Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçenlerde geleceğin meslekleri adı altında Gıda Mühendisliği'ni de duydum televizyonda..Gerçek midir bilemem..Ama açıkçası puanın uygunsa Beslenme Ve Diyetetik bölümünü seçebilirsin.
Bence ileriki yıllarda diyetisyenlik çok önemli bir meslek olacak.
sağlıkla ilgili özel bi şirkette çalışıyorum
bencede diyetisyenlik bölümlerini tercih ederseniz sanki daha bi doğru karar vermiş olcaksınız cünkü inaırmısınız şuan hastanelerde diyetisyen bulup çalıştıramıyolarCADIARZU
Canım bende gıda teknıkerıyım caterıng alanında calıŞıyorum 2 oldu ara verdım ama aklında bulunsun egerkı teknıker olarak kalırsan yada muhendıslıge gecıs yaparsan caterıng secme derım ne kadar secılmıŞ varsa hepsı bu sektorde ..ben okurken caterıng asla dıyordum mezun olunca pıyasada oncu yerlerden bırınde basladım ve acemı halımle cıdden acayıp para kazandım o para tatlı geldı bı kez denedıgım dgs ye bı daha gırmedım ama fırma canımı yedı resmen..okuyan arkadaslar kızmasın sakın genel bı yargı belkı yanlıŞ bılmıyorum ama bızım pıyasada genelde kıroyum ama para bende tıpler patron ve cıdden gecınmek cok zor az once mesajlarda yazıyordu beslenme ve dıyet gecıs yapacaksan buraya gec ben sımdı cok pıŞmanım bu saatten sonra tekrar okulu gozumde buyutuyorum acıkcası o yuzden ben mutfak cavusluguna devam secım senın ama caterıng e bulasma derım
giresunda gıda teknolojisi 4 yıllık bölüm var,peki bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? 2 yıllığı varken 4 yıl daha mı iyidir sizce yada 2 yıl okuyup dgs:S ?
kpss de gıdacı alınmıyor
13 aralık 2010 tarihi itibariyle yürürlüğüe giren bi yasa sağolsun sorumlu yöneticiliğide bitirdi
kısacası emeklerime acıyorum şuanda da işsizim
bu zamanda en güzel bölüm sağlıkmış bakanlık hemşireye ebeye doymadı
49 50 ne puan bulduysa atadı
gıda teknolojisini çok severek okudum. okuduğum zamanlarda iyi bir yeri vardı. ama sonradan kısıtlandıkça kısıtlandık. sorumlu yöneticilik yaptım. labaratuvarlarda çalıştım. fabrikalarda çalıştım. burnumdan geldi resmen. biraz ön muhasebe öğrendim ve onunla çalıştım. ne yöne gideceğimi şaşırdım. evlendim. işten çıktım. şimdi iş arıyorum. Allah kolaylık versin hepimize.