canım sende iyice uzaklaş onu çekmek zorunda degilsin dimi.sende aynı şekilde onları istemezin olur biter..birde kiracı oluşuyla neden degerlendiriyorsun onu anlamadım birtek.kiracı olunca söz hakkı olmuyor mu,sadece mülk sahimi olanlar mı konusabilir..bende bir kiracı olarak bu sözünü yadırgadım ve sinirden söyledigini düşünüyorumm..ama digerlerinde haklısın,kimsenin agız kokusunu cekmek zorunda degilsin.en yakın zamanda mesafeni koy ve takma kimseyi.akrabaymış nolcak akraba ise akraba diye seni üzme hakkına sahip degil heralde..boşver sıkma canını görüşme hiç çocuklarınıda gönderme.ben olsam niye oynatmıyosunuz demeye bile tenezzül etmem..öptüm cnm.
canım benim ya..nebu gıcık komşulardan çektiğimiz..aynı dert bendede var..kzıım yukarda koşuyomuş..ben zaptedicekmişim..24 saat dışarı çıkartıcakmışım..olur başka bi derdiniz..gıcık işte..benim kzım hareketli yürüken bile hızlı hareket ediyo,oda ses oluyomuş..birde eşi sürekli gece vardiyasında çalışıyo..en ufak tıkırtıdan bile rahatsız oluyomuş..iz 3 ten sonra iş yapıcakmışız..ya benim eşimde vardiyalı çalışıyo,bunu hiç düşünmüyo..ben müsaitmiyim değilmiyim..birde mutfaktan çok tıkırtı geliyomuş..biz sizin seslerinizi dinliyoruz,şikayete gelmiyoruz diyince altta kalmicakya sinir dizde gelin bana ne diyo..allahım ölür müsün öldürür müsün..canım konunu işgal ettim ama bende dolmuştum sayende içimi döktüm rahatladım..
eğer kiracınızsa çıkarsanız olmuyomu canım..yada uygun bi dille neden böyle yaptığınıbi sor derim..derdi neymiş...
Terbiyesiz kadin, seninle bir sorunu olsa bile o melakeden ne istiyor, kizlarini kiskirtiyor onunla oynamayin diye.... Utanmaz...:mymeka:
Vallaha senin yerinde olsam bir gün gider resmen "Ne istiyorsun sen benimle ne problemin varsa söyle kizimi rahat birak ve kizlarinada söyle rahat biraksinlar", hic olmadi esine söyle madem uzaktanda akrabasi gitsin haddini bildirsin...Çok üzgünüm çoook
Böylelerinin üstüne gideceksin, dinsizin hakkindan imansiz gelir....
Vallaha kimse kizmasin, ben cocugum icin adam bile döverim, koskoca kadin ufacik yavrumla ugrasacak he?? Vallaha onunla öyle bir ugrasirimki yeminle anasindan dogdugna pisman ederim onu....kötükedihüso
ahh ablacıgım eşime söyleyebilsem akraba dıye ona toz kondurmuyor küslük olmasın dıye buda beni delirtiyor işte .....
anlıcan yalnızım bu konuda......
bence eğer kızını dışlıyorlarsa sende onu çıkarma dışarı,hava soğuk de yada sıcak de
evde sen onunla oyun oynamaya çalış
yada sen al çıkar kızını parka götür gezdir dondurma al
çünkü bu yaşlarda böyle dışlanınca ömür boyu bunu atamaz içinden,bende küçükken böyle birşey yaşamıştım 1 kere hala aklıma gelince ağlarım,utanırım.
insanın psikolojisini hep etkiliyorr.
hatta geçen gün kuzenimle konuştuk bu konuyu benide alt komuşunu kızlar dışlarlardı dedi,oynatmazlardı,annemde eve çağırırdı madem oynatmıyorlar gel sende diye ama o yaşta bile gururuma yedirip giremezdim içeri diye anlattı.
iyi toz kondurmasin bakalim ay bu erkekler ay hic yogurtum eksi demezler:mymeka:
Hayatim kizin krese verme gibi bir imkanin varmi??? Hem orda baska cocuklarla bir arada olur hem egitilir birseyler ögrenir??
Bunu düsündünmü??
kadının derdi konuşmaman bence biraz konuşsan merhaba desen hal hatır sorsan bi 15dakika kahve içseniz ama mesafeni korusan caktırmadan özele inmesen hiç sorun kalmayacak bence..belki konuşmuyorsun havalı diyordur içinden..tabi bu tarz tiplerle uğrasmak zordur canım konuşmasan küssen bu iyice sorun cıkarıcak...yüzeysel konuş seviyomuş gibi işte başka bi çözüm gelmedi aklıma ikide bir basbas bagırıp kavga edip de millete resil olma canım seviyeni koru bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?