- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Siz gitmeye gönüllü ama kurban psikollojisindesiniz bizi de yoruyorsunuzEşim uzakta diye çoğu işi ailesinden istiyordu ben de ona bu insanların işleri güçleri var dedim. Sen uzaktasın diye sürekli senin işlerini yaparlarsa insanları yorarsın dedim. Biraz da ben etkili oldum kendisi inince yapsın diye.
Zaten bayram olduğu için bi yanım gitmek istiyor, kayınvalidem bayramlara değer veren tonlarca yemek yapan güler yüzlü iyi bi kadın. Hani eşim bi 20 gün önce gelse zaten şu an bayram için gidiyoduk, olay ilk gelir gelmez benim oraya gitmek istememem.
Valizi çok ağırdı, hatta gelirken kopmuş sorun yaşadı yolda, biliyordu böyle olacağını, çok uzak yerdeyim arabasız gelse mahvolurdu. Özlediğini biliyorum. Sorun bu değil, ince düşünememesi sorun
ne diyo la buAz zekice davranmalisiniz
Her kadın gibi akilliziniz.
Lakin ne demişler; Avcı 40 çesit tuzak bilirse
Kurt 40 çesit yol bilir..
Bir çok çift ile uyguladigim stratejik yöntemlerle aile hayatlarina hayat kattım.
Senin durumunu çözmenin en ivedi taktiği şu; hastanenin aciline gidiyorsun ve kendini iyi hissetmediğini soylyorsun.muhtemelen yataga yatırırlar seni, orada 3-4 poz çeker. Ağlama emojileriyle eşine atat ve kendini artık iyi hissetmediğini baş ağrilarina kadar nuksettiğini söyleyip mesaj atarsın. Eşin aradiginda ağlar dayanamıyorum der. Telefonu kapatirsin.
Devamı için istersen özelden yaziver. Sana acil plan eylemlerini devreye koyuyum
Al bu da madalyanAz zekice davranmalisiniz
Her kadın gibi akilliziniz.
Lakin ne demişler; Avcı 40 çesit tuzak bilirse
Kurt 40 çesit yol bilir..
Bir çok çift ile uyguladigim stratejik yöntemlerle aile hayatlarina hayat kattım.
Senin durumunu çözmenin en ivedi taktiği şu; hastanenin aciline gidiyorsun ve kendini iyi hissetmediğini soylyorsun.muhtemelen yataga yatırırlar seni, orada 3-4 poz çeker. Ağlama emojileriyle eşine atat ve kendini artık iyi hissetmediğini baş ağrilarina kadar nuksettiğini söyleyip mesaj atarsın. Eşin aradiginda ağlar dayanamıyorum der. Telefonu kapatirsin.
Devamı için istersen özelden yaziver. Sana acil plan eylemlerini devreye koyuyum
Valizi ağırdı ve orası yakındı. Gider dinlenir diye takmamıştım. Ama beni oraya çağırmasıyla tepki gösterdim sonunda. Ailesi de eşin orda tek diyip buraya gelsin diyip duruyormuş. Kendisi bugün otobüse atlayıp gelicek, arabayı tamirde bırakıp. Ailesine de burda doğru düzgün oda yok yatak yok vs demiş, anlamışlardır belki rahatsız oldugumu. Eşim gelicek ama kendimi kötü hissediyorum, böyle aylarca eşimi beklemişim ama insanların gözünde tek kalmış aciz biriymişim gibi hissediyorum. Annem babam da yok zaten. İşe eylülde başlayacağım için düzenim de yok. Keşke başka şehirdeki akrabalarımın yanına gitseydim şimdiye kadar. Ama bir yerde çok misafirlik de iyi değil. Böyle bi kırgınlık oluştu içimde. Oysa eşim gelmeyi çok istiyor değer veriyor bana. Ben kendi halime üzülüyorum.Ne olursa olsun eşin ilk oraya gittiği için tepki göstermedin mi cidden ben ortalığı yıkıp bütün gemileri yakmıştım
Valizi ağırdı ve orası yakındı. Gider dinlenir diye takmamıştım. Ama beni oraya çağırmasıyla tepki gösterdim sonunda. Ailesi de eşin orda tek diyip buraya gelsin diyip duruyormuş. Kendisi bugün otobüse atlayıp gelicek, arabayı tamirde bırakıp. Ailesine de burda doğru düzgün oda yok yatak yok vs demiş, anlamışlardır belki rahatsız oldugumu. Eşim gelicek ama kendimi kötü hissediyorum, böyle aylarca eşimi beklemişim ama insanların gözünde tek kalmış aciz biriymişim gibi hissediyorum. Annem babam da yok zaten. İşe eylülde başlayacağım için düzenim de yok. Keşke başka şehirdeki akrabalarımın yanına gitseydim şimdiye kadar. Ama bir yerde çok misafirlik de iyi değil. Böyle bi kırgınlık oluştu içimde. Oysa eşim gelmeyi çok istiyor değer veriyor bana. Ben kendi halime üzülüyorum.
Valla esinize tavir koyun. Bunlari siz demeden bilmeliydi zaten. uca uca size gelecekti ne demek sen gel is uzadi bilmem ne. Biliyor da orada rahat edemediginizi. Arabanizi sa millete vermeyin birdaha bakin bozulmus yaptırmamislar bile ayip yani. Evinizde durun biryere gitmenize gerek yokValizi ağırdı ve orası yakındı. Gider dinlenir diye takmamıştım. Ama beni oraya çağırmasıyla tepki gösterdim sonunda. Ailesi de eşin orda tek diyip buraya gelsin diyip duruyormuş. Kendisi bugün otobüse atlayıp gelicek, arabayı tamirde bırakıp. Ailesine de burda doğru düzgün oda yok yatak yok vs demiş, anlamışlardır belki rahatsız oldugumu. Eşim gelicek ama kendimi kötü hissediyorum, böyle aylarca eşimi beklemişim ama insanların gözünde tek kalmış aciz biriymişim gibi hissediyorum. Annem babam da yok zaten. İşe eylülde başlayacağım için düzenim de yok. Keşke başka şehirdeki akrabalarımın yanına gitseydim şimdiye kadar. Ama bir yerde çok misafirlik de iyi değil. Böyle bi kırgınlık oluştu içimde. Oysa eşim gelmeyi çok istiyor değer veriyor bana. Ben kendi halime üzülüyorum.
Arkadaşım lütfen kendinizi kötü hissetmeyin.Valizi ağırdı ve orası yakındı. Gider dinlenir diye takmamıştım. Ama beni oraya çağırmasıyla tepki gösterdim sonunda. Ailesi de eşin orda tek diyip buraya gelsin diyip duruyormuş. Kendisi bugün otobüse atlayıp gelicek, arabayı tamirde bırakıp. Ailesine de burda doğru düzgün oda yok yatak yok vs demiş, anlamışlardır belki rahatsız oldugumu. Eşim gelicek ama kendimi kötü hissediyorum, böyle aylarca eşimi beklemişim ama insanların gözünde tek kalmış aciz biriymişim gibi hissediyorum. Annem babam da yok zaten. İşe eylülde başlayacağım için düzenim de yok. Keşke başka şehirdeki akrabalarımın yanına gitseydim şimdiye kadar. Ama bir yerde çok misafirlik de iyi değil. Böyle bi kırgınlık oluştu içimde. Oysa eşim gelmeyi çok istiyor değer veriyor bana. Ben kendi halime üzülüyorum.
Adın üstünde.ne diyo la bu
akıl işi ile olduğu belli oluyor. Bir gram mantıklı konuşulmamış.Adın üstünde.
Aklın ermez senin bu işler
Garfield
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?