Gezmiş görmüş hanımlar ..

Yazdığınız yerlerin hepsinde tatil yaptım hepsi çok güzel ama denizi sıcak olsun deyince bi durdum, Ege sıcak olmaz. Antalya denizi gibi bekliyorsaniz hayal kırıklığı olur.
Denize girerken ayvalığın denizi gibi dişlerim birbirine çarpmassa sorun değil titretir mi mesela o kadar soğuk mu?

Bana da marmaris daha baskın gibi geliyor fethide denizi sıfır otel az sayıda daha kıytırık oteller var gibi.Bodrum da çok sesli ve eğlenceliymiş ben ve eşim sakinlikten yana

Ben kalabalık yerleri sevmiyorum.
O yüzden geçen sene ki tatil tercihimiz Muğla - Akya'ydı.
Çok güzel şirin bir yer.
Çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Otelleri hep butik otel tarzında.
Harika restaurantları var ve otele tıkılıp kalmıyorsunuz ki benim için en önemlisi de buydu.
Belli saatler de Marmaris'e falan çevre ilçelere minibüs de gidiyor.
Denizi de sıcak ve kumdu.

bodrum yalıçiftlik
bodrum park resort ya da kempinski
kesinlikle tek gecerım
yalıçiftlik denizi harika.

ayvalığın assosun akçay ören küçükkuyu bu civarın denizi soğuk olur.

Otele gidince çok dışarı çıkmayı açıkcası ben çok tercih etmiyorum.5 yıldızlı otellerde de odaya girdiğimde temizliği yemekleri havuzu beni tatmin etsin istiyorum.Evet ultraya gittim delexu a gittim diyenler var ama benim gitme sebebim iyi hizmet

Bana da marmaris daha baskın gibi geliyor fethide denizi sıfır otel az sayıda daha kıytırık oteller var gibi.Bodrum da çok sesli ve eğlenceliymiş ben ve eşim sakinlikten yana
Açıkcası ben Fethiye ya da Marmaris tercih etmemin sebebi gezilecek görülecek yerlerin ve koylarının harika olmasından dolayı sessiz ama çok manzara hastası olduğumdan tam benlik inşallah istiyorum Bodrum'un denizi çok güzel eğlenceli keyifli hareketli bir yer bayağı geceleri de hareketli ama gezilecek manzaralı bir yer gibi gelmedi bana sanırım herkes tercihine göre hareket ediyor sanırım bana çok deniz tatili cazip gelmiyor gezmelik olacak bana denize İstanbul'da bol bol giriyoruz fırsat buldukça

Balayımız Alanya'da geçti idare eder yerler sürekli turlara çıkmak gerek yoksa oteller uzak geldi merkeze falan belki Antalya kemer tarafı düşünülebilir Belek falan denizini çok beğeniyorlar

canım akdeniz sıcak, ege soğuk olur ona göre düşün derim
ve ölüdeniz çok güzel:)) ama kumdan ziyade taş var doğrusu otellere yakın denizde özellikle adını unuttum ama

Muğla'da deniz ısınır temmuzda
En beğendiğim tatil beldesi Mugladir benim.
Tekne turu anlamında Marmaris civarında seçenek çok.
Önce Marmaris merkezi gezip Marmaris'e yarim saat mesafedeki Akyaka'ya yada bir buçuk saatteki Datca'ya da ugrayabilirsiniz
Ben olsam once akyakaya da bir gece kalir tekne turu yaparim. Sedir adasına gider tekne turu denizi sahanedir
Sonra Marmaris gezip Datca'ya giderim orada da knidos ve palamutbukune tekne gidiyor yine üç günde orada kalırım
Feribotla Bodrum'a geçerim mesela.
Bir hafta gezersiniz hem doğası da hem denizi süper olur.

Denize girerken ayvalığın denizi gibi dişlerim birbirine çarpmassa sorun değil titretir mi mesela o kadar soğuk mu?
Alisana kadar usutur icindeyken sıkıntı olmaz. Rüzgar olmayan yerlere gidin tabi. Ben ağustos ayında rüzgar yüzünden tir tir titredim. Marmaris en sevdiğim, Bodrum çok kalabalık. Göcek de çok güzel. En güzeli tekne kiralayıp koylarda sessiz sakin yuzeceksin.

sarıgermeye gidebilirsiniz robinson clup da güzel hilton da, family life tropical resort da uygun fiyatlı, orta halli bir tatil köyü. denizi güzel, ince kum ama öğleden sonra çok dalgalı.
fethiyede lykia word (sanırım liberty olmuş adı) denizi, doğası ve yemekleri çok güzel, otel eski, odalar orta karar ama diğer her şey güzel.
bodrumda memnun kaldığım tek otel voyage torba, asla gitmeyin diyeceğim otel kefaluka.
marmarisi bilmiyorum, yaklaşık 15 yıl önce 2 günlüğüne gitmiş onda da sevmemiştim.

avsaya git hem uygun hemde denizi kumu suyyu muhtesemmm

Azılı bir Bodrumcu olarak tabii ki benim önerim Bodrum olur

Evet bodrum olursa bende orayı tercih edeceğim güzel yorumlar var
bebeğim bi yaşındaydı gittiğimizde ona rağmen çok memnun kaldım hatta bu yaz da imkanımız olursa orayı istiyorum. eşim başka bi yeri deneyelim diyo ama ben taktım bi kere

Balayını Fethiye'de geçirdik,motorsiklet kiraladık,karış karış gezdik heryerini,kesinlikle tavsiye ederim.

Fethiye ve marmaris cok güzel...koylari var tekne turuyla her gün bi yerlere gidebilirsiniz..otel ariyosaniz da marmaris park otel cok güzel..hem yemekleri harika hem cok kalabalik degil hem de ormanin icinde deniz kenarinda cok seckin bi otel..biraz tuzlu olabilir sadece fiyatlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…