- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Koylarının güzel olduğunu duymuştum turlar varmış ama soğuk mu denizi?Marmarisi tavsiye ederim. denizi çok güzel ve harika koyları var ama suyu biraz soğuk şimdiden söyliyim:)
Denize girerken ayvalığın denizi gibi dişlerim birbirine çarpmassa sorun değil titretir mi mesela o kadar soğuk mu?Yazdığınız yerlerin hepsinde tatil yaptım hepsi çok güzel ama denizi sıcak olsun deyince bi durdum, Ege sıcak olmaz. Antalya denizi gibi bekliyorsaniz hayal kırıklığı olur.
Bana da marmaris daha baskın gibi geliyor fethide denizi sıfır otel az sayıda daha kıytırık oteller var gibi.Bodrum da çok sesli ve eğlenceliymiş ben ve eşim sakinlikten yanaEge denizi hangi mevsim olursa olsun sıcak olmaz Ağustos ayında Çanakkale Ayvalık taraflarında girdik donduk resmen bence sıcak deniz istiyorsanız Akdeniz özellikle Antalya taraflarını öneririm en çok merak ettiğim Fethiye- Marmaris seçeneklerinizin arasında ben olsam denizi Antalya'ya göre biraz daha serin olsa da oraları seçerim
bodrum yalıçiftlikHanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Otele gidince çok dışarı çıkmayı açıkcası ben çok tercih etmiyorum.5 yıldızlı otellerde de odaya girdiğimde temizliği yemekleri havuzu beni tatmin etsin istiyorum.Evet ultraya gittim delexu a gittim diyenler var ama benim gitme sebebim iyi hizmetTemmuzu ortası sıcak eylülün başlangıcı iyidir bence ama tatil deyince istanbulda yaşayanların aklınada hemen ege kısmı geliyorya acaip sinir oluyorum bu duruma sanki başka deniz yok varsa yoksa izmir ve civarı gazetelerde öyle,dergilerde,tv de
koskocaman ülkede sadece orası varmış algısı beni sinir ediyor tıkılıp 5 yıldızı hotele tatil yaptık diye hava atmaları acaip acınası bir durum bence
Açıkcası ben Fethiye ya da Marmaris tercih etmemin sebebi gezilecek görülecek yerlerin ve koylarının harika olmasından dolayı sessiz ama çok manzara hastası olduğumdan tam benlik inşallah istiyorumBana da marmaris daha baskın gibi geliyor fethide denizi sıfır otel az sayıda daha kıytırık oteller var gibi.Bodrum da çok sesli ve eğlenceliymiş ben ve eşim sakinlikten yana
Evet bodrum olursa bende orayı tercih edeceğim güzel yorumlar varbodrum
hatta açık açık otel adı da vereyim.
bodrum park resort. bayıldımmm
Alisana kadar usutur icindeyken sıkıntı olmaz. Rüzgar olmayan yerlere gidin tabi. Ben ağustos ayında rüzgar yüzünden tir tir titredim. Marmaris en sevdiğim, Bodrum çok kalabalık. Göcek de çok güzel. En güzeli tekne kiralayıp koylarda sessiz sakin yuzeceksin.Denize girerken ayvalığın denizi gibi dişlerim birbirine çarpmassa sorun değil titretir mi mesela o kadar soğuk mu?
avsaya git hem uygun hemde denizi kumu suyyu muhtesemmmHanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Yani Akdeniz gibi hamam suyu değil. Denize girerken ilk bi ürperiyorsun ama sonra alışıyosun tabi:)Koylarının güzel olduğunu duymuştum turlar varmış ama soğuk mu denizi?
bebeğim bi yaşındaydı gittiğimizde ona rağmen çok memnun kaldım hatta bu yaz da imkanımız olursa orayı istiyorum. eşim başka bi yeri deneyelim diyo ama ben taktım bi kereEvet bodrum olursa bende orayı tercih edeceğim güzel yorumlar var