• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek hiç bir yerim yok?

Ailem beni evladı olarak görmüyor...

öyle şey olmaz hiç bir anne baba böyle düşünmez
onu sen geçliğinle böyle zannediyorsun ,
bende biraz asi bir kızdım senın gibi düşünürdüm
ama şimdi anneyim ve böyle birşey olma ihtimali yok
bence sen biraz asi bir kızsın
ailene yaptıklarını anlat meselaaa ..

İkisi de memur

Okulum var, gelecek planlarım var zaten ben onlara yük olmak istemedim ki evlerinde kalmamı bile yük olarak görüyorlar. İş bulup gidecektim fakat her gün olay çıkarıyorlar. Bir süre bile dayanamıyorlar artık ben de onlara dayanamıyorum. Sinirle olmadığını biliyorum iki yüzlü serefsiz insanlar onlar ama haklısınız yurt işleri falan da zor.
Canım yanlış anlama ama okula gönderen ihtiyaçlarını karşılayan bir ailen var. Seni istemeseler, çoktan sokaktaydın zaten.
Ben senin yaşlarındayken; annemle olan kavgalarımızda; "sen benim kızım değilsin, annen değilim, keşke doğmasaydın, nereye gidersen git." gibi çok ağır laflar duydum. Hatta intihara bile kalkışmıştım. O dönemleri atlattıktan sonra hiç eser kalmadı bunlardan. Hatırladıkça gülüyorum :)
Şimdi annem ağzımın içine bakıyor.
Yani senin yaşlarında oluyor bu tür sıkıntılar. Onlar kızdığında sen sus cevap verme, boşver. İnatlarına gitme. Şuan aranızda kuşak farkı olduğu için; anlaşamamak çok normal. Şimdi ailenin yaptıkları sana batar, seninde yaptıkların onlara. En iyisi okuluna odaklan ve üniversiteyi kazanıp farklı bir şehire git. :) Hem çalışır hem okursun.

Çok abartı geldi yazdıkların.
Pat diye fake damgası vurmak istemiyorum ama bi yerde inandırıcılığı yok konunun.
Ayrıca içerik silmek yasak, kibledim seni:deli:

Back