merhaba öncelikle tebrik ediyorum seni bunu başarmak kolay değilMerhaba benim adım Tuğçe. 17 yaşındayım. Boyum 165. Bir sabah uyandım ve tartıya çıktığımda 77 kiloydum. O ana kadar kendimi hep zayıf hissediyordum. Tam 44 bedendim. Oturup ağladım. Sevdiğim çocuk bile bana kilolu olduğum için ''senden iğreniyorum'' demişti. Bende inat ettim sen misin bana bunu diyen?? Hırs ettim ve diyet yaparak 23 kilo verdim bir sabah uyandım ki 54 kiloyum ve 36 bedenim! Aylardır da bu kilomu koruyorum çünkü artık benim yaşam biçimim oldu. Böyle çok mutluyum. Tabi ki zor bi süreçti özellikle başlarda. Bana herkes sen 40 bedenden aşağı düşemezsin 65 kilo olsan yeter falan diyordu. Ama ben kimseyi dinlemedim. Sizde dinlemeyin. Ben 17 yaşında hiç diyetisyene gitmeden başardım bunu. Sizler daha büyüksünüz daha rahat başarırsınız. Tabi ki annemin yardımıyla. Günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim. Saatli olarak yedim. Yemeklerimi başlarda bi süre annem yaptı daha sonra yemeklerimi kendim yaptım. Arada ödülümü verip kaçamakta yaptım. Ama diyette olduğum günlerde asla bozmadım. Her şeyin önemlisi hırs. Eğer yardım etmemi isteyen varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
merhaba öncelikle tebrik ediyorum seni bunu başarmak kolay değilkaç ayda verdin bu yirmi üç kiloyu ve mesela özellikle yaptığın şeyler var mıydı neler tüketiyordun bunları öğrenmek istedim. 19 yaşındayım şuan,bende kilo verme aşamasındayım
kaç ayda verdin 23 kiloyu tuğçecim?
tebrik ederim canım tabi anneni de sana destek olduğu için süperrrrrrrrrsiniz şimdi fıstık gibi olmuşundur ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını sana kötü söz söyleyen kişiyi de kilolarla beraber atmışsındır inşallah eğer öyleyse daha çok tebriklerrrrrrrr
evet hemen hemen doğru şeyleri yapıyormuşum o zaman :) peki spor yapıyormuydun yapıyorsan ne yapıyordun ne kadar yapıyordun çok soru sordum yahuuu5 ayda 21 kilo verdim 56 kiloydum 1 senedir falan ama geçen 2 hafta diyet yaptım şimdi 54 kiloyum ve artık zayıflamıyorum koruyorum. Özellikle yaptığım şeyler tabi vardı. Mesela yemek saatlerini düzene oturtmak çok önemli. Her gün yemekleri aynı saatte yemelisin. Sabahları domates salatalık peynir zeytin şekersiz çay 1 dilim tam buğday ekmek yerdim ben başlarda, ama sonra müsli süt, yulaf ezmesi süt meyve şeklinde ayarlamaya başladım. Öğlen tavuk yiyorsan akşam sebze yemeli ya da çorba içmelisin. Tabi ki yağsız tuzsuz olarak tükettim bu konuda da hiç sorun yaşamadım. Her öğünümde yoğurt mutlaka yerdim. Ara öğünlerimi genelde meyve olarak tercih ediyordum ancak dışarıda olduğumda falan eti form yediğim de oluyordu. Ara öğünümde meyve yerkende yanında 1 kaşık yoğurt yiyordum. Yoğurt her şeyle tüketilmeli çünkü yediğimiz her şeyde şeker var ve o yoğurt şekerin kana karışmasını önlüyor gerçekten çok faydalı. Gece yatmadan da 1 bardak süt içtim tarçınlı. Bu şekilde. Ekmek olarak ta tam buğday tükettim diyetteyken her öğünde 1 dilim olarak. Şuan çok tahıllı ekmek tüketiyorum bu da çok güzel ve sağlıklı, sana da kepek ekmek değil de tam buğday ya da çok tahıllı öneriyorum. Başka aklına takılan varsa cevaplayabilirim?
inan en az verdiğin kilolar kadar sevindim buna asıl ben teşekkür ederim bizimle paylaştıkların için umarım her şey gönlünce olur kocaman sevgilerçok teşekkür ederim iyi dileklerin için evet onu da attıımmm kilolarımlaaa :)))
Merhaba benim adım Tuğçe. 17 yaşındayım. Boyum 165. Bir sabah uyandım ve tartıya çıktığımda 77 kiloydum. O ana kadar kendimi hep zayıf hissediyordum. Tam 44 bedendim. Oturup ağladım. Sevdiğim çocuk bile bana kilolu olduğum için ''senden iğreniyorum'' demişti. Bende inat ettim sen misin bana bunu diyen?? Hırs ettim ve diyet yaparak 23 kilo verdim bir sabah uyandım ki 54 kiloyum ve 36 bedenim! Aylardır da bu kilomu koruyorum çünkü artık benim yaşam biçimim oldu. Böyle çok mutluyum. Tabi ki zor bi süreçti özellikle başlarda. Bana herkes sen 40 bedenden aşağı düşemezsin 65 kilo olsan yeter falan diyordu. Ama ben kimseyi dinlemedim. Sizde dinlemeyin. Ben 17 yaşında hiç diyetisyene gitmeden başardım bunu. Sizler daha büyüksünüz daha rahat başarırsınız. Tabi ki annemin yardımıyla. Günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim. Saatli olarak yedim. Yemeklerimi başlarda bi süre annem yaptı daha sonra yemeklerimi kendim yaptım. Arada ödülümü verip kaçamakta yaptım. Ama diyette olduğum günlerde asla bozmadım. Her şeyin önemlisi hırs. Eğer yardım etmemi isteyen varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
evet hemen hemen doğru şeyleri yapıyormuşum o zaman :) peki spor yapıyormuydun yapıyorsan ne yapıyordun ne kadar yapıyordun çok soru sordum yahuuu
öncelikle tebrik ediyorum
ve bende spor olayını merak ediyorum
bu süreçte spor yaptınmı
tebrik ederimm çok iyi vermişsin benimde vermem gereken 21 kilo var
peki spor yaptınmı yaptysan naptın ne kadar yaptın ?
şahane cok iyi vermişin bende 17 yaşındayim 163 boyum var ve 87 kiloyum her defasında bu defa başlıycam diyorum ama bi türlü nasip olmadı Arkadaş ortamı falan senin hiç olmadımı sebi zorlayan arkadaşların bu defalık ye bir şey olmaz diyen yada sana kilo çok yaşıyor diyenlere ne cevabın oldu ? kıskanmadım degil çok çok iyi olmuşun o 5 ay nasıl geçtii :)
Merhaba benim adım Tuğçe. 17 yaşındayım. Boyum 165. Bir sabah uyandım ve tartıya çıktığımda 77 kiloydum. O ana kadar kendimi hep zayıf hissediyordum. Tam 44 bedendim. Oturup ağladım. Sevdiğim çocuk bile bana kilolu olduğum için ''senden iğreniyorum'' demişti. Bende inat ettim sen misin bana bunu diyen?? Hırs ettim ve diyet yaparak 23 kilo verdim bir sabah uyandım ki 54 kiloyum ve 36 bedenim! Aylardır da bu kilomu koruyorum çünkü artık benim yaşam biçimim oldu. Böyle çok mutluyum. Tabi ki zor bi süreçti özellikle başlarda. Bana herkes sen 40 bedenden aşağı düşemezsin 65 kilo olsan yeter falan diyordu. Ama ben kimseyi dinlemedim. Sizde dinlemeyin. Ben 17 yaşında hiç diyetisyene gitmeden başardım bunu. Sizler daha büyüksünüz daha rahat başarırsınız. Tabi ki annemin yardımıyla. Günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim. Saatli olarak yedim. Yemeklerimi başlarda bi süre annem yaptı daha sonra yemeklerimi kendim yaptım. Arada ödülümü verip kaçamakta yaptım. Ama diyette olduğum günlerde asla bozmadım. Her şeyin önemlisi hırs. Eğer yardım etmemi isteyen varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
valla bravo tugcecım.. ben 24 yasındayım 80 kıloyum ve 20 kılo fazlam var. bu hafta spora başladım ekmek ve sekerı tuketmıcem dedım ama beceremedim yanı yemıyorum ama kaçamaksızda olmuyor. yemeklerı duzenlı yıyemem cunku 1.5 yasında kızım var ve kılolarım doğum kılosu vermek ıstıyorum ban herkes veremezsın dıyo gıydıgım hıcbırsey yakışmıyor ve kendımı kotu hıssedıyorum ne yapıcamı bılemıyorum. tam hazırlıyorum kendımı 2 yada 3 günden sonra mutlaka sekersız yapamıyorum yoğurdu cok sevıyorum ve bol bol kullanıyorum ama gıtmıyor kılolarım cok kotuyumherkesın bana sısko demesı sınır edıyor benıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?