Giden eşin ardından vefat ilanı :(

anlamadım ben
esı vefat edınce bu ılanımı vermıs adam
yoksa karısı terkedıp gıdınce mı

Canımcım paylaşımın için çok teşekkür ederim. Çok duygulandımm. Allah kimseye bu pişmanlığı yaşatmasın.

Kaybettikden sonra neden anlarızki değerleri:mymeka:

beni allah bildiği gibi etsin başka şey diyemiyorumkaydirigubbakcemile

vicdanının rahat olmaması çok kötü birşeydir

allahım biz böyle olmayız inş.....

vicdanının rahat olmaması çok kötü birşeydir:1no2:

allahım biz böyle olmayız inş.....
:Saruboceq:

hatayi anlamakta bi sey dir ama bu abicim baya bi gec kalmis.keske karisi bilebilseydi bunu.illede ölüm ya da ayrilik mi tetiklemeli bunu.bu arada ders cikarmadim da degil yani.ellerine saglik.....

insanlar ellerindekinin kıymetini bilmemeye devam ederse pişmanlıklar ve hatalar hep olacak...:mymeka:
ama karşındakini ebediyen yolculadıktan sonra hiçbirinin telafisi yok...
offf offf
:çok üzgünüm:

sevgi hayatta gösterilince anlamlıdır.gittikten sonra bunu anlamışsın ne kıymeti var ki.hayat yeniden başlamayacakki.

ne kadar acı elimizdekilerin değerini kaybettıkten sonra anlamak...bazen unutuyoruz hayatın ne kadar kısa olduğunu...sevdiklerimizin ve bizi sevenlerinin değerini.......

bencede nedense evlendikten sonra bir cok erkekde bu umursamazlık var ve bir cogu bu seylerin hepsini esine yapıyor ama keske kıymetini ölmeden anlasalarda biraz bizde mutlu olsak

yazık kız üzüldüm.
ama işte son pişmanlık fayda etmiyor

Çok üzücü ya ama hep böyledir işte ellerindekilerinin değerini
sonradan anlayanlar pişmanlıklarıyla yaşarlar..

arkadaşlar ben yazıyı göremiyorum merak ettim olay ne sadece başlık çıkıyor.biri olayı yazabilirmi..

arkadaşlar ben yazıyı göremiyorum merak ettim olay ne sadece başlık çıkıyor.biri olayı yazabilirmi..

Ölen eşin ardından pişmanlık ifadeleriyle dolu bir gazete ilanı...

Seni doya doya sevmeyi ertelediğime Pişmanım...........demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…