• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek hiç bir yerim yok?

Reira08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
10
1
1
25
Merhaba yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum. 17 yaşındayım aile içi şiddet görüyorum ve bugün de evlatlıktan reddedildim. Gidecek hiç bir yerim yok yetişkin de sayılmıyorum iş bulmam sıkıntı ne yapabilirim sizce "ailemi" zaten şikayet edeceğim ama ben ne yapacağım? Tavsiye verirseniz sevinirim.

183 aile bakanligini ara , hemen cevap verip ilgileniyorlar , evden kovuldugunu siddet gordugunu soyle , mutlaka yardimci olacaklardir
Ben burada konu acan bir kadini bile sikayet ettim hemen donus yaptilar
Hemen ara , allah yardimcin olsun

Merhaba yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum. 17 yaşındayım aile içi şiddet görüyorum ve bugün de evlatlıktan reddedildim. Gidecek hiç bir yerim yok yetişkin de sayılmıyorum iş bulmam sıkıntı ne yapabilirim sizce "ailemi" zaten şikayet edeceğim ama ben ne yapacağım? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Biraz sakin ol canım. Ani kararlar verme.. Kolay mı öyle evlatlıktan reddedilmek.. Yanlışda olsa; sinirle söylemişlerdir.
Sığınma evlerinin, yetiştirme yurtlarının hali de çok parlak ve sağlıklı değil maalesef. Gidince pişman bile olabilirsin ve geri dönüşü zor olabilir.
Senin ailenle sorunun ne tam olarak? Ne oldu da bu hale gelindi? Okulun filan yok mu?

Konuyu biraz acabilirseniz?
Anneniz babaniz ne is yapiyor? Sizi dovmekteki gerekceyi ne olarak gosteriyorlar? Kovulduysaniz su anda nerdesiniz? Okuyor musunuz?

Tatlim daha cok yolum basindasin.
Sana birkac tavsiye vereyim.
Kendine guvene al, iki calis ve kimseye guvenme. Aci olacak ama bencil ol. Kimseye acik yarani gosterme. Hayatina bir erkek alacakken mantigini asla Geri Plana atma. Hirbir masal sonsuza dek surmez. Masallara degil gerceklere odaklan.
Guclu ol cunku oylesin. Basarilar diliyorum. Kizim var ve ona verecegim tavsiyeleri Sana yazdim .Devletten yardim al. Dua et, hersey duzelecek

Nasıl istemiyorlar? Annen baban ne iş yapıyor?
İkisi de memur
Biraz sakin ol canım. Ani kararlar verme.. Kolay mı öyle evlatlıktan reddedilmek.. Yanlışda olsa; sinirle söylemişlerdir.
Sığınma evlerinin, yetiştirme yurtlarının hali de çok parlak ve sağlıklı değil maalesef. Gidince pişman bile olabilirsin ve geri dönüşü zor olabilir.
Senin ailenle sorunun ne tam olarak? Ne oldu da bu hale gelindi? Okulun filan yok mu?
Okulum var, gelecek planlarım var zaten ben onlara yük olmak istemedim ki evlerinde kalmamı bile yük olarak görüyorlar. İş bulup gidecektim fakat her gün olay çıkarıyorlar. Bir süre bile dayanamıyorlar artık ben de onlara dayanamıyorum. Sinirle olmadığını biliyorum iki yüzlü serefsiz insanlar onlar ama haklısınız yurt işleri falan da zor.

bütün ailen ruh hastası değilse böyle bir şey imkansız ,
kusura bakma
senın hatan varsa ailenden özür dile akıllı bir kız ol ,

okadar basit değil evladı sokağa atmak

Tatlim daha cok yolum basindasin.
Sana birkac tavsiye vereyim.
Kendine guvene al, iki calis ve kimseye guvenme. Aci olacak ama bencil ol. Kimseye acik yarani gosterme. Hayatina bir erkek alacakken mantigini asla Geri Plana atma. Hirbir masal sonsuza dek surmez. Masallara degil gerceklere odaklan.
Guclu ol cunku oylesin. Basarilar diliyorum. Kizim var ve ona verecegim tavsiyeleri Sana yazdim .Devletten yardim al. Dua et, hersey duzelecek

Teşekkürler haklısınız galiba

Back
X