Sizin kilo hikayenizin okumuştum sanırımselam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
Canım yaşım 32 boyum 1.62 cm bu kilom gecen hafta olan kilom Çarşamba günleri tartılıyorum canım ve güncel kilomu yarın atabilirim Sana sabahdantabiki çok sevinirim şu an güncel kilo boy ve yaş bilgisi aktarabilir misiniz ?
sen epeyce yol almışsın benim ilk etapta 18 kg vermem lazım canım olur günlük menü ve spor paylaşımıda yapalım ben şu an için diyetsiyen kontrolünde ilerliyorum yavaş veriyorum öncesine göre boyum 1,68 yaşım 28 ... karatay en çok dikkatimi çeken diyet ve hocanın söylediği herşey mantıklı geliyor belki bende tamamen karataya dönerim sen ne kadar sürede verdin 25 kg canımBugünden itibaren günlük menümüde yazarım
Teşekkür ederim canım bende tip 2 diyabet (obez) ve insülin direnci var 2 seneye yakın diyetisyen ile veremedim 3 senedir uğraşıyorum gecen kış yürüyüş ve spor salonunda ağırlık yaptım insülin seviyem 25. Seviyeden 5. Seviyeye düştü şükür ama 5 altında olmalı tabiki sen diyetisyen ile vermişsin devam et şuan dükkandayım iş çıkışı erken çıkarsam salonda spor yapıyorum vaktim olursada ayrıca yürüyüş yapıyorum aktif olmaya çalışıyorum biliyord musun bilmiyorum ama insülin direnci zor kilo verdirir hemen alırsın böyle bir rahatsızlık canım sakın şaşırma diye diyorum şuan Karatay +glisemik indeks +taş devri yapıyorum aslında hemen hemen hepsi aynı gazlı içeceklere karşı alerjim var tüketmiyorum unlu gıdalar ve hazır yiyeceklerde şekerimi çıkarıyor onlarda şuan hayatımda yoklarsen epeyce yol almışsın benim ilk etapta 18 kg vermem lazım canım olur günlük menü ve spor paylaşımıda yapalım ben şu an için diyetsiyen kontrolünde ilerliyorum yavaş veriyorum öncesine göre boyum 1,68 yaşım 28 ... karatay en çok dikkatimi çeken diyet ve hocanın söylediği herşey mantıklı geliyor belki bende tamamen karataya dönerim sen ne kadar sürede verdin 25 kg canım
evet canım uzun bir süre 2.grupta yer aldım hatta bi gidip geri geldim o zamanlarda güzel kilo vermiştim aslında hayatım boyunca kilo problemi yaşadım ama 3lü hanelere ilk defa çıktım ve gerçekten farkında değildim ne hale geldiğimin ve neye benzediğimin boyum çok kısa olmadığı halde yuvarlak bi hal gelmişim sonra şubat ayında start verdim tekrar çok güzel devam ederken mayısta babanemi kaybettim o ara bıraktım yine Allahtan fazla almamıştım. sonrasında tekrar başladım derken temmuz ayında evlenme hayali kurduğum adamdan ayrıldım herşey üst üste geldi anlayacağın şimdi dönüp bakıyorum da o araları vermesem belki de şu an hedefime ulaşmış olacaktım ama vardır bunda da bir hayır ağustos başında 97 kg ile diyetisyene başladım çünkü çok halsiz ve kötü hissediyordum artık kendimi ve sağlıklı olsun istedim şu an bile insanlar sürekli övgüler yağdırsada benim ilk hedefim 70i görmek sonrası artık bu düzeni oturtup bir daha almayım diyorum bana en çok kilo aldıran gazlı içecek ve enerji içecekleri oldu akşama kadar masabaşı çalısınca az bile aldım diyebilirim.rukgus canım sen cuma takımlarında var mıydın sanki seni hatırlıyorum hatta seni izlemeye almışım ben
Evet insanın psikolojisi çok etkiliyor canım bende turizmciyim düzensiz ve sağlıksız beslenme kilo aldırdı Sağolsun eşimde bu konuda benden kalır yanı yok paketli kayısı çayı değilde içinde herşey var Sana tavsiyem 3-4 gün kurusunu bir gece önceden bir bardak suya koy sabah o kayısıları ye ve suyu iç birde kuru inciri birkaç gün öncesinden zeytinyağlı bir kavanoza koy sabahları zeytinyağına banarak tüket kuru incir ve kuru kayısının glisemik indeksleri düşük hem şekerinde dalgalanma olmaz birde ev yoğurdu ,kefir ,ev turşusu bolca tüketevet canım uzun bir süre 2.grupta yer aldım hatta bi gidip geri geldim o zamanlarda güzel kilo vermiştim aslında hayatım boyunca kilo problemi yaşadım ama 3lü hanelere ilk defa çıktım ve gerçekten farkında değildim ne hale geldiğimin ve neye benzediğimin boyum çok kısa olmadığı halde yuvarlak bi hal gelmişim sonra şubat ayında start verdim tekrar çok güzel devam ederken mayısta babanemi kaybettim o ara bıraktım yine Allahtan fazla almamıştım. sonrasında tekrar başladım derken temmuz ayında evlenme hayali kurduğum adamdan ayrıldım herşey üst üste geldi anlayacağın şimdi dönüp bakıyorum da o araları vermesem belki de şu an hedefime ulaşmış olacaktım ama vardır bunda da bir hayır ağustos başında 97 kg ile diyetisyene başladım çünkü çok halsiz ve kötü hissediyordum artık kendimi ve sağlıklı olsun istedim şu an bile insanlar sürekli övgüler yağdırsada benim ilk hedefim 70i görmek sonrası artık bu düzeni oturtup bir daha almayım diyorum bana en çok kilo aldıran gazlı içecek ve enerji içecekleri oldu akşama kadar masabaşı çalısınca az bile aldım diyebilirim.
hemen dünkü menümü yazayım başlamış olalalım :
sabah: 1 dilim çacdar ekmeği- 1 yumurta -3zeytin şekersiz çay
öğle : haşlanmış tavuk (100 gr) - ayran
ara:2 yk ev yapımı yoğurt
akşam:haşlanmış et(50gr) ve yağız salata
eve geçtiğimde saat 18,15 di hemen eşofmanlarımı giyip parka attım kendimi 45 dk tempolu yürüdüm
ve 2,5 lt su 1 yeşil çay içtim.
diyette en çok yaşadığım kabızlık sorunum için ise akşam 21,00 gibi 1 adet kayısılı slim çay içtim
Evet insanın psikolojisi çok etkiliyor canım bende turizmciyim düzensiz ve sağlıksız beslenme kilo aldırdı Sağolsun eşimde bu konuda benden kalır yanı yok paketli kayısı çayı değilde içinde herşey var Sana tavsiyem 3-4 gün kurusunu bir gece önceden bir bardak suya koy sabah o kayısıları ye ve suyu iç birde kuru inciri birkaç gün öncesinden zeytinyağlı bir kavanoza koy sabahları zeytinyağına banarak tüket kuru incir ve kuru kayısının glisemik indeksleri düşük hem şekerinde dalgalanma olmaz birde ev yoğurdu ,kefir ,ev turşusu bolca tüket
Ay sonunda beni anlayan benim gibi olan meslektaşım oldu Canım ekmek verme aşamasında yok verince yufka ,ince ekmek serbest ,lahmacun ,etli ekmek serbest pirinç zaten normalde de yasak makarnayı gıda olarak görmüyor Karatay fakat verilince siyez bulgurundan erişte , bulgur pilavı serbest ben şöyle yapıyorum eğer geç kahvaltı yaparsam 2 ögün erken kahvaltı yaparsam 3 ögün zaten ben yazdıkça kavrarsın olayı öğün aralarında 4-5 saati geçiriyorum leptinin içinaaa canım meslektaş olduğumuz da iyi oldu bende bir acentada bölge sorumlusuyum. şartlarımız aynı yani her sene infolarda özellikle 1 ay deli gibi yemek yediğimiz oluyor. verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim ben aslında çok araştırdım ama bu karatay diyetinin mantığını anlatır mısın bana 2 öğün mü yiyorsun ekmek pirinç makarna asla yok dşye biliyorum
tamam canım günlük menü paylaşımlarında belli olur dediğin gibi yıl sonuna kadar zaman verdim kendime -18 kg vermem gereken acelem yok sağlam gitsin iyi anlaştık sevdim seni hayırlı olsun yol arkadaşım katılmak isteyen olursa bize daha eğlenceli olur ne dersin ?Ay sonunda beni anlayan benim gibi olan meslektaşım oldu Canım ekmek verme aşamasında yok verince yufka ,ince ekmek serbest ,lahmacun ,etli ekmek serbest pirinç zaten normalde de yasak makarnayı gıda olarak görmüyor Karatay fakat verilince siyez bulgurundan erişte , bulgur pilavı serbest ben şöyle yapıyorum eğer geç kahvaltı yaparsam 2 ögün erken kahvaltı yaparsam 3 ögün zaten ben yazdıkça kavrarsın olayı öğün aralarında 4-5 saati geçiriyorum leptinin için
Tamam canım bana uyar sen Nasıl istersen ben çarşambaları tartı fotosu atarım buraya istersen çizelge oluştur hem planlı olur benimde yolum uzun daha -22 kg daha vermem lazımtamam canım günlük menü paylaşımlarında belli olur dediğin gibi yıl sonuna kadar zaman verdim kendime -18 kg vermem gereken acelem yok sağlam gitsin iyi anlaştık sevdim seni hayırlı olsun yol arkadaşım katılmak isteyen olursa bize daha eğlenceli olur ne dersin ?
canım ben uzun zamandır kk da seyirci olarak takılıyorum sadece okuyup aradabir yorum yapıyordum çizlge nasıl yapıyorduk biliyorsan yardımcı olur musun bana sabah ikimizde tartılıp düzenli devam edelim ben sana uyarım çarşamba sabahları yapalım kilo bildirimi günlük menü ve spor şeklinde devam ederiz yanlışımız eksiğimiz varsa yardımcı oluruz birbirimize vereceğimiz kilolar yakın düzenli devam edelim öptüm seniTamam canım bana uyar sen Nasıl istersen ben çarşambaları tartı fotosu atarım buraya istersen çizelge oluştur hem planlı olur benimde yolum uzun daha -22 kg daha vermem lazım
Canım o çizelge kaldırdı malesef yanlız nickimizin altına yazabiliyoruz istersen öyle yap tamamdır canım bana uyar bende öptüm seni sabah tartı fotosunu atarım akşamda menümü yazarımcanım ben uzun zamandır kk da seyirci olarak takılıyorum sadece okuyup aradabir yorum yapıyordum çizlge nasıl yapıyorduk biliyorsan yardımcı olur musun bana sabah ikimizde tartılıp düzenli devam edelim ben sana uyarım çarşamba sabahları yapalım kilo bildirimi günlük menü ve spor şeklinde devam ederiz yanlışımız eksiğimiz varsa yardımcı oluruz birbirimize vereceğimiz kilolar yakın düzenli devam edelim öptüm seni
Geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah bende bugün yediklerimi yazayım sanaCanıö bu arada Karatay'da haşlanmış yumurta yiyoruz malesef ben yumurta yemiyordum 20 senedir Karatay ile başladım Onuda peynirsiz yiyemiyorum fakat geçenlerde malesef 2 yudum gazoz içtim ve Boğaz enfeksiyonu geçirdim lenf bezlerim bile şişti sonra idrar yolları enfeksiyonu çevirdi doktorum güçlü bir antipiyotik verdi süt ve ürünleri turşu gibi mayalı ürünler yasak ilaç bitti bu hafta dinlenme verdi önümüzdeki hafta 2. Kutu başlayacağım ondan sonra yumurtaya yemeye devam birde ben glisemik indeksinide bakıyorum avakodu düşük 10
Çorban hazır mıydı Canım , ekmek ve saç böreği fazla olmuş sporun harika ben bugün gitmedim yarına inşallah suyu bende çok tüketirim zaten günde 4 litreyi geçerimGeçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah bende bugün yediklerimi yazayım sana
Sabah ; tavuklu çorba 1 dilim kepek ekmeği
Öğle saç böreği 1 adet yağız ve ayran
Aksam domates çorbası ve salata
Ara öğün yapmadım bugün hiç spor kısmında da saat 9 gibi leslie 3 mil yaparım
2 lt su içtim şu ana kadar yatana kadar yarım lt daha içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?