- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
neyse ne sonuçta sen memnun değilsin üstelik 1 sene olmamışken yazdıklarımı uygula gerçekten işe yararTahta değil sanırım çünkü bazayi açınca da aynı sesler geliyor. Demirlerinde bir şey var sanırım
Hiç bir şey fislatmayacagim bu sorunu çözmesi gereken kişi ben değilim onlar.Kaldırınca yanlarda dik duran destek milleri var ya onun içinde olabilir yaylar. Ben de hiç bakmadım.
Otomobil kullananlar bilir (ben eşimden gördüm tabi) sprey yağlar var ucu böcek ilacı şişesi gibi pipetli. İçine onlardan fıslat.
Tamam info ya mi atayım mailineyse ne sonuçta sen memnun değilsin üstelik 1 sene olmamışken yazdıklarımı uygula gerçekten işe yarar
yazdım ama görmedin heralde mail değil bildiğimiz mektupTamam info ya mi atayım maili
İşte sinir olduğum nokta bu. Gelip oturuyor yatağıma hani ses diyor. Al evine götür bir gece eşinle test et mi diyeceğimBen servis cagirmayada utanıyorum gelecekler şimdi elle bakacaklar oturacaklar ne bileyim gıcırdamayacak ne diyecem şey yaparkenmi gicirdiyor diyecem
Senin mesajlarını aratip tekrar bakacağım.hayır e posta değil eskiden yazdığımız mektuplardan netten fabrikanın açık adresini bul yada gelen servise adres sor ve iadeli taahhütlü gönder hatta sonuna ekleme yap seks hayatımızı bile etkiliyor diye değiştirmek zorundalar
Yat ve test et deİşte sinir olduğum nokta bu. Gelip oturuyor yatağıma hani ses diyor. Al evine götür bir gece eşinle test et mi diyeceğim
Rica ederim... inş değiştirebilirsinSenin mesajlarını aratip tekrar bakacağım.
Dediğin şekil de yollayacagim. Teşekkürler
İnşallah sonucu bildiricem size..Rica ederim... inş değiştirebilirsin
Öyle damlayacak kadar sürmüyorum. Pamuğa sürüp hafifçe dokunduruyorum. Ama ben de bir kalıp sabunu deneyeceğim hem mis gibi beyaz sabun kokar.Bu da riskli. Hem üstünde yatak var hem de altı dolu yağ lekesi olur.
Ayni dert. Istikbal baza ve gicirti. Artık yataktan kalkarken çocuk uyanmasin diye belli noktalara dokunuyoruz :)
Arkadaşlar bizde bellonayla baza degıl ama yataktan dolayı cok sorun yaşadık. .. servısten gelenler sacma sapan tavsıyerlerde bulunuyırdu. Yatagı göturduler hiç bi iyileşme olmamıştı bırde yatagı kirletmişlerdı... her yeri toz olmuştu. Eşimde bunların resmini vektı fişede sorunlu müşteri yazmışlardı onunda resmini cektı boydağın birinci yetkılısıne twtırdan mesaj attı maıllede bu resimleri attı ertesi gün aradılar özür diledıler sıfır yatakla dğiştik bubyatk diger uayak arasına 300 falan vçfark vardı yerşnede nevrsim falan aldok.. salon ve yaatk odamız beloona hiç memnun degiliz dolap kapagı bozuk kac kere dedik yapmadılar. Bi daha tövbe ettik bellonaya..
Alakasız ama örttümü o mavı renk. Ben o tonlara bayılıyorum nerden aldınız cok hoşmuş rengiBen ilk defa birsey aldım böyle istikbal Bellona ayarinda. Bir daha da almam tövbe.