Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Giden 20 kg ve sonrasııııı :) (RESİMLİ)
- Konu Sahibi another27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2013
- 172
- 71
- 323
kızlar sadece yedıklerınızı kısın sabırla farkı goreceksınz ınanın kasmayın kendınızı kalorı hesabı fln yapmayın yemeklerı tabagınıza ıdeal sekılde koyun 2. tabaga gecmeyın ekmegı ceyrek yıyın cıkolatayı haftada 1 alıodum abur cuburdn ııce uzaklasmstm bı sure snra vucutta ıstemıor.spora ben gıtmedım evde arasıra yabancı muzık acar brz mekık hareket fln yapardım yanı orada kasmadım kendımı.Her ortama da uydum arkadaşlarım mesela döner mı yedı bende yedım yarım aldım mesela .yanı herşeyden yedım ama brz az yedım zaten 1 hafta ıcınde mıdede kuçülüyor :)
- 4 Ağustos 2014
- 124
- 48
- 123
Oncelikle tebrik ederim canm sana sorum korumayi nasil yapiyorsun nasil besleniyorsun diyetten sonrakilolu ve zayıf resımlerı karısık ekledım arkdslar yapamadım dzgn sekılde :)
Tatlım tebrik ederim. kaç yaşındasın peki?kızlar sadece yedıklerınızı kısın sabırla farkı goreceksınz ınanın kasmayın kendınızı kalorı hesabı fln yapmayın yemeklerı tabagınıza ıdeal sekılde koyun 2. tabaga gecmeyın ekmegı ceyrek yıyın cıkolatayı haftada 1 alıodum abur cuburdn ııce uzaklasmstm bı sure snra vucutta ıstemıor.spora ben gıtmedım evde arasıra yabancı muzık acar brz mekık hareket fln yapardım yanı orada kasmadım kendımı.Her ortama da uydum arkadaşlarım mesela döner mı yedı bende yedım yarım aldım mesela .yanı herşeyden yedım ama brz az yedım zaten 1 hafta ıcınde mıdede kuçülüyor :)
Bir de arada hiç istikrarını bozmadın değil mi? Yani hiç tıka basa yemedin sanırım. Herşeyden yedin ama az... Çok mantıklı...
- 30 Haziran 2013
- 172
- 71
- 323
tşkler :):)Harika başarı, tebrikler :)
- 28 Kasım 2014
- 309
- 57
- 43
- 32
- 30 Haziran 2013
- 172
- 71
- 323
anlıyorum canım bende yemekle abur cuburla aşk yaşıyorum doysamda yemeye devam ediyorum gözüm aç üstelik domates salatalık haşlanmıs yumurta gibi yararlı şeyleri yiyemiyorum kusacak gibi oluyorum afedersinvalla helal olsun canım alsan bıle cok değildir eminiö ben 8 kiloyu bir türlü veremiyorum cunku istikrarsızım bir gün tutsam kendmi ertesi gün tıka basa yiyor halde buluyorum kendimi nolcak böyle bilemiyorum
- 30 Haziran 2013
- 172
- 71
- 323
tskler:)süpersinn harika gözüküyosun masallahhh
tebrik ederim cidden baya fark varkilolu ve zayıf resımlerı karısık ekledım arkdslar yapamadım dzgn sekılde :)
- 30 Haziran 2013
- 172
- 71
- 323
kalın cnm malesef :)merhaba canim kollarin bi fotoda baya bi kalin xikmis gercekten oylemiydi yoksa fotodami oyle cikmis benin kollarim baya bi kalinda zayiflasamda kalacaklar gibi geliyo
- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.796
- 333
hepınıze cok tsk edrm kızlar darısı basınıza spor yapmadım sadece haftada bı kac gun 15 dk mekık vs cektım evde dıyette yapmadım yedıklerımı kıstım 4-5 ay gıbı bı surede verdım
canım seni tebrik etmek ne demek harikasın. kaç kilo verdin toplam çok fit gözüküyorsun artık.
benim istediğim bu spor yok, diyet yok. çalıştığım için spora vaktim hiç yok, diyet düzeni asla olamaz hayatımda öğünlerim hep değişik saatlerde. ne olursa onu yiyoruz mecbur. sen ne yaptın biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen çok sevinirimm