Merhaba yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum. 17 yaşındayım aile içi şiddet görüyorum ve bugün de evlatlıktan reddedildim. Gidecek hiç bir yerim yok yetişkin de sayılmıyorum iş bulmam sıkıntı ne yapabilirim sizce "ailemi" zaten şikayet edeceğim ama ben ne yapacağım? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gidecek hiç bir yerim yok?
- Konu Sahibi Reira08
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile içi şiddet evsiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Aslında konu tam olarak öyle. Evde istemediklerini söylüyorlar. Teyzem halam onların akrabaları zaten onlardan da nefret ediyorum.Teyzen , halan vs yok mu ? Bir de konu nedir ? Eve almayacak değiller ya...
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
Onlar ne yapabilirler tam olarak?aile bakanlığı aile il müdürlükleri diye arattır, iletişime geç.
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Yetiştirme yurdu ya da sığınma evine yerleştirebilirler.Onlar ne yapabilirler tam olarak?
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
Biraz sakin ol canım. Ani kararlar verme.. Kolay mı öyle evlatlıktan reddedilmek.. Yanlışda olsa; sinirle söylemişlerdir.Merhaba yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum. 17 yaşındayım aile içi şiddet görüyorum ve bugün de evlatlıktan reddedildim. Gidecek hiç bir yerim yok yetişkin de sayılmıyorum iş bulmam sıkıntı ne yapabilirim sizce "ailemi" zaten şikayet edeceğim ama ben ne yapacağım? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Sığınma evlerinin, yetiştirme yurtlarının hali de çok parlak ve sağlıklı değil maalesef. Gidince pişman bile olabilirsin ve geri dönüşü zor olabilir.
Senin ailenle sorunun ne tam olarak? Ne oldu da bu hale gelindi? Okulun filan yok mu?
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Nasıl istemiyorlar? Annen baban ne iş yapıyor?Aslında konu tam olarak öyle. Evde istemediklerini söylüyorlar. Teyzem halam onların akrabaları zaten onlardan da nefret ediyorum.
Çocukken ağırlıklı gördüğüm fiziksel şiddetler ardından baskın olarak psikolojik şiddetler bir kaç defa da öldürmeye çalışmaları.aile içi şiddetten kastın ne?
Çünkü kötü kapliler bu kadar basit. Tek hatam onlardan dünyaya gelmek. Evlerinde olmamdan bile rahatsızlık duyuyorlar.Peki şimdi nerdesin?
Ve ailen neden istemiyor?
183 aile bakanligini ara , hemen cevap verip ilgileniyorlar , evden kovuldugunu siddet gordugunu soyle , mutlaka yardimci olacaklardir
Ben burada konu acan bir kadini bile sikayet ettim hemen donus yaptilar
Hemen ara , allah yardimcin olsun
Teşekkürler
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Tatlim daha cok yolum basindasin.
Sana birkac tavsiye vereyim.
Kendine guvene al, iki calis ve kimseye guvenme. Aci olacak ama bencil ol. Kimseye acik yarani gosterme. Hayatina bir erkek alacakken mantigini asla Geri Plana atma. Hirbir masal sonsuza dek surmez. Masallara degil gerceklere odaklan.
Guclu ol cunku oylesin. Basarilar diliyorum. Kizim var ve ona verecegim tavsiyeleri Sana yazdim .Devletten yardim al. Dua et, hersey duzelecek
Kendine guvene al, iki calis ve kimseye guvenme. Aci olacak ama bencil ol. Kimseye acik yarani gosterme. Hayatina bir erkek alacakken mantigini asla Geri Plana atma. Hirbir masal sonsuza dek surmez. Masallara degil gerceklere odaklan.
Guclu ol cunku oylesin. Basarilar diliyorum. Kizim var ve ona verecegim tavsiyeleri Sana yazdim .Devletten yardim al. Dua et, hersey duzelecek
İkisi de memurNasıl istemiyorlar? Annen baban ne iş yapıyor?
Okulum var, gelecek planlarım var zaten ben onlara yük olmak istemedim ki evlerinde kalmamı bile yük olarak görüyorlar. İş bulup gidecektim fakat her gün olay çıkarıyorlar. Bir süre bile dayanamıyorlar artık ben de onlara dayanamıyorum. Sinirle olmadığını biliyorum iki yüzlü serefsiz insanlar onlar ama haklısınız yurt işleri falan da zor.Biraz sakin ol canım. Ani kararlar verme.. Kolay mı öyle evlatlıktan reddedilmek.. Yanlışda olsa; sinirle söylemişlerdir.
Sığınma evlerinin, yetiştirme yurtlarının hali de çok parlak ve sağlıklı değil maalesef. Gidince pişman bile olabilirsin ve geri dönüşü zor olabilir.
Senin ailenle sorunun ne tam olarak? Ne oldu da bu hale gelindi? Okulun filan yok mu?
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Tatlim daha cok yolum basindasin.
Teşekkürler haklısınız galiba
- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Çocukken ağırlıklı gördüğüm fiziksel şiddetler ardından baskın olarak psikolojik şiddetler bir kaç defa da öldürmeye çalışmaları.
Nasıl ya ciddi misin?