• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giden biri nasıl unutulur

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
110
21
48
25
kızlar ben galiba onu çok sevdim çok fazla anlam yükledim flört gibi bir şeydik 3-4 kere buluştuk
Utangaç mahsun sessiz biriydim
Her şeyi kabullenen bekleyen bir insandım belki de bu hatalıydı biliyorum ama yapım gereği çok utangaç bir insanım her gün konuşurduk sonra bir konuşalım dedi ve benimle devam etmek istemediğini söyledi neden dediğimde bir sebebi yok senin bana hissettiğin kadar yoğun duygum yok dedi ama ben yıkıldım gerçekten en kötü anımda beni terk etti ben ona üzüldüğümü belli etmedim ve saygı duyarım dedim takipten falan da çıkarttım ama onu gerçekten özlüyorum sizce pişman olur mu

Duygusu oluşmamış, yapacak bi şey yok. Düzgünce ifade etmiş kendini, çirkinleşmemiş.
Kendinde suç arama, kendini eksik hissetme lütfen.
Pişman olsun diye bekleyip kendi zamanından da çalma derim.
Zamanla hissettiğin üzüntü azalacaktır.

Seni sebepsiz yere bırakan birinin dönmesini neden istiyorsun? Kendini geliştir bence, herşeyi kabullenen ve bekleyen biri olmak seni hiçbir zaman iyi yapmaz, tam aksine kimse senden birşey olmayacağını düşünür.
İyi niyetlilikle ile salaklığı karışmamak lazım 🤷🏻‍♀️
Bu zamanda böyle canımcım.
Ayrıca 3-4 buluşmada bu kadar tutukluk da normal değil.

kızlar ben galiba onu çok sevdim çok fazla anlam yükledim flört gibi bir şeydik 3-4 kere buluştuk
Her şeyi kabullenen bekleyen bir insandım belki de bu hatalıydı biliyorum ama yapım gereği çok utangaç bir insanım her gün konuşurduk sonra bir konuşalım dedi ve benimle devam etmek istemediğini söyledi neden dediğimde bir sebebi yok senin bana hissettiğin kadar yoğun duygum yok dedi ama ben yıkıldım gerçekten en kötü anımda beni terk etti ben ona üzüldüğümü belli etmedim ve saygı duyarım dedim takipten falan da çıkarttım ama onu gerçekten özlüyorum sizce pişman olur mu
Seni hak etmeyen biri. Engelle yeni denizlere yelken aç yenisi eskiyi kolayca unutturuyor

3 4 kere buluşmuşsunuz sadece, keşke kendini kaptırmasaydın. Zamanla geçecek. Üzülme. Pişman olsa bile kabul etme bence. Geri gider.

3 4 kere buluşmuşsunuz sadece, keşke kendini kaptırmasaydın. Zamanla geçecek. Üzülme. Pişman olsa bile kabul etme bence. Geri gider.
onunla yaşadığım anılar beni motorla bırakması hediyeler alması ilk duygularımı onunla yaşadığım için kendimi kaptırdım

En kötü anımda demişsiniz .

Muhtemelen zor zamanınızda tanışıp iyi geldiği düşüncesiyle kapıldınız yoksa insanlar 3-4 bulusmada değil kalbini vermek yanak yanağa tokalaşma aşamasına anca gecıyor

Yeni datelere çık

Ben bir keresinde 1 kere bulustugum kisiye asik olmustum. Kendimi bir kaptirmalar, bir kendi kendine gelin guvey olmalar 🤣Sonrasinda tabi boyumun olcusunu aldim. Simdi 100 kerede bulussam kendimi frenleyebiliyorum. Sende ogreneceksin.

Back