Aynı dertten muzdaribim. Bebek uyanmasın diye yerçekimiyle savaşıyorum resmen... gıcırdamayan kısmından yatmaya çalışıyorum.
Bebekten bir fırsat bulsam. Beyaz sabun sürcem heryerine sen de dene. Bir yerde okuduydum faydasını gören biri yazmıştı
Birleşim yerlerini yağlıyorum bir süre susuyor sonra gıcırdamaya devam. Nefret ettim artık. İçi tıka basa dolu olmasa atıcam valla.
Yatakta sevismeyin ses cikmaz :) saka tabi değiştirin bazanizi yapacak bisey yok gibi duruyo
Ben atacağım o kesin ama iade şansım varsa diye zorluyorum
Birleşim yerlerini yağlıyorum bir süre susuyor sonra gıcırdamaya devam. Nefret ettim artık. İçi tıka basa dolu olmasa atıcam valla.
Bu da riskli. Hem üstünde yatak var hem de altı dolu yağ lekesi olur.
Valla biz evlenirken elimiz çok dardaydı.Uygun bişey aldık 8 senedir ne gıcırtı ne bişey.Üstüne 3 kere de taşınma görgü bazam.Muhtemelen heryerini yağlayınca geçecektir gıcırtısı ama dikkat etmek lazım, ben gardolabın kapılarını yağlamıştım, biraz fazla kaçırmışım sanırım hep yağ sızdı aşağı doğru. Allah tan fark ettim önlem aldım yoksa çamaşırlarım hep yağ olurdu. Sizde yaparken buna dikkat edin mutlaka.
Birde anladım ki kaliteli mal almayacakmışsın, Biz taşınırken alelacele, markasız en ucuzunu aldık, borç çoktu. Ama maşallah üzerinde 10 kişi zıplasa hissetmezsin.
o nedenle böyle yerlere yağ değil de kalıp sabun sürüyorlar
aynı etkiyi yapıyormuş
kalıp sabun dediğim bildiğimiz sabun yani sıvı olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?