Giden erkek nasıl geri getirilir

“Bir adam çizeceksiiiiinnn , onun gibi bırakıp gitmeyeeeecekkk , saklayıp gömeceeeksiinnnn ki senden başka kimseleeerrrr sevemeyeeeecek .” Yazıp 3 gün suyun içinde bekleteceksin . Sonra dört yolun birleştiği bir kavşak vs bulup suyu “For Manga “ deyip dökeceksin .
3 vakte kadar geri döner :KK19:

Gidiyorsa gelmez boşuna beklemeyin . Seven isteyen erkek zaten gitmez tecrübeyle sabit.

Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır be gülüm!

Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır be gülüm!

Yazmaya gelmiştim ki hazır yazılmıştı varmış

Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

Şaka bir yana giden gitmiş

Geçmişe mazi denir önündeki hayatın ilk gününe bak geçmiş hayatın son gününe değil

sal ipini; döner gelirse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

Yazmaya gelmiştim ki hazır yazılmıştı varmış

Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

Şaka bir yana giden gitmiş

Geçmişe mazi denir önündeki hayatın ilk gününe bak geçmiş hayatın son gününe değil
Malesef bu düşüncede olan çok hanımlar var. Ben esmalarla ilgili araştırma yapıyorum internette o kadar başlık var ki, giden sevgili nasıl döner? Ne yapmalıyım vs. Sana değer veren seven niye gitsin? Bırak ya değmez vallahi.

Kendini şımart. Hep yapmak isteyip de ertelediğin seni mutlu edecek herşeyi yap. Kısacası kendini sev ve bardağın hep dolu tarafını gör. Onu hiç umursama, iyi ki çıkmış hayatımdan de. Enerjini hep yüksek tut. Belki bir süre sonra döner, ama dönünce sen onu istemeyeceksin çünkü onsuz daha mutlu olduğunu anlayacaksın.

Detay verilmeyen konular kalp ben. Neden gitti, ne zaman gitti, nereye gitti. Cumaya gittiyse kesin döner, markete filan gittiyse biraz uzun sürebilir, başka bir kadına gittiyse gidişi olsun dönüşü olmasın denir.

Giden erkeğin gelmesindense senin kendine gelmen için konu açsan daha iyiydi..sen gel kendine bırak o nere giderse gitsin.yapışmayın adamın yakasına belkide ondan kaçmıştır.birak ve rahatla..

Ben de aynı durumdaydım ki o beni Hatalı gördüğü için gitmişti kaç gün boyunca hiç yazmadım numaramı da silmişti gece sürekli WhatsApp'ta aydım sonra dayanamadı yazdı artık yat diye öyle öyle konuşuyoruz şimdilik

Dünya yakışıkşısı olsa, değil mi gitti aşkından ölsem bitmiştir.

X