• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 23 kilo :))

Tabi ki dediğim gibi zor bi süreçti. Hem arkadaş ortamım hem aile ortamım boşver diyeti böyle güzelsin falan dediler. Doğum günlerinde ya da buluştuğumuzda falan herkes ye bu seferlik bir şey olmaz dedi ama ben hiç dinlemedim. Teşekkür edip yemeyeceğimi söyledim. Onlar pastalarını yerken ben elmamı yedim ya da eti form yedim. Yemeğe çıktığımızda ızgara köfte, ızgara tavuk, balık, salata o tarz şeyler yedim. Bayramlarda sadece 1 gün tatlı yedim. Yemeklerde ye diye ısrar edenlere benim hayatım ve canım çekmiyor dedim. Sonuçta yazın bikini giydiğimde o insanlar yanımda olmıyıcak görüntümle ben karşılaşıcam. Hep böyle düşün. Hırslı ol.

azminizden dolayı seni tebrik ediyorum ablacım ben senden epeyce büyüküm ama senin kadar cesaret gösteremedim verdiklerini almaman temennisiyle.......:nazar: :nazar: :nazar:

valla bravo bende hamılelık kılomu..60 ıle hamıle kaldım 86 ıle doğurdum..
40 günde verdım..aynı hırsla..

senı cok tebrık ederım azminden dolayı..17 yasında olup bu dısıplıne sahıp olman cok güzel..
sevgılın ne alemde?

tuğçe bende 17 yaşındayım yaklaşık 82 kiloyum ve her başladığımda bi şekilde kalıyor seninle bir yerden konuşabilir miyiz ? lütfen ! :50:

valla bravo bende hamılelık kılomu..60 ıle hamıle kaldım 86 ıle doğurdum..
40 günde verdım..aynı hırsla..

senı cok tebrık ederım azminden dolayı..17 yasında olup bu dısıplıne sahıp olman cok güzel..
sevgılın ne alemde?

teşekkür ederim :)))) sevgilim yok ki :)

valla bravo tugcecım.. ben 24 yasındayım 80 kıloyum ve 20 kılo fazlam var. bu hafta spora başladım ekmek ve sekerı tuketmıcem dedım ama beceremedim yanı yemıyorum ama kaçamaksızda olmuyor. yemeklerı duzenlı yıyemem cunku 1.5 yasında kızım var ve kılolarım doğum kılosu vermek ıstıyorum ban herkes veremezsın dıyo gıydıgım hıcbırsey yakışmıyor ve kendımı kotu hıssedıyorum ne yapıcamı bılemıyorum. tam hazırlıyorum kendımı 2 yada 3 günden sonra mutlaka sekersız yapamıyorum yoğurdu cok sevıyorum ve bol bol kullanıyorum ama gıtmıyor kılolarım cok kotuyum :( herkesın bana sısko demesı sınır edıyor benıo

tahmin edebiliyorum. kimseyi dinleme sadece zayıflamayı düşün hep.

Back