuzun yaşla ilgisi yok.
Hangi kitapsa söyleyin millete almayın diyelim.Bilmiyorum dedigim gibi okumustum bir kitapta cok iliski yasayan erkeklerde boyle sorunlarin ortaya ciktigini
Ismini bulup paylasimHangi kitapsa söyleyin millete almayın diyelim.
Boşandıktan sonra ikinci ilişkiye kaç dakika sonra hazır oluyor önemli olan bu. Pil bitip şarj konumuna mı geçiyorHerkese merhaba.. Dediğim gibi girerken boşalan erkeğe çözüm var mıdır ? Normalde 6-7-8 saniye de boşalıyordu ama artık girerken boşalmaya başladı.Ama 2-3 boşalmadan sonra süre artıyor.Var mı çözüm ve önerileriniz ? Krem veya sprey
Kadinlarda da vajinismus olabiliyor. Bence bu da cok kotu kadinlar erkekleri idare edebiliyor ama nence bu konuda erkekler cok anlayissiz ve kaba oluyorlarÇok üzüldüm ya, Allah sabır versin.
Keşke evlenmeden önce bir münasebetiniz olsaydı...
KKda bir kişi bir haptan bahsetmişti, doktor vermiş,ondan sonra biraz daha toparlamislar durumu. Bunca zaman kaybetmissiniz, daha da fazla zaman kaybetmeden doktora koşun bence.
Ve madem birkaç sefer sonra normale dönüyor,sizin de canınızı sıkmasın, yanınıza gelmeden önce kendini bosaltsin madem.
Not; Allah'ıma her gün teşekkür ediyorum kadın olarak yaratildigim icin yaaaa,erkeklerin işi de zor
Ekleme; neeee, evli degilmişsiniz.
Görmüşsünüz adamı, bile bile lades Denir mi hiç?