Gidip gelen Engelleyen engeli kaldıran erkek

okulonceciii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
24
-5
1
29
Arkadaşlar 5 ay olacak bir ilişkim vardı, ilk ayında olmuyor diyerek gitti . Ertesi gün birleştik . Sonra zaman geçti bu kez asla olmaz gelecek görmüyorum dedi ve yine gitti, ben maalesef yalvardım ayağına gittim öyle böyle derken haftasına yine barıştık ve eskisi gibi olmayacak diye söz verdik . 14 şubatı kutladık birlikte 4 gün vakit geçirdik derken yine gitti . Ve her seferinde bir açıklama yok sen çok iyisin sen mükemmelsin çok güzel seviyorsun ama gelecek göremiyorum uyum göremiyorum diyip gidiyor . Bu kez ayrılırken iyi düşün geri dönüşü olmaz dedim yine gitti . Ben de yalvarmadım ayağına gitmedim ama bir iki ağır cümle yazdım Watsaptan beni engelledi .arada engeli açıyor yine engelliyor . İnstgaramdan ise takipte . Narşist birisi mi bağlanma korkusu mu var neden böyle yapıyor asla anlamıyorum

Bana engellemesi başka biriyle de görüşüyor gibi hissettirdi ne kadar doğru bilemem ama sanki birinin yanındayken senin mesaj atma ihtimaline karşı engelliyor gibi geldi

Hayatında başka biri olabilir.

Başka biri var ve sizi asla sevmiyor sizde narsist diyip de kendinizi kandırmayın böyle insanlar için enerjinizide harcamayın

Arkadaşlar başka birisi yok eminim olmadığına . Sürekli beraberiz telefonu hep alırım ne bileyim öyle birşey değil

Ben hatamı biliyorum lütfen incitici olmayın , yapmamam gereken herşeyi yaptım hep ayağına gittim yalvardım kendi öz saygımı yitirdim . Destek almayı düşünüyorum ama işte

Sen niye böyle yaptırıyorsun

Ben hatamı biliyorum lütfen incitici olmayın , yapmamam gereken herşeyi yaptım hep ayağına gittim yalvardım kendi öz saygımı yitirdim . Destek almayı düşünüyorum ama işte
Tabi ki kimse seni kırmak istemiyor ama böyle insanlarla neden uğraşıyorsunuz ona kızıyoruz sizin adınıza. Kim ki o yani gidicek gelicek engellicek bi öyle bi böyle. Çocuk gibi mi büyüteceksiniz koca adamı. Dünyada tek erkek o mu kaldı. Siz peşinden gittiğiniz sürece de asla düzelmez çantada keklik görür sizi. Bırakın muhatap olmayın silin numarasını engellemiş mi kaldırmış mı diye bakmayın

Hımmm ne olabilir ne olabilir?

Mesela sizi sevmiyor olabilir.
Sevmediğine kendimi inandıramıyorum benim hatam burda başlıyor . Hep bi bahane arıyorum şundan yapıyor bundan yapıyor çünki iletişim halinde ilişki içerisindeyken çok ilgili hatta fazla ilgili fazlaca sahiplenici ama birden gelen geliyor gidiyor

Cinsel hayatınız varsa ya da bi yakınlaşmanız belki onun için gelip gidiyordur. Sevmek böyle bir şey değil sizi bu düşüncelere bırakmaz.

Olsun bazen hepimiz yanlış ilişkiler yaşayabiliyoruz.

Fark ettiğinize göre düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…